AdvCash Recenzija – Opis i Uputstvo Za Verifikaciju

U ovom tekstu ću vam pričati o AdvCash e-novčaniku, upoznaću vas sa svim detaljima i šta vam je sve potrebno za početak. Saznaćete sta je AdvCash, kakva su AdvCash iskustva, kako funkcioniše, kolike su provizije, i detaljno uputstvo kako da se registrujete, kako da verifikujete vaš nalog.

Objasniću kako se vrši transfer novca, uplata, isplata, ostaviću vam i video snimak gde sam izvršio isplatu novca sa AdvCash-a na moju karticu, tako da možete videti kako to funkcioniše.

NAPOMENA – AdvCash je u Martu 2024. godine promenio svoj naziv u Volet. Sve drugo je ostalo isto, samo su promenili naziv. Izgled i način korišćenja je ostao isti. Tako da u ovom postu gde god vidite naziv AdvCash znajte da je to sada Volet. Na slikama ćete takodje videti naziv AdvCash (jer sam uputstvo uradio pre promene naziva), nemojte da vas to zbuni, slike i dalje važe.

Sada ću vas upoznati sa ovim platnim procesorom tako što ću dati odgovor na pitanje sta je AdvCash.

Sta Je AdvCash odnosno Volet?

AdvCash (Volet) je trenutno najpovoljniji i najpopularniji elektronski novčanik koji je registrovan u Škotskoj. AdvCash je ujedno i platni procesor i online menjacnica, e-novčanik, online novčanik ili na engleskom e-wallet i exchanger.

Preko AdvCash-a možete vršiti transfer novca putem interneta i to veoma povoljno. Možete isplaćivati novac na svoj račun u banci preko vaše kartice. Možete uplaćivati novac sa vaše kartice na AdvCash i dalje vršiti neko plaćanje na internetu.

AdvCash se između ostalog može pohvaliti sa vise od 20 načina plaćanja, više od 5 miliona internacionalnih korisnika, kao i time da je Advcash dostupan u više od 200 zemalja širom sveta. Advcash omogućava svojim korisnicima relativno povoljan (nekad i besplatan) transfer novca.

Link sa koga možete pristupiti Volet novčaniku je:

www.volet.com

Ono što je meni bitno kod ovog novčanike je to što mogu poslati novac na svoj račun u banci i to uz veoma malu proviziju od samo 2,5%. Ja ga koristim za isplatu zarade sa interneta i za isplatu kriptovaluta.

Možete poručiti AdvCash karticu, koju vam pošalju na kućnu adresu i njome možete podizati novac na bankomatu ili plaćati u prodavnici.

Preko AdvCash-a možete kupovati kriptovalute preko njegovog velikog partnera Binance, a isto tako možete i isplaćivati novac od kriptovaluta.

Sve ove transakcije su veoma povoljne, odnosno veoma su male provizije na AdvCash novčaniku, tako da je AdvCash vrlo brzo postao moj broj 1 elektronski novčanik, a uz to se i veoma lako koristi. Zato ga i preporučujem i mislim da je AdvCash novčanik sa najmanjim provizijama, a ispod ću izvršiti uporedjivanje.

Kakva Su AdvCash Iskustva?

Razgovarao sam sa mnogim korisnicima AdvCash-a i istraživao sam na internetu u cilju da saznam kakva su AdvCash iskustva i mogu reći da su veoma pozitivna. Takodje je i moje iskustvo pozitivnao, ja sam prezadovoljan uslugom koju pruža i malim provizijama za transfere novca.

Ja lično koristim AdvCash za isplatu kriptovaluta sa Binance platforme, i za isplatu svoje zarade od trgovanja na berzi sa Iq Option platforme za online trgovanje. Prezadovoljan sam ovim novčanikom jer su najmanje provizije.

Do nedavno sam koristio Skrill online novčanik, ali mi je sada AdvCash na prvom mestu, a evo i zašto.

Prvo zato što su provizije znatno manje, lakši je za korišćenje, transakcije novca su brze i lakša je verifikacija naloga. Recimo za isplatu novca provizija na Skrill-u je 7,5% dok je na AdvCash samo 2,5% + 5 dolara fiksno.

Tako da ako želim da isplatim 1000 dolara, Skrill će mi uzeti 7,5%, a to je 75 dolara provizije, dok će mi AdvCash uzeti 30 dolara (2,5% od 1000 je 25 + 5 dolara fiksno = 30). Razlika je 45 dolara, što znači da će mi Skrill uzeti 45 dolara više od AdvCash-a, što je baš puno.

I to je glavni razlog zašto sam počeo da koristim AdvCash e-wallet, male provizije i mogućnost isplate novca na karticu u Srbiji.

Napravite Besplatno Volet Nalog Ovde

Kolike Su Provizije na AdvCash?

– Provizija za isplatu novca odnosno za slanje novca sa AdvCash na vašu karticu je 2,5% od sume + 5 dolara.

– Ako želite da pošaljete novac nekome na njegov AdvCash nalog sa vašeg, tada nema provizije, to je besplatno. Dakle za slanje sa jednog AdvCash naloga na drugi AdvCash nalog provizije nema.

– Provizija za uplatu na AdvCash sa vaše kartice je 3.5%.

– Za uplatu preko SEPA provizija je 3.79 dolara.

– Za isplatu preko SEPA provizija je 5 eura + 0,5% od sume.

– Za uplatu na vašu AdvCash karticu nema provizije, kao i za uplatu na tudju AdvCash karticu.

Uputstvo Za Registraciju i Verifikaciju Volet Naloga

Pošto smo videli osnove AdvCash e-novcanika, sada ću vam detaljno objasniti kako da se registrujete i verifikujete vaš nalog.

Danas je zakonska procedura svih e-novčanika da moraju da verifikuju sve svoje korisnike. Dakle da bi AdvCash imao dozvolu za rad on mora izvršiti verifikaciju svojih korisnika, tako što oni šalju sliku svojih ličnih dokumenata na uvid. Podaci su zaštićeni tako da je potpuno bezbedno poslati svoja dokumenta.

Da biste se registrovali, prvo kliknite na link ispod kako biste pristupili njihovom sajtu:

www.volet.com

To će vas odvesti na njihovu stranicu gde trebate kliknuti na dugme “Sign up”, slika ispod:

AdvCash Registracija i Verivikacija Naloga

Otvoriće vam se prozor gde trebate upisati vaše Ime, Prezime, Email, osmislite šifru (šifra mora sadržati najmanje 7 znakova, uključujuću velika i mala slova i brojeve).

Zatim povucite zelenu tačku sa leva na desno kako biste otključali i kliknite na zeleno dugme “REGISTER”. Slika ispod:

Zatim povucite zelenu tačku sa leva na desno kako biste otključali i kliknite na zeleno dugme "REGISTER". Slika ispod:

Tako ste krirali nalog i sada kliknite na zeleno dugme “GET ACCESS” kako biste verifikovali vaš nalog, slika ispod:

Advcash verifikacija. Tako ste krirali nalog i sada kliknite na zeleno dugme "GET ACCESS" kako biste verifikovali vaš nalog, slika ispod:

Ili ako verifikaciju radite kasnije, tada idite na dugme “UNLOCK ALL FEATURES”, slika ispod:

Advcash verifikacija

Predhodne dve slike su potpuno ista stvar i vode na isto mesto za verifikaciju telefonskog broja.

PRIPREMA ZA VERIFIKACIJU

Pre nego da započnete proces verifikacije, pripremite sledeće:

 1. Telefon – za verifikaciju vašeg broja telefona, poslaće vam poruku sa kodom na vaš telefon.
 2. Kameru – slikaćete vaše lice kamerom, zato ako ste na kompjuteru koji nema kameru, predlažem da verifikaciju uradite telefonom ili nekim drugim uredjajem koji ima kameru.
 3. Sliku vašeg ličnog dokumenta (pasoš, vozačka dozvola ili lična karta) – za pasoš i vozačku dozvolu vam treba slika samo prednje strane, a za ličnu kartu vam treba slika i prednje i zadnje strane. Ja sam verifikaciju izvršio vozačkom dozvolom.

Verifikacija Broja Telefona

kada ste kliknuli na “GET ACCESS” ili “UNLOCK ALL FEATURES” (slika iznad), u sledećem prozoru odaberite vašu državu, upišite vaš broj mobilnog i kliknite na “SEND CODE”, slika ispod:

Advcash verifikacija broja

Sada su poslali šestocifreni kod porukom na vaš telefon, proverite poruku i upišite kod u dato polje i kliknite na dugme “VERIFY”, slika ispod:

Tako ste završili verifikaciju vašeg broja i napisaće vam da je “Verified Phone Number” i videćete da je prvi korak “1. Phone” uspešno čekran zelenom bojom. Zatim idemo na drugi korak verifikacije zato kliknite na “2. Pasport/ID”, slika ispod:

Zatim izaberite vašu državu i kliknite na “CONTINUE”, slika ispod:

Zatim čekirajte da se slažete sa uslovima i kliknite na dugme “NEXT”, slika ispod:

Pripremite se za selfi, odnosno usmerite kameru da slikate vaše lice, i kada ste spremni kliknite na dugme “I’M READY”. Uključiće se vaša kamera, pratite uputstva, da li treba da se približite kameri, i kada se pojavi krug oko vaše glave, tada pomerajte glavu u smeru kazaljke na satu dok krug ne pozeleni, slika ispod:

Nakon selfija trebate da učitate sliku vašeg ličnog dokumenta, pasoša ili vozačke dozvole ili lične karte. Za pasoš birate “Passport”, za vozačku birate “Driver’s licence”, za ličnu kartu birate “ID card”.

Vodite računa da ste lepo slikali vaš dokumenat, da slika nije mutna, da se sve može pročitati i da se vide sve ivice dokumenta.

Ako ste izabrali pasoš ili vozačku, tada vam treba samo slika prednje strane, kliknite ispod na “Upload the front of your document” odaberite sliku vašeg dokumenta, učitajte je i kliknite na dugme “NEXT”. Ukoliko ste odabrali ličnu kartu, tada vam treba slika i prednje i zadnje strane vaše lične karte, zato tu imate dva koraka za učitavanje, slika ispod:

I to je to, završili ste proces verifikacije AdvCash naloga, sada sačekajte da provere dokumenat i odobre ga. Iako piše da je potrebno da prođe nekoliko sati da bi obradili podatke, u mom slučaju (verifikacija vozackom dozvolom) proces je trajao manje od minuta. Tako da, ako je slika dokumenta koji ste poslali jasna i čitljiva, i dokument važeći, neće biti problema.

Ako vam ne odobre dokumenat, napisaće vam zašto pa možete to ispraviti. Obično to bude ako se slika ne vidi najbolje. U tom slučaju slikajte ponovo pa opet pošaljite sliku.

Ukoliko ipak budete imali neki dalji problem u toku registrovanja ili kasnije, budite slobodni da se obratite njihovoj tehničkoj podršci. Dostupni su 24h dnevno, 7 dana nedeljno, a moje iskustvo je da na poslatu poruku odgovaraju u roku od najviše 5 minuta.

VERIFIKACIJA VAŠE KARTICE (Uplata Na AdvCash)

Naredni korak je da verifikujete vašu karticu. Da biste to učinili potrebno je da uplatite nešto malo novca, možete recimo 2 dolara ili 10 ili koliko želite.

Uplatu vršite tako što iz glavnog menija kliknete na “Deposit Funds”, zatim upišete sumu, izaberete zemlju, i kliknete na dugme “DEPOSIT” pored Visa ili Mastercard, slika ispod:

U sledećem prozoru pregledate i kliknete na “CONTINUE”. Zatim upišite podatke sa vaše kartice, broj kartice, datum isteka kartice i broj sa poledjine kartice, čekirajte uslove korišćenja i kliknite na dugme “PAY” i potvrdite, slika ispod:

Zatim će vam tražiti da slikate vašu karticu i pošaljete im na uvid. Kada slikate možete komadom papira pokriti brojeve u sredini, tako da ostanu vidljivi samo prva 6 broja i poslednja 4 broja. dakle komadom papira možete pokriti 6 broja u sredini i tako slikati, evo kako sam ja to uradio, slika ispod:

Ovo crno što sam sada ušarao, to nisam njima tako poslao, to je bilo vidljivo. Ali vidite kako sam postavio komad papira i pokrio 6 cifara, tako da se prve 6 vide, kao i poslednje 4. To je uredu, tako piše da može i to su mi odobrili.

Slikate tako vašu karticu, pošaljete im i sačekate da odobre, ta procedura mi je trajala ja mislim oko 1 dan.

Kada sve ovo završite, verifikujete vaš lični dokumenat i vašu karticu, tada je vaš nalog u potpunosti spreman za upotrebu. U nastavku pogledajte kako isplaćujem novac sa AdvCash-a.

AdvCash Isplata Novca Na Karticu

Sada je moguće isplatiti novac i na Masterkarticu i na Visa karticu. Do pre par meseci je bilo moguće isplatiti samo na Masterkarticu, ali sada su dodali i Visa karticu tako da sada sve može.

Pogledajte uputstvo, a ispod imate i video.

Ja koristim masterkarticu pa ću vam pokazati primer sa masterkarticom, a procedura je potpuno ista i za visa karticu.

Da biste isplatili novac na vašu Masterkarticu idite iz glavnog menija na “Send Funds”, zatim “To Visa/MC” i izaberite opciju “Transfers to Mastercard in USD” ili “Transfers to Mastercard in EUR” u zavisnosti da li imate dolare ili euro na računu, slika ispod:

Zatim upišite sumu, upišite podatke sa vaše katrice i kliknite na CONTINUE. Poslaće vam poruku na email, otvorite poruku i potvrdite transakciju, slika ispod:

Tek nakon što potvrdite transakciju u poruci na email, tada se vratite i kliknite na CONTINUE u prozoru koji čeka potvrdu sa emaila, slika ispod:

I to je to, poslai ste novac na vašu karticu, obično stigne u roku od pola sata, ali oni zadržavaju pravo da transakcija može trajati u roku od 1 do 3 radna dana.Ispod možete pogledati i video snimak, na kome isplaćujem novac sa AdvCash-a.

VIDEO SNIMAK

DOPUNA U VEZI VIDEO SNIMKA:

Može se izvršiti isplata i na Visa i na Mastercard.

U videu kažem da je moguće isplatiti samo na masterkarticu, to je bio slučaj u momentu kada sam snimao video tako da nemojte to da vas zbuni. Kasnije su dodali i Visa karticu, tako da je sada moguće isplatiti i na Visa i na Masterkarticu.

Pogledajte video gde na konkretnom primeru isplaćujem novac sa AdvCash-a, tako da možete videti kako to funkcioniše i za koliko vremena mi je novac legao na račun:

Video 12:19

Ocena AdvCash novčanika na TrustPilot-u je 4.1 gde možete i sami počitati iskustva o njemu.

Još Korisnih AdvCash Uputstava

1. Kako Prebaciti Novac Sa Kartice Na AdvCash – Verifikacija Kartice

2. Kako Prebaciti Novac sa AdvCash Na Karticu – AdvCash Isplata – Dokaz Isplate

3. Kako Prebaciti Novac Sa Binance Na AdvCash

4. Kako Prebaciti Novac Sa AdvCash Na Binance

Zaključak

Iz svega prethodnog, možemo zaključiti da je prednost Advcash-a mogućnost transfera novca van granica matične zemlje. Kako u Srbiji (koja još uvek nije članica EU) nema mnogo načina transfera novca iz i ka inostranstvu (velike provizije, dugo čekanje i komplikovan proces), AdvCash je veoma primamljivo rešenje.

Prilično lak način registrovanja, brzi transferi i relativno niske provizije AdvCash trenutno stavljaju ispred konkurencije, što je učinilo da on postane moj broj 1 elektronski novčanik.

Na kraju, mislim da je Advcash odličan za svakoga kome odgovara takav način transfera novca, a nadam se da će na našim prostorima biti sve više sličnih platformi, jer će konkurencija doneti još bolje uslove za nas korisnike.

Web adresa Advcash (Volet) online novčanika je:

www.volet.com

NAPOMENA – AdvCash je u Martu 2024. godine promenio svoj naziv u Volet. Sve drugo je ostalo isto, samo su promenili naziv. Izgled i način korišćenja je ostao isti. Tako da u ovom postu gde god vidite naziv AdvCash znajte da je to sada Volet. Na slikama ćete takodje videti naziv AdvCash (jer sam uputstvo uradio pre promene naziva), nemojte da vas to zbuni, slike i dalje važe.

Nadam se da vam je ovo uputstvo pomoglo, potrudio sam se da što detaljnije opišem korake, s obzirom da mi se AdvCash veoma dopada. Ako imate pitanja ili predloge pišite ispod u komentarima.

Takodje podelite ovaj članak sa prijateljima.

Želim vam sve najbolje, pozdrav,

Saša

126 Replies to “AdvCash Recenzija – Opis i Uputstvo Za Verifikaciju”

  1. Zdravo Blagoj, za sada ne može, možeš naručiti kod nekog prijatelja koji živi u Hrvatskoj ili u nekoj drugoj zemlji evropske unije. Samo poručiš na njegovu adresu pa ti on posle pošalje karticu poštom ili ako se vidjate da ti je da.

   1. Ne moze se naruciti. Ja imam racun kao drzavljanin Makedonije i nije dostupna opcija za narucivanje iz Makedonije. Moze samo kartica Union Global za kineski UnionPay sistem.

    1. Da to sam i rekao da se ne može naručiti u državama koje nisu članice evropske unije. Moraš staviti adresu druge države (članice EU) da bi naručio.

     1. Zdravo Saša. Imam pitanje vezano na ovu repliku.

      Ja sam iz Beograda i kako vidim imam opciju da poručim Global Union Pay plastičnu karticu.
      Košta 95usd da se poruči i mesečno održavanje 2.5usd.

      Piše da može da se koristi za plaćanje u prodavnicama i podizanje na ATM-u.
      .
      Prvo pitanje je: jel nešto fali ovoj kartici ili je, kako piše, mogu normalno koristiti kao i svaku drugu karticu? 🤔
      .
      Drugo pitanje: kažeš da bih poručio Visa ili Master, mogu da stavim adresu nekog u EU? Gde mogu da stavim tu adresu kad mi traži da potvrdim svoj identitet i adresu gde sam prijavljen? 🤔

     2. Zdravo Marko,
      Kartici ništa ne fali, funkcioniše normalno. Ne znam da li su nešta menjali po tom pitanju, ali nije moglo da se pošalje u Srbiji. Prilikom poručivanja kartice, upisuje se adresa na koju da pošalju karticu, to ne mora biti ista adresa na koju si prijavljen. Pa su tako neki iz Srbije, slali na adresu prijatelja u Hrvatskoj, to je samo adresa gde da se isporuči kartica. Ja lično nisam to radio, niti imam karticu, ali sam razgovarao sa ljudima koji su to radili i porućivali na adresu u EU.

   2. Zdravo Sasa,
    Treba mi mala pomoc. Prebacila sam sa Binance na Advcach malu sumu novca da isprobam i vidim kako to funkcionise i sve ke po Vasim uputstvima proslo dobro. Medjutim, imam problem sada kada treba da prebacim sa Advcasha na svoju master karticu. Pise da je ta opcija nedostupna trenutno i to su mi potvrdili (njihov support team) Da li imate informaciju da li je ovo trenutno i na koji nacin da prebacim novac kada mi je ova opcija nedostupna?
    Pozdrav,
    Aleksandra

    1. Zdravo Aleksandra,
     Sklonili su mastercard iz opcija na AdvCash, ja se nadam da je to privremeno i da ce uskoro vratiti. Ali nemam informacija da li ce i kada biti. Za sada je samo dostupna Visa kartica. Ako imate nekoga ko ima Visa karticu, mozete prebaciti na njegovu.

     1. Hvala na odgovoru.
      Upravo sam videla da je sada nedostupna i Visa kartica. Nadam se da je privremeno.

 1. Pozdrav Saša,

  Kada sam pre jednog dana kontaktirao korisničku podršku na advcash platformi rekli su mi da Srbija nema mogućnost prebacivanja novca na kreditnu karticu i uputili su me na neke third party sajtove da preko njih prebacim novac na karticu a vidim da je tvoj video izbačen prošlog meseca, šta i kako sada i šta ti misliš o tome? Pošto ne bih da prebacujem ako ne može i ako zaista ne može preko advcash-a koja je druga opcija za prebacivanje tj preko koje platforme?

  1. Pozdrav Marko,

   Ja prebacujem svakoga meseca bez problema na masterkarticu u Srbiji, na Visa karticu ne može. Ovako je najbolje da uradiš kako bi bio 100% siguran, probaj sa malom sumom, recimo sa 3 dolara ili 5 dolara. Tako ćeš videti da li može ili ne. Što se mene tiče radi savršeno i sa najmanjim provizijama.

  2. Pozdrav Marko samo da dodam moze na debitnu master card da se prebaci a ne na kreditnu karticu sto spominjete,jer postoji razlika izmedju debitne i kreditne master kartice. U svakom slucaju probajte prvo sa manjim iznosima sto kaze Sasa, ali nece biti problema.

 2. Imam zaradu na platformi Goldmar. Nema uputstvo na srpskom. Ne mogu sam da trgujem, prenosim zaradu na Binance, koristim Advcash.
  Problem je što broker meni ne dozvoljava da raspolažem sredstvima.
  Ima li pomoći?
  Izvinjavam se, malo sam konfuzan. Ali stav brokera baš iritira.

  1. To su prevaranti,dok god budeš ulagao novac oni ce biti tu,kada im kažeš da vise nemas para da ulazes vise ti se neće javljati…to se meni desilo…sreca pa nisam mnogo uložio 250e… pare ne možeš nikako da vratis,tečno pričaju srpski i samo te navlace…

 3. Не знам од када је то тако, али данас сам ушао на AdvCash и сада постоји опција за пребацивање новца на Visa картице у USD/EUR. Знам да пре није било могуће, осим за источноевропске земље.

  1. Da to je od skoro. Ja lično koristim Masterkarticu tako da ne mogu da isprobam kako radi isplata na Visa karticu. Ako neko ima neka proba sa manjom sumom pa neka javi.

   1. Урадио сам тест истог дана са мањом сумом. У питању је Visa дебитна картица везана за девизни рачун у EUR. Јутрос је и легло на рачун, па потврђујем да ради. Једина разлика у односу на Master је већа провизија (3% уместо 2%). Али није страшно.

 4. Poštovani Saša,
  Da li ste prilikom prebacivanja novca na MasterCard karticu, koja je vezana za banku u Srbiji, nekada dobili poziv od banke da obrazložite priliv novca, tj. da navedete osnov priliva novca i da potpišete neku izjavu?
  Na nekim forumima sam pročitao iskustva naših ljudi (koji su, doduše, prebacivali novac direktno na devizne račune) da su morali, pre nego što im je novac proknjižen i odobren na račun, obavezno da dostave banci izjavu o prilivu novca. U protivnom, novac im ne bi bio odobren, tj. bio bi vraćen pošiljaocu.
  Pozdrav!

  1. Pozdrav Zorane,
   Da potpisivao sam u slučaju kada se ide preko Bank Transfer, tada novac ne ide preko broja kartice već preko broja žiro računa (IBAN broj) i tada te zovu iz banke da potpišeš. Nije to ništa strašno, jedino što moraš da se cimaš da ideš do banke.
   A kada se novac šalje na karticu, tada ne zovu iz banke, a i novac brže legne, za pola sata najviše po mom iskustvu.
   Kada se ide preko Bank Transfer tada se čeka par dana da legne novac pa ideš da potpišeš tu izjavu, tako da je bolje ići preko kartice.

   1. Zdravo Saša,
    Vidim da ste naveli da vam novac legne na račun sa Advcash novčanika u roku od pola sata. To je zaista impresivno, da li je to od početka tako ili ste pri prvim povlačenjima morali duže da čekate? Ja sam prvi put čekao 4 radna dana, zaključno sa danom slanja, pa se pitam da li postoji neki razlog tome.
    Recimo sa Payoneer nepogrešivo uvek bude 1 radni dan. Mislim nije ni 4 dana toliko dugo nego me cisto zanima da mi potvrdite da li dobro čitam ovo što ste napisali.
    Hvala puno unapred

    1. Zdravo Branko,
     Iskreno nisam nikada čekao toliko dugo. Ja se prvog puta doduše i ne sećam, ali sigurno nisu bila četri dana, najviše 1 dan ako je bilo. Da te nije uhvatio vikend pa da se možda zato odužilo?

 5. Zdravo Saša, hvala na ovim iscrpnim info,ali nažalost moje iskustvo je potpuno drugačije. Najpre, na sajtu stoji da je Srbija među “unavailable” zemljama za prebacivanje na Visa karticu. Da li ste to videli i da li vam to zvuči neodgovorno, ukoliko jedno piše a drugo je istina?
  Potom sam ih ja kontaktirao da mi potvrde da li je to zaista istina, da znam da ne koristim njihove usluge, na šta su mi oni rekli da su transferi u Srbiju na Visa card mogući. Nakon što sam napravio depozit, nisam uspeo da povučem na Visa card sredstva. Kontaktiram ih ponovo, oni kazu – pa ne moze u Srbiji🥴
  Totalna konfuzija. Mogu li pitati od kada vi koristite Advcash i od kada možete sa svog Advcash naloga povlačiti novac na karticu vezanu za srpsku banku?
  Moj nalog je verifikovan, brojem telefona i potvrdom o kućnoj adresi. Nisam overavao moju karticu bankovnu još uvek, nisu mi to tražili. Ali stoji da mi je nalog “verified”.

  1. Zdravo Branko,
   Ne znam zašto si upao u taj problem.
   Koristim ga već godinu dana i nikada nisam imao problema. Evo upravo sada sam opet poslao novac na svoju Masterkarticu da probam i novac je legao u roku od 20 minuta. Jedino što mi sada nije legao na dinarski račun već na devizni, verovatno je to tako jer sam prošle nedelje išao u banku i povezao svoju karticu i sa deviznim računom kako bih mogao da podižem eure na bankomatu.

   Što se tiče Visa kartice, ja je ne koristim, ali je koristi moj drug koji pre oko 20 dana slao novac i isto je leglo bez problema.

 6. Evo da javim šta je dalje bilo.
  Nakon što sam ih ponovo kontaktirao da mi kažu koje su mi opcije, rekli su mi da čekaju odgovor njihovog tehničkog saradnika i da “rade na mom slučaju”. Potom javljaju da ipak definitivno sarađuju sa Srbijom. Ja ih pitam, pa dobro gde ja onda grešim, i oni mi kažu – probajte da izbrišete kolačiće i cache sa uređaja i da restartujete. Ja to uradim i zaista, sredstva su uspešno poslata nakon toga. Tako da, ukoliko nakon pokušaja slanja izbaci “insufficient funds”, može biti da su kolačići krivi.
  To je bilo juče oko 15h, nisu se još pojavila na računu, ali pretpostavljam da hoće. Negde sam pročitao nečije iskustvo da su sredstva poslata pa zatim vraćena na Advcash nalog, kao fail slanje, tako da dozu skepse još uvek imam, ali ako je suditi po vašem iskustvu, ne bi trebalo to da se desi.

  1. Dobro drago mi je da vam se podrška javila i da pokušavaju da reše problem, to je dobar znak. Verujem da će se sve rešiti u roku od par dana. Sad za vikend možda neće, ali verujem da od ponedeljka hoće.

 7. Zdravo Sasa. Mozda nije tema Ali Vas molim ako znate odgovor na moje pitanje da mi pomognete.
  Koristim Payeer kao novcanik za uplatu I isplatu sa nekoliko aplikacija koje mi donose neku zaradu. Nisam zadovoljna zato sto su velike provizije a I ne moze recimo ispod 5 usdt da se izvrsi isplata sa novcanika neke aplikacije Tako da Sam juce ostala bez 4usdt koje Sam ,, uspesno ,,povukla sa novcanika te aplikacije Ali mi na Payeer-u Nisu legle I Tako Sam ostala bez ta 4 usdt. E interesuje me prebacivanje sredstava sa Payeer-a na Binance,koje su provizije Ili neki drugi kripto novcanik. Imam verifikovan Binance nalog Ali ga nisam koristila nemam iskustva, nisam ni karticu povezala ,( imam visa karticu Banke Intese ) ne znam da li ona moze na Binance. Izvini na poduzem postu Ali nadam se da Sam bila jasna sta me muci. Hvala !

   1. Hvala Sasa na detaljnom objasnjenju. Pogledala Sam video I sve je lepo I postupno objasnjeno. Samo mi jedno nije jasno. Moja visa kartica Bance Intese je vezana za dinarski racun. Devizni nemam Niti deviznu karticu jer nisam u radnom odnosu. A treba minimum tri meseca da mi Plata I prihodi lezu na moj racun da bi mi oni izdali deviznu karticu.. Da li mogu povezati TU svoju visu dinarsku na Binance Ili ne .I koja je alternativa ako ne moze . Hvala unapred!

    1. Iz Srbije ne možeš povezati karticu sa Binance, alternativni način isplate sa Binance je preko P2P opcije. Ali u tvom slučaju, ako želiš da isplatiš sa Payeera, mislim da je mnogo bolje i jednostavnije rešenje da pošalješ novac sa Payeera na AdvCash, pa sa AdvCash na svoju karticu. Payeer i AdvCash saradjuju tako da je provizija za slanje mala i lako se šalje. Klikneš na “Transfer” izabereš AdvCash, upišeš podatke i pošalješ.

 8. Hvala Sasa. Dakle sa Payeer-a na Advcash I sa AdvCash-a mogu da isplatim na visa dinarsku karticu Bance Intese. Tako Sam I ubacivala preko visa karticu dinare u AdvCash pa posle konvertovala u USD .jer Sam Dobro shvatila.

 9. Pozdrav,
  Da li znate kakva je sitaucija što se tiče oporezivanja prilikom prebacivanja sredstava sa Advcasha na bankovni račun?

 10. Zdravo! Imam jedan problem,hteo sam verifikovati Dina kard karticu intesa banke to jest hteo sam da stavim na deposit 9$. Nije mi uspeo. Pisao sam suportu oni su mi rekli Da nisam dobro ispunio brojeve od kartice. Stalno to pisu. Sta Da radim?unapred hvala na odgovor.

 11. Zdravo,imam mastercard karticu gde na njoj imam dinarski i devizni racun,ali na njoj imam samo dinare i sad me zanima da li ce advcash konvertovati novac kada povezem karticu na advcash-u npr.u EUR.

 12. Zdravo Sasa,dali mogu u Crnoj Gori da podizem novac preko Binance na AdvCash waletu pa na moju master debitnu karticu ili viza kod CKB,hvala

  1. Zdravo Sonja,
   Sa Binance na AdvCash možeš sigurno, jer to nema veze sa Crnom Gorom. A da li možeš sa AdvCash na svoju karticu, to ne znam. Za Srbiju znam da sigurno može jer to i radim. Jedino da probaš sa manjom sumom, 10 dolara recimo da vidiš da li može.

 13. Pozdrav
  Da li ovaj video koji ste postavili funkcionise u Srbiji?
  i jos jedno pitanje
  Kada npr sa AdvCash povucemo usd/eur da li nam njih banka isplacuje u dinarima po bankovnom kursu?

  1. Pozdrav,
   Da funkcionise u Srbiji. AdvCash isplaćuje u onoj valuti u kojoj vam je racun u banci. Ako imate dinarski račun, tada se automatski konvertuje u dinare i legnu vam dinari. Ako imate devizni račun u eurima, tada vam legnu euri.

 14. Ulogovao sam se na ADV I obavi sve potrebne verifikacije ukljucujuci i prebacivanje 2$ sa moje master kartice.Od 24.do 31.oktobra stoji da je transakcija stopirana i ako je 2$ povuceno sa mog racuna.O cemu se radi?Sve san odradio po Vasem uputstvu.Hvala.

   1. Izvini Sasa sada imam drugi problem. Kako da prebacim Zaradjen novac sa Everve.net na ADV. Trazi da unesem AdV nalog ali nista ne prihvata. Sta da radim? Oni nece da pomognu ni malo. Hvala na odgovoru.

     1. Verovatno.Ma sitan novac je u pitanju, bez ulaganja, pa sam hteo da isprobam.Pozdrav.

 15. Zdravo Sasa.Nije prevara ADV je bio u nekakvimim problemima.Po Vasim uputstvima sam se registrovao i verifikovao na Payeer bez depozita,Na svoj nalog bez problema sam prebaci novac i za 2 dana se pojavio na Payeru.Skinuo sam ga i legao mi na Master za sat ili dva,Jeste 5 dolara po isplati ali svi moraju da zive.Hvala i pozdrav.

 16. Zdravo,
  nalazim se u Republici Srpskoj, BiH. I koristim MasterCard Debit International, da li ce banka praviti probleme oko transakcija sa advcash-om, posto znam da ne dozvoljavaju transakcije sa kripto mjenjacnicama poput binance i odbijaju ih.
  Hvala!

  1. Zdravo,
   Ako možete da odradite transakciju tada vam banka neće praviti nikakve probleme. Medjutim ukoliko ne možete da izvršite transakciju, tada sigurno banka to blokira. Tako da slobodno probajte, prvi put sa malom sumom, da vidite da li može ili ne.

   1. Lijep pozdrav..Ja,takodjer,zivim u RS i uspio sam registrovati i verifikovati naloge i na adv i na binance.Izvrsio sam uplatu na adv,ali nikako ne mogu kupiti neku kriptovalutu..Mozes li me,molim te,uputiti ili postaviti link videa ako si obradio ovu temu

    1. Zdravo Haris,
     Nemam video za to, ali eto dao si mi ideju pa cu ovih dana snimiti. Mogao si direktno kupiti na Binance svojom katricom, a preko AdvCash-a ides na Buy Crypto, pa izaberes opciju With Wallet. Tu upises za koliko zelis da kupis i izaberes koju kriptovalutu zelis da kupis, zalepis adresu te kriptovalute koju pokupis sa svog Binance naloga, izaberes mrezu i kupis.

     Imam video kako se koristi Binance, tu mozes videti kako se pronalazi adresa kriptovalute.
     Ovde se nalazi video:
     https://tvojaonlinezarada.com/binance/

     Pozdrav

 17. Pozdrav Saša tebi i ostalima ovde. Vidim aktivni ste i to mi se sviđa. Imam neku zaradu koju mi uplaćuju na paypall pa me interesuje dali se može sa paypall-a prebaciti novac na AdvCash e-novčaniku i kolika je porvizija? Od toga zavisi dali ću uopšte praviti nalog na AdvCash e-novčaniku jer ako to ne moše onda mi realno i ne treba a AdvCash e-novčanik mi je zgogan najviše jer bi li novac legao na njihovu fizičku karticu ako mi je budu poslali i time bih izbegao svoju banku . Ne želim ove platforme vezivati za svoje bankovne račune.

   1. Ma ne radi se o bezbednosti. Već sam napomenuo da imam neku zaradu na pay palu pa ne bih na bankovni račun zbog poreske jer nisam lud da njima išta plaćam jer mi nisu poimogli u mom poslu. Ne vidim razlog da im plaćam iša. Trebaju biti zahvalni što ne izvozim ništa a donosim devizni priliv državi i kupujem tim novcem a samim tim kad nešto kupim plaćam i taj PDV i porez na imovinu. Sve od tih para. E sad još da im platim porez na ovo što sam sam ulagao bez ičije pomoći stvarno ne vidim razlog. Od mene im je dosta i ovoliko jer meni država ništa nije dala pa sam se sam snašao. OĆU DA UTAJIM POREZ JER SMATRAM DA IM NE PRIPADA I DA JE TO REKET A JA SE PROTIV REKETA BORIM I FIZIČKI AKO TREBA.

 18. Pozdrav ,
  imam pitanje , da li naplacuju mesecno odrzavanje ? mislim da pise 2,5 dolara ?
  sve je u redu ali na primer ako nemam sredstva i ako ne zelim vise da imam advcash , da li moram i dalje da placam odrzavanje ili se to odnosi samo na karticu kada imas ?

  1. Pozdrav Nemanja,
   Ne postoji nikakvo mesečno održavanje niti bilo kakvo drugo održavanje. Verovatno si nešta čitao za karticu, u tom slučaju da. Ali potpuno je besplatno imati AdvCash nalog, bez obzira da li imaš sredstva na njemu ili ne, nema nikakvog održavanja.

 19. Pozdrav Saša,
  Interesuje me kako funkcionise isplata sa Iq options platforme na AdvCash nalog. Tipa uplacen je odredjeni depozit na IqOption platformu preko master kartice npr 100usd i zaradi se iznos veci nego sto je uplaceno tipa 200 usd. Da li je moguce povuci tipa 100 usd ili koliko vec platforma dopusta da se povuce na bankovnu karticu sa koje je uplaceno, a ostatak da se povuce na AdvCas nalog bez obzira sto nista nije uplaceno na istu platformu ?
  I da li je moguce samo povlacenje na AdvCash nalog svakog meseca ili mora da se ceka neki vremenaki period pa za odobrenje, a se ne koristi kartica banke vec da se preko AdvCas naloga novac veze na karticu ?
  Pozdrav.

 20. Hvala Saša,
  I jel znas mozda kako se menja tj prijavljuje nova kartica za IQ Options platformu ( tipa istekne ti kartica
  I onda da tu obrises i prijavis novu )

  1. Nema na čemu. Da li misliš na platnu karticu? To se radi u deposit, tamo imaš opcije “Remove card ili Add New Card” kako bi uklonio ili dodao novu karticu.

 21. Pozdrav Sasa.Mogu li na Adv da zamenim dolare za Bitkoin i obrnuto.Objasni mi molim te ako moze, kako to da uradim.Hvala.

  1. Zdravo, hvala na lepo objasnjenom postupku. Da li moze da se prebaci novac sa advcash-a na payoneer karticu?
   Pozdrav!

 22. Sve sam to pogledao i sve mi je jasno,nego kad udjem i iq option i depozit i zelim da povucem novac na advcash trazi verifikaciju kartice i to sam uradio i sad sam na cekanju jedino mislim da nije mozda problem sto pered adcash pise usd pa dato ne pravi problem

  1. nemam problem sa uplatom iz advcash samo sa povlacenjem sve sam odradio kako treba jedino ako sam nesto prpustio

  1. Da li si povukao novac na svoj racun? Ako nisi onda moras prvo povuci novac na karticu isti iznos koliko si i uplatio. Mozda je to problem.

 23. hvala puno,kontaktirao sam na cetu i pitao u cemu je problem
  odgovorili su mi da kartica na poledjini nema potpis ,potpisao sam i poslao nadam se da ce sad biti uredu

 24. hvala resio sam problem
  a sada jedna konsultacija ako moze
  nocas sam povukao novac sa adv cash i lego mije ali sam ga povukao u dolarima a u adv cash imam samo master sa eurima ,pa sam ponovo prebacio na platformu da bi povokao u euro novcanik ali mi nije dozvolio dali treba da prodje odredjeno vreme od pslednje transakcije?

  1. Ne razumem bas najbolje sta se desilo. Na kartici ne mogu da vam legnu dolari ako nemate racun za dolare. Legne vam u onoj valuti koja vam je na kartici, bez obzira sto ste sa Adv povukli u dolare. Pa onda razmenu mozete izvrsiti u vasoj banci.

  1. sto se gore navedenog resi sam problem

   nemam problem sa uplatom sa moje kartice na adv niti sa povlacenjem iq platforme ,niti sa adv na platformu jedino imam problem sa povlacenjem sa adv na svoju karticu kontaktirao sam adv oni mi kazu da je do banke zvao sam banku oni mi kazu da nije do njih da nigde nema blokada jer banka mi kaze ako ide uplata na adv mora da ide i isplata imam sliku da vidis sta mi pokazuje

   1. A sta se desi kada povuces novac sa Adv? Da li ti se taj novac skine sa Adv racuna, a ne legne na karticu? Ili se uopste ne posalje sa Adv, mislim ne skida se Adv racuna?

   2. Zdravo Saša,
    Evo i ja sam sledio sve vase instrukcije. Isprebacivao pare po svim koracima. Odem u banku sutradan, kazu legle pare na racun. Evo danas opet odem u banku, kazu transakcija stornirana iz Londona, para nema. Znate li sta bi to moglo da bude?

     1. Danas sam bio opet u banci. Pare su ponovo na racunu. Da li su negde nešto proveravali pa privremeno stornirali uplatu nisam uspeo da dobijem informaciju. Uglavnom, pare su na racunu.

 25. Pozdrav Sasa,
  Upravo sam na ADVCASH-u verifikovao kartice, vozacku sve po uputstvu sa tvog videa, e sad kada sam pokusao da sa IQ Option prebacim pare ne da mi opciju da povucem sredstva jer ima za AVDCash usd, i broj kartice eur gde se upise ne da mi da zavrsim proceduru. Da li se ceka neka autorizacija sa ADVa ili sta radim pogresno. Unapred hvala na odgovoru.

  1. Pozdrav Djordje,
   Ako sam dobro razumeo, treba ti USD racun na AdvCash. To ces uraditi kada udjes na AdvCash pa sa leve strane gde su novcanici, videces znak plus pored Wallets. Kliknes na plus i pronadjes USD i kliknes na ADD WALLET. Tako ces kreirati USD novcanik. To mozes uraditi za bilo koju valutu koju zelis.

 26. Zdravo

  Da li postoji drugi nacin da ubacim novac na adwcash karticu osim da prebacim sa druge kartice a da je manja provizija od 3,5 posto ?
  Hvala

 27. Poštovanje Saša,

  Koristim Wise da mi firma za koju radim plati u USD. Wise kreira virtuelni bankovni račun kao da je otvoren u SAD (za plaćanja van Evrope) i na taj način su mi sredstva legala na Wise. Naravno, najbrži način (5s) i bez provizije je direktno sa Wise na Wise nalog. Sve je odlično funkcionisalo, ali je Wise od danas ukinuo mogućnost uplate USD za korisnike iz Srbije!

  Da li je slično moguće preko AdvCash-a, tj. da mi neka firma, ili pojedinac iz svoje banke u SAD uplati USD direktno na AdvCash račun, ili na AdvCashe karticu? Ako može, na koji način?

  Ako se ne varam, kripto je moguće direktno kupiti iz AdvCashe za one koji imaju verifikovan nalog na Binance menjačnici? U tom slučaju nema potrebe da se to radi iz Binance preko P2P, osim ako je provizija manja od 1%.

  Hvala!

  1. Poštovanje Pedja,
   Wise nisam koristio, ali ako tražiš neki online novčanik koji se ponaša kao bankovni račun onda je to Payoneer, ja sam pisao o njemu, tako da možeš da pročitaš, evo linka:
   https://tvojaonlinezarada.com/payoneer-iskustva/
   Što se AdvCash-a tiče, uplata na AdvCash može preko Visa kartice, Masterkartice, SEPA Bank Transfer i preko kriptovaluta. Sad ako neki od tih načina odgovaraju toj firmi onda ok.
   Takodje bih ti preporučio da uzmeš u obzir i PayPal jer je on američki i amerikanci ga sa lakoćom koriste. Ja ga koristim da primam uplate iz amerike i da šaljem sebi na račun u banci, čak je i provizija mala, ja mislim da je 1% ako se dobro sećam.

 28. POZDRAV SASA,
  da li mogu povezati karticu koja ne glasi na moje ime, radi se o kartici mog supruga ili je to nemoguce.

  1. Pozdrav Sanja,
   Ne moze, kartica mora biti na vase ime. Mozete otvoriti nalog na ime vaseg supruga ako cete koristiti njegovu karticu.

   1. Pozdrav,
    Sasa imam sledecu situaciju.Prilikom registracije na Advcash stigla je poruka da nije prihvacena verifikacija dokumenta.Radi se o vozackoj dozvoli. Kada sam se obratila podrsci Advcash-a dobila sam sledece objasnjenje – da nije uobicajeno ali da im je potreban DOKAZ O ZAPOSLENJU, da bi mi nastavili i verifikovali dokumenat ili sta god…vise nista ne razumem.
    Sta dalje, da li je neko imao slicnu situaciju….HVALA

    1. Pozdrav,
     Ovo za zaposlenje prvi put cujem, da niste nesta lose razumeli? Uglavnom dokument bude odbijen ako se nesta ne vidi dobro. Slikajte opet dokumenat, neka se vide sve ivice dokumenta i nemojte koristiti blic, jer odsjaj od blica pomuti sliku. Pa im posaljite opet za verifikaciju.

 29. Dobar dan.Napravila sam AdvCash,i zelim da prebacim novac sa Binance,ali imam mali problem.Kako da nadjem wallet Id na AdvCash? HVALA

  1. Wallet id vam se nalazi sa leve strane u “Wallets”, ove brojke sto se vide zajedno sa pocetnim slovom to vam je wallet id. Wallet id u dolarima pocinje slovom U, a u eurima pocinje slovom E zatim se nastavlja sa 12 cifara, videcete.

 30. Dobar dan Sasa. Da li je moguce prebaciti novac sa Binance-a na MC ili Visa karticu u Crnoj Gori? Koliko vremena je potrebno za jedan takav prenos?
  Srdacan pozdrav. Hvala unaprijed
  Marko

 31. Sasa, hvala puno na odgovoru. Imam sada drugi problem. Trgovao sam na DebankDex platformi i kada sam pokusao da prebacim sredstva na Binance, neko je promijenio adresu i pokusao da prenese sredstva na svoj racun. Debank dex mi je blokirao moje usdt i trazi mi deposit od 10% da bi se osigurao da sam to ja. Sta Vi mislite o ovome? I o Debank Dexu uopste? Jer sumnjam da moze biti neka prevara. I ko mi garantuje da se to nece desiti narednog puta? Hvala puno. Jos nisam cuo da je neko imao slican problem. Molim Vas ako mozete da mi se javite na mejl oko pomoci, jer ne znam sta da radim. Hvala

 32. Mozda nije pravo mesto za ovo pitanje. Izvinjavam se ako sam pogresio.
  Zelim da isplatim novac sa payeer na advcash.
  Kad na payeer kliknem transfer i odaberem opciju ADVCASH koji broj racuna ukucavam u account number i gde da pronadjem taj broj na profilu kod advcash
  Hvala unapred na odgovoru

  1. Zdravo Drazen,
   Tu mozes staviti email sa kojim ti je registrovan AdvCash novcanik ili mozes staviti broj novcanika (Wallet number) ono “U 8872 3478 5800” ako saljes dolare ili “E 5225 0551 0200” ako saljes eure. Najbolje stavi email.

 33. Pozdrav, da li je moguce koristiti business ADVcash nalog u Srbiji regularno? Ja imam problem sa depozitom novca na isti. Ne mogu koristiti ni SEPA metod, ni karticu da prebacim sa firminog racuna na ADVcash nalog. Jel ima neko neka iskustva?

  Ovaj warning message dobijam za karticu:
  https://gyazo.com/19186898f45126b5138a0becf809bd06

  A za SEPA mi je njihov customer support rekao:
  “Please note that our SEPA deposit policy only allows you to make deposits from bank accounts opened in your name. Deposits from a business bank account cannot be accepted by our system.”

  Zbunjen sam jer jedino ova dva metoda postoje i ni jedan ne radi, pa se pitam kako je moguce da moze da se napravi business account iz Srbije a da ne moze nikakav novac da se depozituje, cemu onda nalog, samo da se primi novac od klijenta a ne i da se salje? Hvala unapred!

  1. Pozdrav Aleksandre,
   Ja nemam iskustva sa biznis nalogom. Samo mi je palo na pamet nesta pa rekoh da ti predlozim. Ako primas novac od klijenata na taj biznis nalog, a ne mozes da ga posaljes na karticu. Mozda da otvoris personalni nalog i njega da koristis u obe svrhe. Ako se od tebe zahteva biznis nalog onda ti mozda odgovara da primis novac na biznis nalog, pa da ga posaljes sebi na personalni nalog, pa odatle sebi na karticu.

 34. Pozdrav Sale?
  Jedno pitanje, mozda nema veze sa temom..
  Da li ima neki mesečni limit na bankama, kada je prebacivanje novca sa Advcasha u pitanju. Koliko je maksimalno i da li banke postavljaju pitanje, ako je iznos veći od 500e. Hvala

  Darre

  1. Pozdrav Darre,
   Banke nemaju limit, ali ga ima AdvCash. Maksimalno se može poslati 1500$ odjednom. Dnevno se može poslati maksimalno 10000$, a mesečno 20000$. Može se slati maksimalno na 3 različite kartice. Na jednoj kartici je dozvoljeno maksimalno 5 transakcija dnevno.

 35. Dobar dan Sasa. Mozete li mi reci sta se desava sa Guarda wallet novcanikom, dobio sam sredstva na njega, i nemogu nista da uradim sa njime. Za vreve dok sam bio u kontaktu sa brokerom preko Any Deska ,pod njegovom prismotrom i instrukcijama sve je funkcionisalo, to jest sto mi je on govorio ja sam to tako radio. Sta da radim? Pri otvaranju naloga na ip-t trade platformi sam uplatio 250 eura , Brokre je sa vremena na vreme radio trgovinu, i pravio zaradu. Ja novac nisam podizao do sada. A sada kada hocu da podignem novac, nemogu da podignem ni novac koji sam ulozio. dali je prevara u pitanju, i sta mi preporucujete. Unapred zahvalan na odgovoru. Lep pozdrav.

 36. Sasa, hvala lepo na odgovoru. Dali znas, kako bih migao naci poimaoca sredstava ? Posto su na mome Binance i Guarda wallet-u ostale sifre svih transakcija koje su obavljene. Na koji nacin moze da se nadje primalac, ili ako ja to nemogu, kome da se obratim da se to proveri. Unapred mnogo hvala na odgovoru. Lep pozdrav. Leon

  1. Jesu ostale šifre transakcija ali ne može im se ući u trag. Oni uopšte ne koriste svoje naloge već tudje kao što je tvoj. Možda ćeš samo naići na neku drugu žrtvu prevare i ništa više, profesionalci su to. Ljudi su prijavljivali slučaj policiji, advokatima, inspektorima i niko ništa nije mogao da uradi. Problem je taj što ste vi dobrovoljno dali novac.

 37. Novembar 2023

  (1) binance ne podrzava vise advcash, nije ga moguce izabrati/dodati kao payment method.
  Aug 18, 2020 — We’d like to inform you that we are disabling the bank card payment method powered by AdvCash on 19/08/2020 at 07:00 AM (UTC).

  (2) skrill ne podrzava trenutno visa debit classic karticu deviznog racuna banke intesa.
  ispise “Visa is currently not supported.” kada se dodaje nova kartica i upisuje broj kartice

 38. Postovani
  imam nekoliko pitanja pre nego sto se registrujem
  Da li postoji android aplikacija za ADVCASH i da li moze iz aplikacije da se placa bezkontaktno?
  Da li moze da se poveze sa Google Pay?
  Hvala

 39. Pozdrav ,pocinjem da trgujem preko iq optiona.Takodje otvaram racun na Adv-u,pa me zanima da li se moraju podesiti i Adv i Iq na istu valutu prilikom prvog instaliranja?I takodje me zanima da li je Visa Debit Raifaizen banke koja je povezana na dinarski i euro racun
  ok kartica za depozit?
  Hvala unapred sve mi je ovo novo pa pokusav sto bolje da se pripremim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *