Sta je Systeme.io blog

Sta Je Systeme.io i Kako Funkcioniše – Vodič Za Početnike

Systeme.io je jedna od najpopularnijih platformi medju onima koji se bave email marketingom, a objasniću vam i zašto. Saznajte sta je Systeme.io i pogledajte video kako se koristi.

Objasniću kako vam ova platforma može pomoći u vašem poslovanju, naročito ako ste početnik jer možete započeti sa email marketingom potpuno besplatno, objasniću vam detaljno kako, korak po korak.

Sta je Systeme.io

Na pitanje sta je Systeme.io odgovoriću njihovim sopstvenim rečima ” To je sve-u-jednom rešenje za izgradnju tokova prodaje, vebinara i članstva, pokretanja partnerskih programa, slanja neograničenih email-poruka i prodaje fizičkih proizvoda za lako i dostupno onlajn poslovanje.”

Systeme.io je odličan za početnike u Email Marketingu jer sa besplatnim članstvom možete imati do 2000 email adresa što je odlično za početak. Upravo zbog toga sam i ja izabrao ovu platformu, a niže u tekstu ću vam i detaljno objasniti kako to funkcioniše.

Websajt platforme: www.systeme.io

Na Systeme.io takodje možete kreirati i upravljati blogovima, možete hostovati vebinare ili online kurseve, možete kreirati partnerske ili affiliate programe, možete lako upravljati kontaktima i još dosta toga.

Osnivač platforme je Aurelien Amacker. Vodio je uspešan posao davanjem životnih saveta na internetu. Medjutim bio je frustriran što je morao da upravlja više alata sa različitih platformi dok je vodio blogove svojih klijenata. Nije uspeo da poveća svoj posao onoliko brzo koliko je želeo zbog vremena provedenog u žongliranju izmedju softvera.

U pokušaju da eliminiše potrebu za preskakanjem sa jednog alata na drugi, kreirao je Systeme.io gde je sve bilo na jednom mestu. Lansirao ga je u Francuskoj 2010. i brzo je postao ogroman uspeh.

Ocena ove platforme na Trustpilotu je 4.9 od 5 što je izvanredno.

Danas više od 10.000 vlasnika online kompanija širom sveta koristi Systeme.io da efikasno vode i skaliraju svoje poslovanje.

Systeme.io štedi vreme i novac kombinovanjem više alata u jednu platformu i pomaže u automatizaciji različitih zadataka.

Posebno je sjajan za one koji žele da potroše više vremena na kreiranje sadržaja, a manje na marketinške napore.

Pošto System.io obezbeđuje besprekornu integraciju različitih marketinških alata, ne morate da trošite vreme i trud na povezivanje i sinhronizaciju više alata, oslobađajući vreme da se fokusirate na ono što je važno.

Registruj Se Besplatno Na Systeme.io Ovde

Besplatno Članstvo i Cene Paketa

Sta je Systeme.io

Kada su u pitanju cene, System.io se zaista izdvaja iz gomile, naročito zbog besplatnog članstva jer nema druge platforme koja nudi 2000 kontakata u besplatnom članstvu.

Systeme.io nudi četiri plana cena, ovo su cene na mesečnom nivou, a za godišnje uplate dobijate 30% popusta. Planovi su:

Besplatan plan: Zauvek besplatan nalog

 • Upravljajte sa 2.000 email kontakata
 • Šaljite neograničen broj email-poruka sa jednom kampanjom
 • Kreirajte neograničene postove na blogu za 1 blog
 • Napravite jedan sajt za članstvo sa neograničenim brojem članova
 • Napravite 3 toka prodaje, jedno pravilo automatizacije i jedan A/B test
 • Nema funkcije vebinara
 • Jedan domen

Startup plan: 27 dolara mesečno

 • Upravljajte sa 5.000 email kontakata
 • Šaljite neograničen broj email-poruka sa 10 kampanja
 • Kreirajte neograničene postove na blogu za 5 blogova
 • Napravite 5 sajtova za članstvo sa neograničenim brojem članova
 • Napravite 10 tokova prodaje, 10 pravila automatizacije i 10 A/B testova
 • Nema funkcije vebinara
 • 3 domena

Webinar Plan: 47 dolara mesečno

 • Upravljajte 10.000 email kontakata
 • Šaljite neograničen broj email-poruka sa 10 kampanja
 • Kreirajte neograničene postove na blogu za 20 blogova
 • Napravite 20 sajtova za članstvo sa neograničenim brojem članova
 • Napravite 50 tokova prodaje, 100 pravila automatizacije i 50 A/B testova
 • 10 vebinara
 • 10 domena

Unlimited Plan: 97 dolara mesečno

 • Upravljajte 15.000 email kontakata
 • Šaljite neograničen broj email-poruka sa neograničenim kampanjama
 • Kreirajte neograničene postove na blogovima za neograničene blogove
 • Kreirajte sajtove sa neograničenim članstvom sa neograničenim brojem članova
 • Kreirajte neograničene tokove prodaje, neograničena pravila automatizacije i neograničene A/B testove
 • Neograničeni vebinari
 • Neograničen broj domena

Registruj Se Besplatno Na Systeme.io Ovde

Email Marketing Na Systeme.io – Kako Funkcioniše

Kada sam počeo da se bavim email marketingom istraživao sam koja je najbolja platforma za to. I tada sam naišao na Syteme.io koja je najbolja platforma za početnike upravo iz razloga jer dozvoljava 2000 email adresa u besplatnom članstvu.

To znači da sam mogao da počnem sa email marketingom potpuno besplatno, a objasniću vam i kako. To dalje znači da možete slati emailove na 2000 ljudi odjednom, potpuno besplatno i automatizovano.

Objasnio sam vam sta je Systeme.io, a sada da vam objasnim kako da izgradite email listu i kako da se bavite email marketingom.

Pogledajte ovaj video u kome sam sve detaljno objasnio, korak po korak, kako da napravite svoju email listu i kako da krenete sa email marketingom potpuno besplatno:

Kako Sam Ja Započeo Sa Email Marketingom

Ja sam pre par godina počeo da se bavim blogingom kao jedan od načina za online zaradu. Nakon nekog vremena odlučio sam da krenem sa email marketingom kako bih svoje nove postove na blogu slao ljudima da pročitaju ako su zainteresovani.

Na taj način sam podigao čitanost svog bloga što i jeste bio moj cilj.

Kreirao sam e-knjigu kako bih prikupio email adrese, zatim sam počeo da šaljem emailove kada objavim nešta novo na svom blogu.

Sve to sam uradio po uputstvu iz videa koji sam vam ostavio iznad, gde sam i pokazao kako sam ja sve to implementirao na svom blogu.

Ako i vi zelite da krenete sa blogingom, takodje imam detaljno objašnjenje kako da započnete od nule i bez ikakvog predznanja, detalje o tome pročitajte ovde:

Moje Wealthy Affiliate Iskustvo – Kakva je Kompanija

I samo da vam kažem nije tako teško kao što ga vi možda zamišljate, odnosno bar sam ga ja tako zamišljao kada sam došao na tu ideju. Sve imate detaljno objašnjeno samo pratite uputstva koje sam vam ostavio i nećete imati problema.

Zaključak

Videli ste glavne karakteristike ove platforme, nadam se da ste pogledali video koji je meni pomogao da krenem od nule. Zaista je sve detaljno objašnjeno i ja sam iskoristio sve korake kako bih počeo besplatno sa email marketingom.

Objasnio sam sta je Systeme.io, koje su cene paketa, kako sve funkcioniše i kako da započnete potpuno besplatno i podignete svoj biznis na viši nivo.

Websajt platforme je: www.systeme.io

Registrujte se i krenite po uputstvima iz videa koji sam ostavio gore u postu. Ja sam upravo tako krenuo i veoma sam zadovoljan platformom.

Ako imate nekih pitanja, slobodno mi pišite ispod u komentarima.

Želim vam sve najbolje i samo napred,

Saša,

Osnivač bloga www.tvojaonlinezarada.com

2 Replies to “Sta Je Systeme.io i Kako Funkcioniše – Vodič Za Početnike”

 1. Šta plaća sve ovaj alat? Meni jedan čovek prodao školu Instagrama. I sad učim od njega kako ja to da prodajem. Nije valjda samo da zaraðujem od škole Instagrama, ako bih nekom prodao. Sigurno još nešto plaća ovaj alat, ali šta pošto se može od zaraðivati svakodnevno?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *