Sta je Bestchange? Pronadjite menjačnicu sa najmanjom provizijom

Sta Je BestChange? – Kako Pronaći Najbolju Menjačnicu?

Želite da prebacite novac sa jednog novčanika na drugi ili na svoj račun u banci ali ne znate kako ili vam treba pomoć. Želite da unovčite neku kriptovalutu? Na pravom ste mestu, pokazaću vam kako.

U ovoj recenziji BestChange pokazaću vam uslugu koja ima potencijal da vas spasi od gubitka stotina, čak i hiljada dolara u proviziji za menjanje novca elektronskim putem. Sta je BestChange i kako funkcioniše, video i pisano uputstvo.

Čitajte dalje da biste saznali BestChange iskustva, sta je BestChange, kako da pronadjete odgovarajuću i najpovoljniju menjačnicu za vas, njegove karakteristike, prednosti i nedostatke, kako monitor menjačnica može da vam pomogne i kako da ga koristite za maksimalnu korist.

Sta je BestChange?

BestChange prati kurseve u nekoliko stotina pouzdanih menjačnica i pruža vam sve informacije koje su vam potrebne da izaberete najbolji kurs za transfer novca. BestChange je monitor provizija ili naknada.

Ukratko, koristeći BestChange, moći ćete da dobijete najbolji kurs na razmenu od kriptovalute do fiat novca ili obrnuto. Dakle možete pronaći najbolju ponudu za prebacivanje novca sa jednog novčanika na drugi, da unovčite kriptovalutu na bilo koji online novčanik ili direktno na karticu, ili da pošaljete novac sa bilo kog novčanika na svoju karticu ili račun u banci.

BestChange je sjajna platforma, koja će vam pomoći da platite najmanju proviziju. Pokrenut 2007. godine kao usluga e-valute, Bestchange je dizajniran da pomogne u pouzdanoj, brzoj i besprekornoj razmeni kriptovaluta i novca online.

Na primer ako imate zarobljen novac na nekom online novčaniku i ne možete da ga pošaljete sebi na karticu, tu će vam pomoći upravo BestChange platforma. Meni su se žalili ljudi da imaju zaroblen novac na Perfect Money i na Payeer i ne znaju kako da ga podignu. BestChange je rešenje za vas, a objasniću vam i kako.

Ili ako imate kritovalute na nekom kripto novčaniku, bilo da je to Binance, Coinbase ili bilo koji drugi. Recimo imate Bitcoin i želite da ga pretvorite u novac koji ćete poslati sebi na račun u banci. na BestChange možete to uraditi i pronaći najmanju proviziju za tu razmenu.

Od svog osnivanja pre 13 godina, BestChange je postao partner za sve pouzdane menjačnice elektronskog novca i pouzdan alat za hiljade korisnika širom sveta koji traže brz i jednostavan monitor e-valuta.

Kako Funkcioniše BestChange?

BestChange konstantno ispituje sve pouzdane servise za razmenu e-novca da bi dobio najnovije informacije o promeni deviznih kurseva, odredio trendove na tržištu e-valute i prikazao ih u jednostavnoj tabeli koja je lako čitljiva. Podrazumevano, menjačnice sa najboljim kursevima su na vrhu liste.

Monitor ažurira kurseve u intervalu od 5-8 sekundi, što je dovoljno da informiše korisnike o najmanjim promenama na tržištu e-valuta i omogući im da blagovremeno donose odluke o pravom trenutku za konverziju svojih sredstava.

BestChange podržava sve glavne vrste virtuelnih valuta i kriptovaluta, uključujući Visa/Mastercard, PayPal, Advanced Cash, Skrill, Neteller, Perfect Money, Bitcoin, Ethereum, USDT (Tether), Litecoin, Tron, WebMoney, Sepa, Payeer, itd. Željeni način razmene lako birate iz tabele jednim klikom.

Klikom na željeni par za razmenu otvara se lista menjačnica sa najboljim kursevima, dok se klikom na ime odredjene menjačnice otvara odgovarajući web-sajt te menjačnice.

BestChange obezbeđuje minimalne gubitke konverzije i štedi vaš novac i vreme tako što vam sve relevantne informacije stavlja vama pred oči.

BestChange posvećuje najveću pažnju reputaciji i pouzdanosti razmenjivača e-valuta sa kojima radi. Svi oni su temeljno odabrani da ponude najviši nivo usluge i korisničke podrške, tako da je rad sa njima 100% pouzdan i legalan.

BestChange je ocenjen sa 4.4 na TrustPilot-u što je odlična ocena zaslužena poverenjem korisnika širom sveta.

Pronađite Najbolje Kurseve

Glavna karakteristika BestChange-a je pronalaženje najboljih kurseva za vaše željene razmene. Možete birati između 51 kriptovaluta, 56 valuta, 73 fiat usluga kao što su kreditne kartice, bankovne kartice, bankovni transfer itd., 13 usluga transfera novca kao što su Western Union, Money Gram i 8 gotovinskih valuta.

Nećete ručno proveravati 100+ menjačnica da biste pronašli onaj koji podržava kriptovalutu ili valutu sa kojom radite i ima najbolju proviziju, zato što vam BestChange pruža upravo te podatke pre nego da odete na samu menjačnicu.

Kalkulator Razmene

Koristeći funkciju kalkulatora razmene, možete da izračunate tačno koliko novca ćete dobiti za svoja sredstva po trenutnom kursu na svakoj menjačnici i koliku proviziju vam uzima svaka menjačnica, bez potrebe da odete na sajt menjačnice.

u nastavku vam pokazujem na konkretnom primeru kako se vrši razmena na Bestchange.

Kako Izvršiti Željenu Razmenu na Bestchange-u?

Da biste pronašli najbolju opciju razmene sa najmanjom provizijom, potrebno je da izvršite samo nekoliko klikova. A evo i kako.

1. Podešavanje Valuta

Recimo da želite da razmenite kriptovalutu Bitcoin (BTC) za američke dolare i želite da primite USD na vaš PayPal nalog.

Odete na Bestchange sajt, evo linka:

www.bestchange.com

Čim odete na sajt odmah sa leve strane vidite tabelu iz koje trebate izabrati način koji želite za vašu razmenu, u našem primeru je to Bitcoin BTC – Paypal. Jednostavno je, u tabeli vidimo dve kolone “Give” i “Get”.

Iz kolone “Give” biramo ono što dajemo, u našem primeru to je Bitcoin BTC. Zatim u koloni “Get” biramo gde želimo da primimo novac, u našem primeru to je PayPal USD.

NAPOMENA: Pored željenog novčanika obratite pažnju na valutu, u tabeli imate “PayPal USD” i “PayPal EUR”, u zavisnosti da li želite razmenu u dolarima ili eurima odaberite odgovarajuću opciju.

Pogledajte sliku:

Bestchange tabela online novcanika i menjacnica sa najbloljom ponudom

Kada ste odabrali par, odmah vam se sa desne strane u tabeli prikazuje lista menjačnica sa najboljim kursevima i svim detaljima kao što su: ime menjačnice, (pored imena proverite zelene ikonice) da li se razmena vrši ručno ili automatski, da li je potrebna registracija, minimalna suma portebna za razmenu, cena razmene itd.

2. Provera Razmene

Kao što vidite u tabeli desno su vam poredjane menjačnice, na prvom mestu je ona koja daje najveću cenu za Bitcoin. Cena je u trćoj koloni.

Pored imena menjačnice vidite male zelene ikonice koje kada predjete preko njihvam daju dodatne najosetljivije karakteristike: dodatne naknade, potrebna registracija, onemogućena opcija „fiksnog kursa“ itd. Bolje je da ih sve proverite pre nego što započnete trgovinu.

Zatim možete videti u drugoj koloni kolika je minimalna suma za trgovinu sa konkretnom menjačnicom, a koliki je maksimum. Da li su rezerve dovoljne za trgovinu koju želite da izvršite.

U zadnjoj koloni imate “Reviews”, to su recenzije odnosno iskustva drugih korisnika, tako da i na to obratite pažnju, treba imati što manje negativnih ili uopšte, a što više pozitivnih komentara za datu menjačnicu.

Primetićete da se svakih nekoliko sekundi svi ovi podaci ažuriraju i menjaju.

Zatim imate opciju “Calculator” gde možete izračunati koliko novca ćete dobiti na svom PayPal nalogu i da li to vama odgovara. Pogledajte sliku:

Bestchange kalkulator koliko novca dobijate za željenu razmenu u kojoj menjacnici

Vidite na slici sam ukucao 0.01 BTC i izračunao na dugme “Calculate”. To mi je izračunalo tačno na kojoj menjačnici koliko novca ću dobiti. Vidite da su neke ispisane sivom bojom, to znači da neki uslov nije ispunjen za njih, verovatno je suma manja od minimalne ili veća od maksimalne.

3. Pokretanje Trgovine

Kada nadjete ponudu koja vam odgovara sa odgovarajućim uslovima, tada kliknete na tu menjačnicu, što će vas odvesti na sajt menjačnice, gde ćete izvršiti vašu razmenu.

To obično to znači, za naš konkretan primer, slanje bitkoina (BTC) na adresu koja je povezana sa menjačnicom koju ste izabrali i unos podataka o vašem novčaniku PayPal-a gde ćete primiti novac.

U međuvremenu, korisnici treba da budu svesni da Bestchange neće biti odgovoran za bilo kakve gubitke nastale prilikom interakcije sa trećim licima.

Ostavljanje Povratnih Informacija

Nakon što trgovac primi novac (minus naknade menjačnicu i provizije za depozit PayPal-a), on/ona može ukratko opisati svoje iskustvo sa menjačnicom koju je naveo Bestchange.

Povratne informacije o samom Bestchange-u mogu se napisati u polju „Povratne informacije“ u donjem levom uglu glavne stranice, dok sugestije o razmenama treba ostaviti u odeljku „Reviews“ (Recenzije).

Pogledajte video uputstvo kako se koristi BestChange sajt:

Video 16:27

Zaključak – Kako mi BestChange može pomoći?

Baš kao što sam rekao na početku ove Bestchange recenzije, korišćenje monitora razmene kao što je BestChange.com može vam pomoći da pronađete najbolji kurs za sve vaše razmene digitalnog novca. Povrh toga, možete da pronađete najbolje menjačnice za vas u pogledu provizija, brzine i sigurnosti.

Ako vaše poslovanje uključuje plaćanja u više valuta koja treba redovno da se konvertuju, BestChange je sajt za vas, pomoći će vam da izbegnete nepotrebne gubitke tokom konverzije.

BestChange web adresa je:

www.bestchange.com

U ovom postu sam vam opisao sta je BestChange i kako da ga koristite. BestChange iskustva su vrlo pozitivna, u videu sam vam pokazao iskustvo koje me je i navelo da napišem ovaj članak.

U to ime nadam se da vam se svidja ova recenzija i da vam je pomogla da se snadjete. Podelite vaše iskustvo ispod u komentarima i podelite ovaj članak sa prijateljima.

Lep pozdrav od mene,

Saša

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *