Binance isplata novca na 3 načina. Želite da podignete novac sa Binance ali ne znate kako? Detaljno ću vam objasniti čak 3 načina kako možete isplatiti novac sa vašeg Binance kripto novčanika. Pročitajte detaljno objašnjenje sa slikama i pogledajte video objašnjenje. Binance isplata novca može biti veoma frustrirajuća za neke ljude koji pokušaju da pošalju novac sa Binance na svoju karticu, ali dobiju odgovor da to nije moguće u njihovoj zemlji. Ne brinite nije tako strašno, možete isplatiti na drugi način preko P2P opcije koju ću vam objasniti u ovom postu.

Binance Isplata Novca Na 3 Načina – Pogledajte Video

Želite da podignete novac sa Binance ali ne znate kako? Detaljno ću vam objasniti čak 3 načina kako možete isplatiti novac sa vašeg Binance kripto novčanika. Pročitajte detaljno objašnjenje sa slikama i pogledajte video objašnjenje.

Binance isplata novca može biti veoma frustrirajuća za neke ljude koji pokušaju da pošalju novac sa Binance na svoju karticu, ali dobiju odgovor da to nije moguće u njihovoj zemlji. Ne brinite nije tako strašno, možete isplatiti na drugi način preko P2P opcije koju ću vam objasniti u ovom postu.

Ako ste iz Srbije, Bosne, Makedonije ili neke druge zemlje koja nije u Evropskoj Uniji, tada za isplatu sa Binance pročitajte ovaj post:

Kako Isplatiti Novac Sa Binance – Detaljno Uputstvo

DISCLAIMER – ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

 • Ovaj blog je informativno-edukativno-zabavnog karaktera, ne treba ga shvatati kao finansijsko savetovanje.
 • Ja nisam finansijski savetnik.
 • Online tržište je RIZIČNO, učestvujete u njemu na sopstvenu odgovornost.

Ako nemate Binance nalog i ako vas zanimaju svi detalji Binance platforme, šta je kako se koristi i video uputstvo, pogledajte ovde:

Binance – Opis Binance Platforme i Kakva Su Iskustva

Ljudi me često pitaju kako da isplate novac i zašto mogu samo da kupuju kriptovalutu, ali ne mogu da je isplate. Možete da isplatite, ali u nekim zemljama nisu podržani svi načini za isplatu, kao što je isplata direktno na račun u banci. To zavisi u kojoj se zemlji nalazite jer nemaju sve zemlje ista prava.

Zato sam i napisao ovaj post, kako bih pomogao onim ljudima koji se nalaze u nepodržanim, ograničenim zemljama.

Zašto nije moguće isplatiti direktno na karticu u nekim zemljama?

U nekim zemljama jeste moguće isplatiti direktno na karticu ali u nekim to nije moguće, ostaviću vam i spisak zemalja. To je tako zato što su neke zemlje na crnoj listi u svetu i one se smatraju za zemlje u kojima se krijumčari oružje i finansira terorizam.

Kriptovalute su veoma pogodne za to, jer su decentralizovane i zato je korišćenje Binance platforme ograničeno u nekim zemljama. To je slučaj sa svim kripto menjačnicama ne samo sa Binance.

Dakle neke zemlje imaju sva prava, dok su neke ograničene i mogu kupovati i trgovati kriptovalutama ali ih ne mogu isplatiti direktno na račun u banci.

Zemlje koje imaju sva prava su:

Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Republic of Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden.

Ako se vaša zemlja nalazi na ovom spisku tada nećete imati nikakvih ograničenja. Ali ako vaša zemlja nije na ovom spisku, to znači da vaša zemlja nije podržana, i nećete moći isplatiti novac direktno na karticu.

Kao što vidite zemlje iz naše okoline koje nisu na spisku su: Srbija, Bosna, Crna Gora i Makedonija.Tako da iz ovih zemalja ćete, za isplatu novca, morati koristiti P2P opciju koju ću vam takodje objasniti u ovom članku.

Pa hajde sada da obradimo sva tri načina za isplatu novca sa Binance kripto novčanika.

1. Binance Visa Kartica

Binance Visa Kartica

Binance visa kartica funkcioniše isto kao i bilo koja druga kartica koju vam izdaje banka. Njome možete podizati novac na bankomatu, možete plaćati račune, možete kupovati u prodavnici itd.

Medjutim Binance visa kartica takodje nije podržana u svim zemljama.

Spisak je isti, podržane zemlje za Binance karticu su: Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Republic of Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden.

Od zemalja iz našeg regiona jedino se Hrvatska nalazi na spisku, tako da ako ste iz Hrvatske, slobodno možete poručiti karticu.

Ako vaša zemlja nije na ovom spisku, nećete moći poručiti Binance visa karticu, bar ne za sada. Ako ste iz Srbije, Bosne, Makedonije ili Crne Gore onda možete aplicirati za karticu i dobićete obaveštenje kada se vaša zemlja bude našla na spisku podržanih zemalja.

Da biste poručili Binance Visa karticu idite iz glavnog menija na “Finance” i iz padajućeg menija izaberite “Binance Visa Card”. Tu ispratite korake kako biste poručili Binance karticu koju će vam Binance poslati na kućnu adresu. Pogledajte sliku gore.

2. Isplata Na Karticu ili Račun u Banci

Ovaj način isplate je kada pošaljete novac sa Binance platforme na svoju visa karticu, ili na račun u banci.

Ovaj način je takodje za zemlje koje su podržane, odnosno za zemlje sa ovog spiska: Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Republic of Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden.

Ako vaša zemlja nije na spisku tada nećete moći isplatiti na vašu karticu ili račun u banci.

Da biste isplatili novac na vašu karticu, prvo morate konvertovati vašu kriptovalutu u Fiat novac. Preporučujem da konvertujete u eure ili možete i u neku drugu valutu ako je ima na spisku, znam da dolari nisu na spisku, dakle po meni najbolje u eure.

Idite iz glavnog menija na “Trade”, pa iz padajućeg menija odaberite “Binance Convert”. Pogledajte sliku:

Binance isplata

U prvom polju izaberite kriptovalutu koju posedujete i želite da je pretvorite u novac. A u drugom polju izaberite u koji novac želite da konvertujete, preporučujem u Eure (EUR).

Zatim upišite koliko koina želite da isplatite, ako je to recimo 100 USDT kao na slici, izaberite USDT kriptovalutu i upišite 100. I kliknite na žuto dugme “Preview Conversion”, pa opet na žuto “Convert” u roku od nekoliko sekundi. Ako vam istekne vreme, samo kliknite na “Refresh”, pa opet.

Kada ste završili konvertovanje idite iz glavnog menija na “Wallet”, iz padajućeg izaberite “Fiat and Spot”, tu pronadjite EURE i kliknite na “Withdraw” sa desne strane. Pogledajte sliku:

Binance isplata. Kada ste završili konvertovanje idite iz glavnog menija na "Wallet", iz padajućeg izaberite "Fiat and Spot", tu pronadjite EURE i kliknite na "Withdraw" sa desne strane.

U sledećem prozoru proverite da li je izabrana valuta EUR, ako nije izaberite je, zatim čekirajte “Bank Card (Visa)” i kliknite na žuto dugme “Continue”. Pogledajte sliku:

Binance isplata. U sledećem prozoru proverite da li je izabrana valuta EUR, ako nije izaberite je, zatim čekirajte "Bank Card (Visa)" i kliknite na žuto dugme "Continue".

Ako ste prvi put ovde i još uvek niste dodali vašu karticu, prvo ćete to morati učiniti na “Add Card”. Tu ćete upisati podatke sa vaše kartice, ime vlasnika kartice (to morate biti vi), broj kartice, datum isteka kartice i tri broja sa poledjine kartice.

Zatim u prvo polje upišite koliko eura želite da isplatite, ili koju god valutu ste odabrali, ne moraju biti euri, i kliknite na “Continue”. Nadalje ćete morati uraditi sigurnosnu proveru koju imate aktiviranu na vašem Binance nalogu i tako ćete završiti proces isplate novca sa Binance na vašu Visa karticu.

Na isti način isplaćujete i na vaš devizni račun u banci. U tom slučaju čekirate opciju “Bank Transfer (SEPA)”. Tu ćete dodati vašu banku, devizni račun, IBAN i BIC broj koji morate uzeti iz banke. I iplatićete na isti način.

I došli smo i do trećeg načina za Binance isplata novca koji važi za sve ostale zemlje koje nisu na spisku podržanih zemalja, a to je isplata preko P2P opcije na Binance platformi.

Ako ste iz Srbije, Bosne, Makedonije ili neke druge zemlje koja nije u Evropskoj Uniji, tada za isplatu sa Binance pročitajte ovaj post:

Kako Isplatiti Novac Sa Binance – Detaljno Uputstvo

3. Isplata Preko P2P Opcije – Za Sve Zemlje Koje Nisu Na Spisku Podržanih

Ja sam iz Srbije koja nije na spisku i ja isplatu radim preko P2P opcije, i zahvaljujem Binance platformi što nam je bar to omogućila kada smo u takvoj situaciji u kakvoj jesmo. Kada savladate postupak, trebaće vam manje od 20 minuta da se novac nadje na vašem računu u banci.

Objasniću vam ukratko kako ovaj način Isplate sa Binance funkcioniše, a zatim i detaljno, a ostaviću vam i video snimak gde ja lično isplaćujem.

P2P je skraćenica od “Person To Person” ili “Peer To Peer” što znači sa osobe na osobu.

A funkcioniše ovako: Vi prodajete vašu kriptovalutu registrovanom kupcu na Binance platformi, koji vama plaća preko nekog online novčanika koji vi želite kao što su AdvCash, Skrill, Neteler, Payeer, Perfect Money itd. imate preko 100 opcija za online novčanike.

NAPOMENA: Vaš online novčanik koji koristite mora biti verifikovan.

Taj registrovani kupac je neki čovek kao vi ili ja, samo što se je registrovao kao kupac i prodavac na P2P, to možete i vi imate interesa, samo popunite prijavu i sačekate da vam odobre.

Ja koristim AdvCash i Skrill online novčanikjer sa njih mogu poslati novac sebi na karticu i podignem ga na bankomatu. Recimo sa Payeer novčanika nema te mogućnosti. AdvCash više preporučujem jer su tamo provizije znatno manje.

Ako nemate AdvCash elektronski novčanik, evo uputstva kako da ga kreirate i verifikujete:

AdvCash Recenzija – Opis i Uputstvo Za Verifikaciju

Dakle ja prebacim kriptovalutu sa mog Binance novčanika na naovčanik tog kupca, a on meni prebaci novac sa njegovog AdvCash novčanika na moj. Dobra stvar je što on meni prvo plati, pa tek kada meni novac legne, tek tada ja njemu pošaljem kriptovalutu, odnosno samo kliknem dugme da je oslobodim. Pokazaću vam kako se to sve radi.

NAPOMENA: I tu postoje prevaranti, ali ako se pridržavate ovih par stvari, ne možete biti prevareni. Prva stvar je da proverite da kupac sa kojim radite ima što više transakcija uopšte i što više uspešnih transakcija, preko 95% (ovi podacu su vidljivi kod svakog kupca). I druga stvarje da nikada ne oslobodite kriptovalutu pre nego da vam novac legne na vašem računu.

Ja nisam naleteo na prevarante ali sam čitao da postoje i šta rade. Najsigurnije vam je da sačekate i budete 100% sigurni da je novac legao na vašem Skrill novčaniku ili nekom drugom koji koristite.

Nemojte verovati poruci ili email-u, jer to prevaranti rade, pošalju vam poruku na email u ime online novčanika da vam je novac legao. Vi pročitate, aha legao je novac i oslobodite kriptovalutu, kad ono ćorak. Dakle ne idite na email već se ulogujte na vaš online novčanik i čekajte da vidite novac na balansu, to vam je najbolja zaštita od prevare.

Takodje ni vi ne pokušavajte da nekoga prevarite, jer nećete uspeti, sigurnost korisnika je na visokom nivou, i ako nešta pokušate samo ćete izgubiti vaša sredstva i vaš nalog će biti blokiran.

POSTUPAK ZA ISPLATU PREKO P2P JE SLEDEĆI:

Binance isplata. Idete iz Binance glavnog menija na “Trade” i iz padajućeg menija izaberite “P2P” opciju. Ako prvi put ovo radite, tada najpre dodajte vaš Skrill novčanik kao način plaćanja ili neki drugi koji koristite.

Idete iz Binance glavnog menija na “Trade” i iz padajućeg menija izaberite “P2P” opciju. Ako prvi put ovo radite, tada najpre dodajte vaš AdvCash novčanik kao način plaćanja ili neki drugi koji koristite. To radite ovako:

Kliknite na “P2P User Center”, skrolujte naniže i u polju “P2P Payment Methods” kliknite na dugme “Add a payment method”.

Tu pronadjite online novčanik koji želite da koristite, ako je to AdvCash pronadjite ga i izaberite ga. Upišite tražene podatke vašeg novčanika i potvrdite. Obično trebate upisati email sa kojim ste se registrovali na vaš novčanik, a negde upisujete i ID broj (Wallet Number) vašeg novčanika.

Opet napominjem da vaš online novčanik koji koristite mora biti verifikovan i podaci tačni, u suprotnom izgubiće vam se transakcija.

Kriptovalutu koju želite da prodate trebate prebaciti u “Funding” novčanik. Dakle ako je to USDT i nalazi se u “Fiat and Spot” novčaniku, tada idite iz glavnog menija na “Wallet” pa na “Overview”. Tu kliknite na “Transfer”, izaberite iz “Fiat and Spot” u “Funding”, uzaberite kriptovalutu i upišite količinu i kliknite na “Confirm”. Prebacivanje iz jednog u drugi novčanik nešta ne košta.

Kada ste dodali vaš online novčanik, i prebacilivašu kriptovalutu u Funding novčanik sada ste spremni da izvršite prodaju.

Idete iz Binance glavnog menija na “Trade” i iz padajućeg menija izaberite “P2P” opciju.

Zatim odaberite opciju “Sell” kako biste prodali neku kriptovalutu koju posedujete. Izaberite željenu kriptovalutu od ponudjenih (USDT, BTC, BUSD, BNB, ETH ili DAI), ja u ovom primeru biram USDT. Ispod u polju “Fiat” izaberite valutu koju želite da primite (USD ili EUR) i u polju “Payment” izaberite vaš online novčanik, naprimer Skrill ili AdvCash. Pogledajte sliku:

binance isplata. Zatim odaberite opciju "Sell" kako biste prodali neku kriptovalutu koju posedujete. Izaberite željenu kriptovalutu od ponudjenih (USDT, BTC, BUSD, BNB, ETH ili DAI), ja u ovom primeru biram USDT. Ispod u polju "Fiat" izaberite valutu koju želite da primite (USD ili EUR) i u polju "Payment" izaberite vaš online novčanik, naprimer Skrill.

Kada unesete sve ove podatke, ispod u nastavku će vam se prikazati svi kupci koji odgovaraju vašoj pretrazi. Za svakog kupca odmah vidite bitne podatke na koje trebate obratiti pažnju i to:

 1. Orders (ispod imena prodavca) – da ima što više (to je broj izvršenih kupovina)
 2. Completion (ispod imena prodavca) – da ima preko 95% (to je procenat uspešnih kupovina)
 3. Price (kolona u sredini) – cena po kojoj kupuje datu kriptovalutu
 4. Available (sa desne strane) – maksimum koliko može da kupi
 5. Limit (sa desne strane) – minimalna i maksimalna suma sa kojom radi

Kada ste odabrali kupca koji vam odgovara, kliknite na dugme “Sell USDT” u polju tog kupca.

Proširuje vam se prozor, i tu ispod imena kupca pročitajte dodatne uslove ako ih ima. Takodje obratite pažnju na polje “Payment time limit”, tu piše za koliko vremena se je kupac obavezao da izvrši plaćanje, ako ne plati u tom periodu porudžbina se automatski otkazuje.

U polju “I want to sell” upišite koliko USDT želite da prodate i automatski će vam se ispod ispisati koliko novca ćete dobiti. Pogledajte sliku:

Binance isplata. U polju "I want to sell" upišite koliko USDT želite da prodate i automatski će vam se ispod ispisati koliko novca ćete dobiti.

Kada ste sve upisali kliknite na dugme “Sell USDT”. Time ćete postaviti porudžbinu.

I sada čekate da vam kupac prvo plati. Dakle ulogujte se na vaš novčanik i čekajte da vam legne novac. Kada kupac pošalje novac on će označiti porudžbinu kao plaćenu i vas će Binance obavestiti da je on označio kao plaćeno.

Sledeći korak je da oslobodite kriptovalutu odnosno da potvrdite da je stvarno platio. Dakle ne potvedjujte dok niste 100% sigurni da vam je legla tačna dogovorena suma na vaš balans u novčaniku.

Ulogujte se na vaš novčanik i kada vam legnu pare, tek tada se vratite na Binance i kliknite dugme “Payment received”, pogledajte sliku:

Binance isplata. Ulogujte se na vaš novčanik i kada vam legnu pare, tek tada se vratite na Binance i kliknite dugme "Payment received"

Zatim čekirajte polje “I have received the correct ammount. Payment sender matches the buyers verified name on Binance, and I agree to releacse my crypto to the buyer”. Time ste potvrdili da je kupac uredno platio i da se slažete da predate svoju kriptovalutu kupcu. Pogledajte sliku:

Binance isplata. Zatim čekirajte polje "I have received the correct ammount. Payment sender matches the buyers verified name on Binance, and I agree to releacse my crypto to the buyer". Time ste potvrdili da je kupac uredno platio i da se slažete da predate svoju kriptovalutu kupcu.

Dakle kada ovo čekirate više nema nazad, zato budite sigurni da ste pre toga primili novac. Nadalje ćete morati završiti vašu standardnu sigurnosnu proveru na Binance koja vam je aktivirana, slanje koda na telefon, slanje koda na email, Google Authenticator itd. sve što vam je aktivirano.

I to je to, završili ste prodaju kriptovalute sa Binance i sada se vaš novac nalazi na vašem online novčaniku. Nadalje sa njime možete činiti šta god vam je volja, možete dalje nešta plaćati na internetu ili ga možete poslati sebi na karticu.

Ako sa AdvCash želite da pošaljete na karticu ovde imate detaljno uputstvo i video snimak kako se vrši isplata na karticu sa AdvCash novčanika:

AdvCash Recenzija – Opis i Uputstvo Za Verifikaciju

Ako prvi put koristite karticu, možda će vam zatražiti da verifikujete karticu tako što ćete je slikati i učitati.

Piše da će novac stići u roku od 3 radna dana, ali obično legne u roku od nekoliko minuta.

To bi bio ceo postupak isplate kriptovalute sa Binance na vaš račun u banci, a ispod možete pogledati i video uputstvo.

Video Uputstva

Ovde možete pogledati video na kome sam snimio kako prodajem 300 USDT preko P2P opcije na Binance na svoj Skrill online novčanik i zatim sa Skrill-a šaljem novac na svoju karticu.

NAPOMENA: U videu koristim Skrill novčanik, ali ipak više preporučujem da koristite AdvCash zbog manje provizije. Ceo postupak je potpuno isti, samo što umesto Skrill-a koristite AdvCash.

Pogledajte video:

Video 23:09

Binance detaljno uputstvo kako napraviti i verifikovati nalog vidite ovde: https://bit.ly/3i5eKNv

AdvCash detaljno uputstvo kako napraviti i verifikovati nalog vidite ovde: https://bit.ly/3yhhhvT

Sledeći video je na engleskom jeziku i to je video koji je meni pomogao da se snadjem prvi put:

Video 22:30

Zaključak

Nadam se da vam je bio od pomoći ovaj post gde sam vam pokazao da Binance isplata novca nije tako strašna. Detaljno sam vam opisao tri načina kako možete da prodate svoju kriptovalutu i isplatite u Fiat novcu u zavisnosti od zemlje u kojoj živite.

Sve sam lepo objasnio i slikao, a imate i video snimak koji možete da pogledate.

Ako ste iz Srbije, Bosne, Makedonije ili neke druge zemlje koja nije u Evropskoj Uniji, tada za isplatu sa Binance pročitajte ovaj post:

Kako Isplatiti Novac Sa Binance – Detaljno Uputstvo

A ako vam se desi neka nepredvidiva situacija obavezno pišite Binance podršci i objasnite im vaš problem.

Sve detalje o Binance platformi, šta je Binance, kako funkcioniše, kako je nastao, kako se koristi, video uputstvo, kako da se registrujete i verifikujete nalog, sve možete pročitati ovde:

Binance – Opis Binance Platforme i Kakva Su Iskustva

Sve detalje o AdvCash novčaniku, kako da ga kreirate i verifikujete, pročitajte ovde:

AdvCash Recenzija – Opis i Uputstvo Za Verifikaciju

Ako imate neko pitanje ili imate nešta da dodate, pišite ispod u komentarima. Takodje podelite ovaj post sa prijateljima, verujem da će mnogima biti od pomoći.

Sve najbolje od mene i pozdrav,

Saša

38 Replies to “Binance Isplata Novca Na 3 Načina – Pogledajte Video”

 1. Ja sam uradila sve kao na snimku, i novac sa Skrill-a poslala sebi na karticu u petak oko 16h, u petak mi nije stiglo ništa, da li je to normalno? Znači ja trebam da čekam još dva-tri radna dana?
  Pozdrav

   1. Hvala na odgovoru,
    da li možeš da mi objasniš zašto P2P sada ne podržava ni Skrill ni AdvCash? Meni se upravo to desilo

    1. Evo upravo sam proverio, sve podržava, ništa se nije promenilo, tu je i Skrill i AdvCash. Verovatno nisi sve podesila kako treba, stavi valutu USD ili EUR, možda je neka druga valuta u kojoj nema trgovca na Skrill-u i AdvCash-u…

   1. Kako ne postoji? Pa mozes da posaljes kripto sa binance na ADV wallet, pa konvertujes u fiat i onda na karticu, laganica. 🙂

 2. Pozdrav, Zdenko iz Hrvatske. Uplatio sam preko binanca jednoj platformi za trgovanje. Zvali su me da sam ostvario profit, koji vidim preko svog računa kad se ulogiram. Sad me traže 10 % iznosa da uplatim preko binanca da bi mi isplatili zaradu. Molim vas da mi objasnite jel to tako funcionira ili je posrijedi prevara. Hvala

  1. Zdravo Zdenko,
   Na žalost prevara je. Mnogi su mi pisali sa istim problemom, kada uplatiš tih 10%, nakon toga će smisliti još neki problem za koji moraš da uplatiš još, pa još i tako nikad kraja dok te ne opelješe skroz. Zato se oprosti od svog novca koji si uplatio i nikako nemoj uplaćivati još. Evo imam ceo post napisan o toj prevari, pročitaj ovde:
   https://tvojaonlinezarada.com/internet-prevara/
   Pozdrav,
   Sasa

   1. Riječ je o Goldmar platformi.Goldmar login.
    Pa eto ako ima još kakvih iskustava. Sve je na isti način. Mogu samo reći da djeluju jako uvjerljivo.
    Lp.

 3. Pozdrav Saša,

  Zanima me kako je ovo regulisano u skladu sa obavezom plaćanja poreza. Prošle godine je uveden zakon o oporezivanju zarade na kriptotrgovinu i plaća se porez 15%. Međutim ako prebacim novac na Skrill ili AdvCash ja nemam dokaza da sam zaradio novac na nekoj kripto platformi. U tom slučaju mogu da mi računaju porez kao da zarađujem online (npr. dajem časove engleskog) na šta se plaća porez preko 50%.

 4. Postovanje gospodine Sasa. Potrebna mi je informacija da bih se osigurao da li se ili ne placa porez. Moj mentor koji me je uveo u takozvani IDA posao je rekao da se taj posao ne oporezuje u nasoj drzavi. Isplatu vrsim preko P2P Binance wallet. Ako ste upuceni u ovu situaciju molim vas da mi razjasnite cinjenice,posto je zakon postao kritican po tom pitanju a nisam dovoljno upucen. Unapred zahvalan.

  1. Zdravo Marko,
   Ne znam za taj posao i zašto se ne bi oporezivao. Najbolje je da detalje rasčistite sa vašim mentorom da vam lepo objasni. Takodje je dobro da se posavetujete sa knjigovodjom, jer ja ne bih da dajem pogršne savete jer stvarno ne znam ništa o tom poslu.

   1. Da li mozda mozete jos nesto vezano za Binance da objasnite,posto mi je Binance wallet a isplatu dobijam USDT u dinarima od ljudi, trgovaca koji zive u Srbiji,da li se taj nacin oporezuje? A sa knjigovodjom cu se svakako konsultovati. Nadam se da nisam previse dosadan ali imam dosta nejasnoca a verujem i mnogi koji ce citati ovaj komentar a koji se bave istim poslom.

 5. Molim za hitan odgovor dali kod binance postoji traži mi agent da uplatim na svoj walet za povećanje limita radi se dosta velikoj sumi ,jer čitajući sve komentare nigde nisam naišao na slično.te se plašim da je iovo prevara,kao i do sada što me je snašlo. navodno kaže mi agent da iznos koji treba da uplatim će mi biti vraćen sa glavnicomidok neuplatim blokirana su mi sva sredstva ,a agent zove sa vibera i to sa skrivenog broja a neda mi svoju imejl adresu-sumnjivo- POZDRAV

 6. Pozz Saša, što nije bolje slati direkt sa Binance na bankovni jer Skrill uzima 7.5% pri transakciji?

  Isto tako me zanima kako izbjeci porez ako saljem banci novce,dali cu imati problema sa njima ako me pitaju otkud novac sinko ?

  Dali postoji nacin i koji je to da manje placas te provizije pri slanju novaca sebi na račun ?

  Malo sam te zatrpao pitanjima ,nadam se da ćeš mi odg.

  LP

  1. Pozdrav Marko,
   Bolje je slati direktno na karticu ako ste u Evropskoj Uniji. Medjutim u Srbiji Binance ne dozvoljava slanje na karticu, zemlje van Evropske Unije nisu podrzane.

 7. Zdravo Sasa, imam jedno pitanje novac sa platforme trustbit je poslat u banku na karticu ali nije stigao ima vec duze vreme o cemu se radi???

 8. Hvala Saša za ovaj blog,puno si mi pomogao ali mi treba još malo pomoći,pisao sam ti na meil,ako ti nije teško molim te.

 9. Postovani,
  Da li je moguce da sa sajta jedne brokerske kuce za forex putem bankarskog transfera prebacim novac na advcash? A potom sa advcash na svoju karticu. Na sajtu te brokerske kuce postoje opcije bank wire, neteller i skrill, ali skrill ne uspevam da verifikujem. Hvala

 10. Hvala,
  A da li je moguce preko Revoult banke prebaciti puten bank wire? Stim da za revoult sam tek na listi cekanja. Nisam otvorio jos.

  Ne bih koristio onda skrill jer nije mi ni nalog verifikovan. Moze mi novac ostati zaglavljen na skrillu.

  1. Da, moze vam novac ostati zaglavljen na Skrillu. Za ovo sa bankom nisam siguran jer nisam tako prebacivao novac. Ono sto ja radim u takvim situacijama jeste da prvo pokusam sa manjom sumom, da vidim kako sve funkcionise i da li prolazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *