Skrill iskustva, sta je Skrill. Jedan od najboljih online platnih procesora za transakciju novca preko interneta, jeste Skrill. Zato ću vam opisati sve o Skrill-u, sta je Skrill, kakva su Skrill iskustva korisnika, da li je Skrill prevara, kako napraviti nalog na Skrill, kako uplatiti i isplatiti novac sa Skrill-a kao i sve ostale bitne detalje. Ja sam Saša, bavim se blogingom i proučavam razne načine online zarade. Koristim sigurno desetak različitih online platnih procesora, i mogu vam reći da je Skrill definitivno najbolji izbor za uplatu i isplatu online zarade.

Skrill Iskustva – Šta Je Skrill? Kako Verifikovati Nalog

Jedan od najboljih online platnih procesora za transakciju novca preko interneta, jeste Skrill. Zato ću vam opisati sve o Skrill-u, sta je Skrill, kakva su Skrill iskustva korisnika, da li je Skrill prevara, kako napraviti nalog na Skrill, kako uplatiti i isplatiti novac sa Skrill-a kao i sve ostale bitne detalje.

Ja sam Saša, bavim se blogingom i proučavam razne načine online zarade. Koristim sigurno desetak različitih online platnih procesora, i mogu vam reći da je Skrill definitivno najbolji izbor za uplatu i isplatu online zarade.

Transakcije novca su brze u oba smera, i sa kartice na Skrill i obrnuto. Pa hajde da krenemo po redu, prvo da odgovorimo na pitanje sta je Skrill.

Web Adresa Skrill-a je:

DISCLAIMER – ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

 • Ovaj blog je informativno-edukativno-zabavnog karaktera, ne treba ga shvatati kao finansijsko savetovanje.
 • Ja nisam finansijski savetnik.
 • Online tržište je RIZIČNO, učestvujete u njemu na sopstvenu odgovornost.

U nastavku saznajte sve detalje o Skrill-u i kako napraviti nalog.

Sta Je Skrill? – Kakva Su Skrill Iskustva (Da Li Je Skrill Prevara)

Skrill je online platni procesor koji služi za slanje i primanje novca putem interneta. To je usluga e-trgovine koja vam omogućava brzo slanje međunarodnih transfera novca i plaćanja uz niske naknade.

Ocenjen je kao jedan od najbrže rastućih usluga transfera novca koji posluju u Evropi. Sa sedištem u Londonu, kompanija opslužuje više od 30 zemalja i skoro 120.000 korisnika.

Što se tiče bezbednosti, Skrill je na veoma visokom nivou. Od prvog dana ga reguliše Uprava za finansijsko ponašanje (Financial Conduct Authority) i uvek se pridržavala vrlo strogih pravila i propisa, čineći sve što je u njegovoj moći da svoje korisnike i njihov novac održi bezbednim.

Kakvo Je Moje Iskustvo?

Ja lično sam koristio Skrill za podizanje svoje zarade sa interneta, i za isplatu kriptovaluta sa Binance platforme. Medjutim sada u te svrhe koristim AdvCash novčanik, zato što su tamo daleko manje provizije.

Zato ako možete birati izmedju Skrill-a i AdvCash-a, tada bih vam preporučio da ipak izaberete AdvCash jer su manje provizije, bolje radi i verifikacija je lakša. Sve detalje o AdvCash-u i kako da ga verifikujete saznajte ovde:

AdvCash Recenzija – Opis i Uputstvo Za Verifikaciju

Da li je Skrill prevara?

Kao što sam već napomenuo ja koristim Skrill već duže vreme, i slao sam i primao novac bez ikakvih problema tako da iz mog ličnog Skrill iskustva tvrdim da Skrill nije prevara. Skrill je legalan platni procesor koji mi pomaže da primam svoju zaradu sa interneta.

Na internetu stalno susrećem ljude koji koriste Skrill sasvim normalno, kao dobar dan, i nisu imali lošeg iskustva sa njime.

Ocena Skrill-a na TrustPilot-u je 4,7.

Skrill Registracija – Kako Napraviti i Verifikovati Nalog

Otvaranje Skrill naloga je besplatno, Skrill registracija se završava za samo par minuta, ispratite ovo detaljno uputstvo. Sve što vam je potrebno za kreiranje naloga je ispravan broj telefona i e-mail adresa. I moraćete da prođete proces verifikacije, što ću i objasniti.

1. Da biste kreirali novi Skrill nalog, kliknite ispod na web adresu Skrill-a:

www.skrill.com

Tokom registracije, od vas će se tražiti da popunite svoje lične podatke na prvom obrascu. Unesete svoje stvarne podatke koji se nalaze u vašim dokumentima. Imajte na umu da će od vas biti zatraženo da potvrdite svoju adresu slikom nekog računa gde je navedena vaša adresa.

Ovako izgleda obratac za registraciju:

Skrill registracija i verifikacija. Tokom registracije, od vas će se tražiti da popunite svoje lične podatke na prvom obrascu. Unesete svoje stvarne podatke koji se nalaze u vašim dokumentima. Imajte na umu da će od vas biti zatraženo da potvrdite svoju adresu slikom nekog računa gde je navedena vaša adresa.

 • First Name – Tu unesite svoje ime, vaše pravo ime kao u ličnim dokumentima.
 • Last Name – Tu unesite svoje prezime, onako kako je navedeno u dokumentu koji ćete dati na verifikaciju.
 • Country – Izaberite svoju zemlju.
 • Currency – Izaberite valutu u kojoj želite da šaljete i primate novac na Skrillu. Izaberite valutu koju ćete zaista koristiti za svoj depozit. U suprotnom, plaćate dodatni novac za razmenu valuta (preporučujem USD jer se najčešće koristi na internetu).
 • Email – Unesite tačnu adresu e-pošte. Uverite se da je to ispravna adresa e-pošte jer ćete morati da potvrdite da je vaša. Predlažem da koristite e-poštu koju retko koristite jer je tako bezbednije.
 • Password – Postavite lozinku. Mora da ima najmanje osam znakova i da sadrži najmanje 1 slovo i 1 broj ili simbol.

Nakon popunjavanja svih traženih polja kliknite na dugme “Register” čime potvrdjujete da ste pročitali Uslove korišćenja Skrill naloga i Skrill politiku privatnosti.

2. Nakon što ste se registrovali, ulogujte se na vaš Skrill nalog klikom na Log In. Sada će od vas biti zatraženo da popunite neke informacije pošto propisi zahtevaju da ih Skrill ima. Polja označena zvezdicom su obavezna, tako da ih morate popuniti.

Pogledajte sliku:

Skrill licni podaci. Nakon što ste se registrovali, ulogujte se na vaš Skrill nalog klikom na Log In. Sada će od vas biti zatraženo da popunite neke informacije pošto propisi zahtevaju da ih Skrill ima. Polja označena zvezdicom su obavezna, tako da ih morate popuniti.

 • Address – Upišite svoju adresu, koristite svoju pravu adresu jer ćete morati da je potvrdite tokom verifikacije Skrill naloga.
 • Address (Optional) – Ovo drugo polje nije obavezno, to je za one koji imaju i drugu adresu.
 • City – Unesite grad u kojem živite.
 • Postal Code – Unesite vaš poštanski broj.
 • Date of birth – Unesite datum rođenja, mesec i godinu.
 • Broj mobilnog – Na kraju, unesite svoj broj telefona sa kodom svoje zemlje na levoj strani. Zatim kliknite na “Next”.

3. Nakon toga, od vas će biti zatraženo da obezbedite svoj nalog tako što ćete uneti trenutni broj telefona da biste primili SMS (tekstualnu poruku) u svrhu verifikacije. Ne zaboravite da podesite pozivni broj svoje zemlje, a zatim kliknite na dugme Nastavi.

4. Šestocifreni kod će biti poslat na vaš broj telefona, upišite ga i potvrdite.

Zatim završite ove korake kako biste aktivirali vaš Skrill novčanik.

Potrebno je da izvršite depozit, možete minimum 2 dolara čisto da dodate karticu. Idite na dugme “Deposit now”, tu upišete broj vaše kartice, ime vlasnika kartice, datum isteka kartice i ona 3 broja na poledjini kartice.

Kada završite te korake Skrill će zatražiti da verifikujete vaš identitet, gde je potrebno da slikate ličnu kartu, pasoš ili vozačku dozvolu i da učitate. Zatražiće i da slikate svoje lice.

Kada završite te korake, vaš Skrill nalog će biti spreman za slobodnu upotrebu.

KAKO DA IZVRŠITE UPLATU ILI ISPLATU NOVCA NA SKRILL?

Ja sam detaljno opisao kako se uplaćuje i kako se isplaćuje novac sa Skrill-a i snimio sam video sa konkretnim primerom tako da to možete pogledati ovde:

Skrill Uplata i Isplata Novca – Detaljno Uputstvo

Zaključak

Mislim da sam lepo objasnio proces registracije i verifikacije Skrill naloga. U suštini nije ništa komplikovano, a kao što rekoh jedan je od najboljih platnih procesora kada je u pitanju primanje zarade sa interneta. Skrill iskustva na Balkanu su pozitivna, kao i iskustva u celom svetu.

Skrill-u možete pristupiti sa ovog linka:

www.skrill.com

Ja ga najčešće koristim za primanje zarade sa Binance platforme i sa Iq Option platforme.

Binance je online novčanik za kriptovalute, gde možete vršiti razne operacije sa kriptovalutama kao i trgovati njima. Detaljno o načinima zarade na Binance možete pročitati ovde:

Binance – Opis Binance Platforme i Kakva Su Iskustva

Iq Option je platforma za online trgovanje gde ja koristim neke strategije za trgovanje binarnim opcijama i forex trgovanje. Imam odličnu strategiju kojom zaradjujem tako da ako ste zainteresovani možete je isprobati. Detaljnije o Iq Option platformi možete pročitati ovde:

Iq Option Iskustva – Osnovni Podaci (Da Li Je Prevara)

Nadam se da vam je ovaj članak pomogao da se snadjete u procesu registracije vašeg Skrill naloga. Ako imate neko pitanje, pišite mi ispod u komentarima.

Lep pozdrav,

Saša

4 Replies to “Skrill Iskustva – Šta Je Skrill? Kako Verifikovati Nalog”

 1. Veliki pozdrav!
  Interesuje me kako može da se uradi uplata sa Visa kartice na Skrill nalog.
  Molila za detaljno objašnjenje,hvala.

  1. Pozdrav,

   Kada se ulogujete na Skrill izaberite opciju “Deposit”. Zatim izaberite “Pay with your credit or debit card”. Zatim idete na “Add card” i upišite podatke sa kartice kako biste dodali svoju karticu ako vam je prvi put, ako ste već dodali svoju karticu samo je izaberite. Zatim upišite valutu i koliko želite da uplatite, čekirate kvadratiće da se slažete sa uslovima i kliknete na Continue, pregledate detalje i potvrdite.

 2. Pozdrav!
  Hvala na odgovoru,ali ja nikako nisam uspela povezati karticu sa Skrill nalogom, interesuje me da li ima još načina da uplatim na Skrill.Na netu sam čitala da je moguće Paysafecardom,šta znaš o tome,da li je moguće iz Srbije?

Leave a Reply

Your email address will not be published.