Kako prebaciti novac sa kartice na AdvCash

Kako Prebaciti Novac Sa Kartice Na AdvCash – Verifikacija Kartice

Evo detaljnog uputstva sa slikama kako prebaciti novac sa kartice na AdvCash online novčanik i kako da verifikujete svoju karticu na AdvCash novčaniku bilo da je VISA ili Mastercard.

U ovom članku detaljno ću opisati kako izvršiti depozit na AdvCash i kako verifikovati karticu. Takodje ću objasniti šta vam je potrebno i kako i zašto ja koristim AdvCash. Zatim ću vam ostaviti još korisnih uputstava sličnih ovom, a vezanih za AdvCash.

Prijatno čitanje.

Šta Vam Je Potrebno?

Da biste prebacili novac sa kartice na AdvCash prvo morate imati verifikovan nalog na AdvCash online novčaniku.

Ako nemate verifikovan AdvCash nalog, ostavljam vam uputstvo kako da se registrujete i verifikujete vaš nalog na AdvCash, kao i sve bitne detalje o ovom novčaniku:

AdvCash Recenzija – Opis i Uputstvo Za Verifikaciju

Kada završite sa verifikacijom naloga, tada se možete vratiti na ovo uputstvo kako prebaciti novac sa kartice na AdvCash i nastaviti.

Ja lično AdvCash najviše koristim za primanje zarade sa IQ Option platforme. Tako da ako želite da saznate više o ovom načinu zarade, možete pročitati ovaj post gde sam do detalje opisao IQ Option platformu i kako funkcioniše:

IQ Option Iskustva – Osnovni Podaci (Da Li Je Prevara)

Takodje možete pročitati strategiju koju koristim za zaradu na IQ Option:

Forex Trgovanje i Binarne Opcije – Strategija Za Zaradu

AdvCash još koristim i za primanje zarade sa nekih drugih platformi, više o tome ću vam napisati dole pri kraju ovog posta.

Sada prelazimo na detaljno uputstvo kako se prebacuje novac sa kartice na AdvCash i kako se verifikuje kartica bilo da je VISA ili Mastercard.

Kako Prebaciti Novac Sa Kartice Na AdvCash – Verifikacija Kartice (Korak Po Korak)

Dakle da krenemo sa detaljnim uputstvom kako prebaciti novac sa kartice na AdvCash i kako da verifikovati karticu.

Kada se ulogujete na vaš AdvCash novčanik kliknite na “Deposit Funds” iz glavnog menija, slika dole:

Kako prebaciti novac sa kartice na AdvCash

  • U polje “AMOUNT AND CURRENCY OF DEPOSIT” upišite sumu koliko želite da deponujete i izaberite valutu. Ja uvek transakcije radim u dolarima (USD). Ne brinite ako vam se valuta ne podudara sa karticom, to se automatski konvertuje. Na mojoj kartici su dinari.
  • U polje “COUNTRY” odaberite zemlju u kojoj se nalazite.

Zatim kliknite na dugme “DEPOSIT” ali obratite pažnju da li je vaša kartica VISA ili Mastercard pa na to dugme i kliknite.

Otvara vam se prozor gde treba da proverite tačnost detalja koje ste uneli i da kliknete na dugme “CONTINUE”. U tom prozoru takodje piše da ako vam je ovo prvi put da ćete morati da izvršite dodatnu verifikaciju vaše kartice, slika dole:

Kako prebaciti novac sa kartice na AdvCash

Otvara vam se prozor gde treba da unesete detalje sa vaše kartice, slika dole. Ispod slike vam ostavljam objašnjenje za svako polje.

Kako prebaciti novac sa kartice na AdvCash

  • U polje “CARD NUMBER” unesite broj vaše kartice.
  • U polje “MM/YY” unesite datum i godunu isteka vaše kartice.
  • U polje “CVV/CV2” unesite trocifreni broj sa poledjine vaše kartice.
  • Čekirajte polje “I accept the terms of the T&C and Privacy Policy”. To znači da prihvatate uslove korišćenja.

Zatim kliknite na zeleno dugme “PAY”.

Sada u zavisnosti od banke, ja sam u OTP banci i kada god nešta plaćam na internetu banka mi uvek pošalje kod SMS porukom na telefon koji moram upisati. Ovako izgleda prozor koji meni izlazi, slika dole:

Kako prebaciti novac sa kartice na AdvCash

Upisujem kod sa poruke i kliknkem na dugme “POŠALJI”. Ovo je sigurnusna provera moje banke da sam to stvarno ja. Ne znam da li sve banke imaju ovu proveru ili neki drugi način.

Zatim ako je sve u redu izilazi vam prozor na kome piše “Funds have been transfered successfully” odnosno uspešno ste izvršili transakciju i ispod piše da će biti gotova za nekoliko minuta, slika dole:

Kako prebaciti novac sa kartice na AdvCash

Medjutim ako vam je prvi put, kao što je sada u ovom primeru meni, novac će biti stopiran dok ne izvršite verifikaciju vaše kartice. Odnosno meni nije prvi put, ja koristim AdvCash već više od 5 godina, ali mi je istekla stara kartica, pa sada imam novu i moram je verifikovati.

To ćete uraditi na sledeći način.

VERIFIKACIJA KARTICE

Idite na početnu stranu AdvCash novčanika i skrolujte naniže dok ne dodjete do “Transaction History”, slika dole:

Kako prebaciti novac sa kartice na AdvCash

Tu ćete videti vašu transakciju, tačan datum i vreme, ali desno neće biti čekirana kao završena već će stajati kao kružić koji znači da se čeka verifikacija kartice.

Kliknite na tu transakciju gde piše “Mastrcard” ili “VISA”, prikazano je crvenom strelicom na slici gore.

Otvara vam se prozor gde trebate kliknuti na dugme “PASS VERIFICATION”, slika dole:

Kako prebaciti novac sa kartice na AdvCash

Iskače vam prozor gde trebate dodati sliku vaše kartice klikom na dugme “Upload”. Kada kliknete na dugme, pronadjite sliku vaše kartice na računaru i kliknite na “Open”, slika dole.

Slika vaše kartice mora biti jasna, da se sve jasno vidi i da se vidi cela kartica, odnosno sve ivice kartice.

Kako prebaciti novac sa kartice na AdvCash

Sada se mnogi ovde plaše zloupotrebe je moraju slikati svoju karticu. Kada je AdvCash u pitanju nemate se čega plašiti, ja sam ovo radio pre 5 godina, kada sam prvi put verifikovao svoju karticu i nikakvih problema nisam imao. Sada radim isto to po drugi put jer imam novu karticu, stara mi je istekla.

Takodje vi ste već upisali detalje sa vaše kartice i upisujete ih gde god da plaćate na internetu, tako da ova slika ništa i ne znači, isti su detalji i na slici i oni koje ste već upisali.

Takodje na slici gore piše da ako želite možete papirićem prekriti cifre izmedju brojeva koji su vam napisani, to sam označio crvenom strelicom na slici gore, tu ćete videti cifre koje treba da ostanu vidljive, prve 6 i poslednje 4. Ovo ne morate da radite ali možete, ja sam to uradio samo da vam pokažem kako, evo slika moje kartice sa papirićem, slika dole:

Kako prebaciti novac sa kartice na AdvCash

Vidite roze papirić koji sam stavio na karticu kako bih prekrio srednje cifre. Ostale su vidljive prve 6 i poslednje 4. Ovu sliku sam poslao i uspešno sam verifikovao karticu.

Ustvari bez ovog crvenog, to sam posle prekrio detalje sa moje kartice kako bi ih ne bi prikazivao ovde sada javno.

Kada dodate sliku vaše kartice pojaviće vam se poruka gde piše da će se potruditi da verifikacija ne traje duže od 1 sat, samo u nekim slučajevima može potrajati duže, slika dole:

Kako prebaciti novac sa kartice na AdvCash

To je to, ništa više ne trebate da radite osim da sačekate da se verifikacija završi. Meni je bilo gotovo za 15 minuta.

Stići će vam poruka na mejl gde piše da li je verifikacija uspešna ili nije. Ako nije, pisaće zašto, najverovatnije je slika kartice mutna. Tada slikajte ponovo i ponovite postupak verifikacije. Ako je verifikacija uspešna stići će vam poruka “Verification success”, slika dole:

Kako prebaciti novac sa kartice na AdvCash

Nakon toga kada udjete na vaš AdvCash nalog, novac će biti na vašem balansu, a kada skrolujete naniže do “Transaction History” videćete da je transakcija čekirana zelenim znakom, slika dole:

Kako prebaciti novac sa kartice na AdvCash

Ova verifikacija kartice se radi samo kada prvi put koristite datu karticu i zato će vam transakcija trajati duže. Svakog narednog puta transakcija će biti gotova za par minuta.

Još Korisnih Uputstava

Pored ovog uputstva, kako prebaciti novac sa kartice na AdvCash, ostavljam vam još korisnih uputstava vezanih za AdvCash.

1. Kako Prebaciti Novac sa AdvCash Na Karticu – Dokaz Isplate

2. Kako Prebaciti Novac Sa AdvCash Na Binance

3. Kako Prebaciti Novac Sa Binance Na AdvCash – Korak Po Korak

4. Svi detalji o AdvCash novčaniku i uputstvo za verifikaciju i registraciju:

AdvCash Recenzija – Opis i Uputstvo Za Verifikaciju

Kako Ja Koristim AdvCash i Zašto

Ja se bavim blogingom, kao i drugim načinima zarade na internetu. Zato mi je online novčanik veoma bitan kako bih mogao da podignem svoju zaradu sa interneta.

Tako da sam isprobao mnoge online novčanike, kao što su Skrill, Neteler, Payeer itd. Medjutim AdvCash se pokazao kao najbolji, u smislu da ima najmanje provizije, najlakše se koristi i najpouzdaniji je. Tako da sada koristim samo AdvCash.

A koristim ga za primanje zarade sa IQ Option, ako vas zanima evo detalja o toj platformi:

IQ Option Iskustva – Osnovni Podaci (Da Li Je Prevara)

Koristim ga za primanje zarade sa Binance, evo detalja o toj platformi:

Binance – Opis Binance Platforme i Kakva Su Iskustva

I koristim ga za primanje zarade sa TradeForFive, evo detalja o toj platformi:

TradeForFive Iskustva – Novi Način Zarade

Ako želite da se bavite blogingom kao ja i da zaradjujete pomoću bloga, evo detalja o platformi koja će vas naučiti tome:

Moje Wealthy Affiliate Iskustvo – Kakva je Kompanija

Eto to su glavni razlozi zašto ja koristim baš AdvCash novčanik.

Zaključak

Da sumiram. Objasnio sam vam šta vam je potrebno kako biste prebacili novac sa vaše kartice na AdvCash. Ceo postupak kako da verifikujete vašu karticu i kako da prebacite novac sa kartice na AdvCash sam lepo slikao i objasnio svaki korak.

Ostavio sam vam još korisnih uputstava vezanih za AdvCash online novčanik i objasnio sam kako ja koristim AdvCash i zašto.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno pišite ispod u komentarima. Ako želite neko drugo uputstvo, takodje napišite šta vam je potrebno.

Nadam se da vam je ovaj post bio od koristi, ako jeste podelite ga na svojim društvenim mrežama i očekujte još ovakvih uputstava od mene u budućnosti.

Takodje vam preporučujem da pročitate ovaj post:

Kako Zaraditi Novac Preko Interneta – 3 Najbolja Načina

Srdačan pozdrav od mene,

Saša

Osnivač bloga: www.tvojaonlinezarada.com

I YouTube kanala: www.youtube.com/@SasaTvojaOnlineZarada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *