Skrill iskustva, sta je Skrill. Jedan od najboljih online platnih procesora za transakciju novca preko interneta, jeste Skrill. Zato ću vam opisati sve o Skrill-u, sta je Skrill, kakva su Skrill iskustva korisnika, da li je Skrill prevara, kako napraviti nalog na Skrill, kako uplatiti i isplatiti novac sa Skrill-a kao i sve ostale bitne detalje. Ja sam Saša, bavim se blogingom i proučavam razne načine online zarade. Koristim sigurno desetak različitih online platnih procesora, i mogu vam reći da je Skrill definitivno najbolji izbor za uplatu i isplatu online zarade.

Skrill Iskustva – Šta Je Skrill? Kako Verifikovati Nalog

Jedan od najboljih online platnih procesora za transakciju novca preko interneta, jeste Skrill. Zato ću vam opisati sve o Skrill-u, sta je Skrill, kakva su Skrill iskustva korisnika, da li je Skrill prevara, kako napraviti nalog na Skrill, kako uplatiti i isplatiti novac sa Skrill-a kao i sve ostale bitne detalje.

Ja sam Saša, bavim se blogingom i proučavam razne načine online zarade. Koristim sigurno desetak različitih online platnih procesora, i mogu vam reći da je Skrill definitivno najbolji izbor za uplatu i isplatu online zarade.

Transakcije novca su brze u oba smera, i sa kartice na Skrill i obrnuto. Pa hajde da krenemo po redu, prvo da odgovorimo na pitanje sta je Skrill.

Web Adresa Skrill-a je:

DISCLAIMER – ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

 • Ovaj blog je informativno-edukativno-zabavnog karaktera, ne treba ga shvatati kao finansijsko savetovanje.
 • Ja nisam finansijski savetnik.
 • Online tržište je RIZIČNO, učestvujete u njemu na sopstvenu odgovornost.

U nastavku saznajte sve detalje o Skrill-u i kako napraviti nalog.

Sta Je Skrill? – Kakva Su Skrill Iskustva (Da Li Je Skrill Prevara)

Skrill je online platni procesor koji služi za slanje i primanje novca putem interneta. To je usluga e-trgovine koja vam omogućava brzo slanje međunarodnih transfera novca i plaćanja uz niske naknade.

Ocenjen je kao jedan od najbrže rastućih usluga transfera novca koji posluju u Evropi. Sa sedištem u Londonu, kompanija opslužuje više od 30 zemalja i skoro 120.000 korisnika.

Što se tiče bezbednosti, Skrill je na veoma visokom nivou. Od prvog dana ga reguliše Uprava za finansijsko ponašanje (Financial Conduct Authority) i uvek se pridržavala vrlo strogih pravila i propisa, čineći sve što je u njegovoj moći da svoje korisnike i njihov novac održi bezbednim.

Kakvo Je Moje Iskustvo?

Ja lično sam koristio Skrill za podizanje svoje zarade sa interneta, i za isplatu kriptovaluta sa Binance platforme. Medjutim sada u te svrhe koristim AdvCash novčanik, zato što su tamo daleko manje provizije.

Zato ako možete birati izmedju Skrill-a i AdvCash-a, tada bih vam preporučio da ipak izaberete AdvCash jer su manje provizije, bolje radi i verifikacija je lakša. Sve detalje o AdvCash-u i kako da ga verifikujete saznajte ovde:

AdvCash Recenzija – Opis i Uputstvo Za Verifikaciju

Da li je Skrill prevara?

Kao što sam već napomenuo ja koristim Skrill već duže vreme, i slao sam i primao novac bez ikakvih problema tako da iz mog ličnog Skrill iskustva tvrdim da Skrill nije prevara. Skrill je legalan platni procesor koji mi pomaže da primam svoju zaradu sa interneta.

Na internetu stalno susrećem ljude koji koriste Skrill sasvim normalno, kao dobar dan, i nisu imali lošeg iskustva sa njime.

Ocena Skrill-a na TrustPilot-u je 4,7.

Skrill Registracija – Kako Napraviti i Verifikovati Nalog

Otvaranje Skrill naloga je besplatno, Skrill registracija se završava za samo par minuta, ispratite ovo detaljno uputstvo. Sve što vam je potrebno za kreiranje naloga je ispravan broj telefona i e-mail adresa. I moraćete da prođete proces verifikacije, što ću i objasniti.

1. Da biste kreirali novi Skrill nalog, kliknite ispod na web adresu Skrill-a:

www.skrill.com

Tokom registracije, od vas će se tražiti da popunite svoje lične podatke na prvom obrascu. Unesete svoje stvarne podatke koji se nalaze u vašim dokumentima. Imajte na umu da će od vas biti zatraženo da potvrdite svoju adresu slikom nekog računa gde je navedena vaša adresa.

Ovako izgleda obratac za registraciju:

Skrill registracija i verifikacija. Tokom registracije, od vas će se tražiti da popunite svoje lične podatke na prvom obrascu. Unesete svoje stvarne podatke koji se nalaze u vašim dokumentima. Imajte na umu da će od vas biti zatraženo da potvrdite svoju adresu slikom nekog računa gde je navedena vaša adresa.

 • First Name – Tu unesite svoje ime, vaše pravo ime kao u ličnim dokumentima.
 • Last Name – Tu unesite svoje prezime, onako kako je navedeno u dokumentu koji ćete dati na verifikaciju.
 • Country – Izaberite svoju zemlju.
 • Currency – Izaberite valutu u kojoj želite da šaljete i primate novac na Skrillu. Izaberite valutu koju ćete zaista koristiti za svoj depozit. U suprotnom, plaćate dodatni novac za razmenu valuta (preporučujem USD jer se najčešće koristi na internetu).
 • Email – Unesite tačnu adresu e-pošte. Uverite se da je to ispravna adresa e-pošte jer ćete morati da potvrdite da je vaša. Predlažem da koristite e-poštu koju retko koristite jer je tako bezbednije.
 • Password – Postavite lozinku. Mora da ima najmanje osam znakova i da sadrži najmanje 1 slovo i 1 broj ili simbol.

Nakon popunjavanja svih traženih polja kliknite na dugme “Register” čime potvrdjujete da ste pročitali Uslove korišćenja Skrill naloga i Skrill politiku privatnosti.

2. Nakon što ste se registrovali, ulogujte se na vaš Skrill nalog klikom na Log In. Sada će od vas biti zatraženo da popunite neke informacije pošto propisi zahtevaju da ih Skrill ima. Polja označena zvezdicom su obavezna, tako da ih morate popuniti.

Pogledajte sliku:

Skrill licni podaci. Nakon što ste se registrovali, ulogujte se na vaš Skrill nalog klikom na Log In. Sada će od vas biti zatraženo da popunite neke informacije pošto propisi zahtevaju da ih Skrill ima. Polja označena zvezdicom su obavezna, tako da ih morate popuniti.

 • Address – Upišite svoju adresu, koristite svoju pravu adresu jer ćete morati da je potvrdite tokom verifikacije Skrill naloga.
 • Address (Optional) – Ovo drugo polje nije obavezno, to je za one koji imaju i drugu adresu.
 • City – Unesite grad u kojem živite.
 • Postal Code – Unesite vaš poštanski broj.
 • Date of birth – Unesite datum rođenja, mesec i godinu.
 • Broj mobilnog – Na kraju, unesite svoj broj telefona sa kodom svoje zemlje na levoj strani. Zatim kliknite na “Next”.

3. Nakon toga, od vas će biti zatraženo da obezbedite svoj nalog tako što ćete uneti trenutni broj telefona da biste primili SMS (tekstualnu poruku) u svrhu verifikacije. Ne zaboravite da podesite pozivni broj svoje zemlje, a zatim kliknite na dugme Nastavi.

4. Šestocifreni kod će biti poslat na vaš broj telefona, upišite ga i potvrdite.

Zatim završite ove korake kako biste aktivirali vaš Skrill novčanik.

Potrebno je da izvršite depozit, možete minimum 2 dolara čisto da dodate karticu. Idite na dugme “Deposit now”, tu upišete broj vaše kartice, ime vlasnika kartice, datum isteka kartice i ona 3 broja na poledjini kartice.

Kada završite te korake Skrill će zatražiti da verifikujete vaš identitet, gde je potrebno da slikate ličnu kartu, pasoš ili vozačku dozvolu i da učitate. Zatražiće i da slikate svoje lice.

Kada završite te korake, vaš Skrill nalog će biti spreman za slobodnu upotrebu.

KAKO DA IZVRŠITE UPLATU ILI ISPLATU NOVCA NA SKRILL?

Ja sam detaljno opisao kako se uplaćuje i kako se isplaćuje novac sa Skrill-a i snimio sam video sa konkretnim primerom tako da to možete pogledati ovde:

Skrill Uplata i Isplata Novca – Detaljno Uputstvo

Zaključak

Mislim da sam lepo objasnio proces registracije i verifikacije Skrill naloga. U suštini nije ništa komplikovano, a kao što rekoh jedan je od najboljih platnih procesora kada je u pitanju primanje zarade sa interneta. Skrill iskustva na Balkanu su pozitivna, kao i iskustva u celom svetu.

Skrill-u možete pristupiti sa ovog linka:

www.skrill.com

Ja ga najčešće koristim za primanje zarade sa Binance platforme i sa Iq Option platforme.

Binance je online novčanik za kriptovalute, gde možete vršiti razne operacije sa kriptovalutama kao i trgovati njima. Detaljno o načinima zarade na Binance možete pročitati ovde:

Binance – Opis Binance Platforme i Kakva Su Iskustva

Iq Option je platforma za online trgovanje gde ja koristim neke strategije za trgovanje binarnim opcijama i forex trgovanje. Imam odličnu strategiju kojom zaradjujem tako da ako ste zainteresovani možete je isprobati. Detaljnije o Iq Option platformi možete pročitati ovde:

Iq Option Iskustva – Osnovni Podaci (Da Li Je Prevara)

Nadam se da vam je ovaj članak pomogao da se snadjete u procesu registracije vašeg Skrill naloga. Ako imate neko pitanje, pišite mi ispod u komentarima.

Lep pozdrav,

Saša

40 Replies to “Skrill Iskustva – Šta Je Skrill? Kako Verifikovati Nalog”

 1. Veliki pozdrav!
  Interesuje me kako može da se uradi uplata sa Visa kartice na Skrill nalog.
  Molila za detaljno objašnjenje,hvala.

  1. Pozdrav,

   Kada se ulogujete na Skrill izaberite opciju “Deposit”. Zatim izaberite “Pay with your credit or debit card”. Zatim idete na “Add card” i upišite podatke sa kartice kako biste dodali svoju karticu ako vam je prvi put, ako ste već dodali svoju karticu samo je izaberite. Zatim upišite valutu i koliko želite da uplatite, čekirate kvadratiće da se slažete sa uslovima i kliknete na Continue, pregledate detalje i potvrdite.

   1. Postovani

    da li moze da na kartici budu valuta dinari na Visa kartici ili mastercardu (racun preko dobijam redovna primanja) i dinari da budu prebaceni na skrill nalog da bi mogla trgovati deonicama, iako sam na skrill nalogu odabrala valutu euro? Ako je moguce da li onda ima opcija konverzije u eure i da se placa neka provizija -tipa 3,99%?
    Molim ako Vam nije tesko pojasnjenje – hvala Vam puno na odgovoru!
    pozdrav

    1. Da mogu se prebaciti dinari na Skrill. Skrill vam automatski otvara novcanik koju god valutu da prebacite tamo, tako da imate sve valute pregledne. Isto kao na aplikaciji banke kada imate i devizni i dinarski racun pa su vam oba vidljiva.
     Takodje postoji menjacnica na Skrill-u gde mozete da menjate u koju god valutu zelite. Provizija mislim da ne postoji, ali njihov kurs ne mora da se poklapa sa nasim, tako da cete sigurno biti u minusu kada koristite menjacnicu.

  2. Pozdrav Sasa, sta koristite sada kada je binance banovao adv cash? Da li ste se vratili na skril ili na neki drugi wallet? Meni na skrillu iz nekog razloga ne radi onaj prvi deposit.

 2. Pozdrav!
  Hvala na odgovoru,ali ja nikako nisam uspela povezati karticu sa Skrill nalogom, interesuje me da li ima još načina da uplatim na Skrill.Na netu sam čitala da je moguće Paysafecardom,šta znaš o tome,da li je moguće iz Srbije?

 3. Pozdrav,

  Pokusao sam vise puta da uplatim sa master kartice na Skrill sa vise cartice I ni jednom mi uplata nije prosla, bio sam do banke koja kaze to su uplate nemoguce i da ni jedna banka to ne podrzava, dok skrill kaze da je do banke, i gde god da pogledam vidim da ljudi koriste Skrill bez ikakvih problema. Dali postoji neki korak koji nisam odradio ili je moja banka ta koja ima problem?

  Hvala!

 4. Dobro vece. Srecni Novogodisnji i Bozicni praznici.
  Ja ne mogy nikako da verifikujem prebivaliste na skrill, a treba mi skrill zbog povlacenje, koji nacin verifikacije da upotrebim, podstanar sam i nemam nikakve racune na svoje ime osim sbb-a, molim za savet?

  1. Srećna Nova Godina i sve najbolje!
   Lepo slikaj dokaz o adresi, da se vide sve ivice i da slika nije mutna. Nemoj koristiti blic jer od odsjaja se pomuti slika. Pa pošalji i probaj opet.

 5. Postovani Sasa
  Hvala Vam na odgovoru! Da li onda da otvorim devizni racun na intezi (tamo nemam redovna primanja i sluzio bi mi samo za internet trgovanje) uplatim depozit u eurima na primer i da sa njim zapocinjem trgovanje , (zbunjuje me to sto uplacuju depozit u dinarima a uplate preko skrila idu u eurima i dolarima) a zatim kad prebacujem zaradu sa interneta preko skril naloga da idu na devizni racun u intezi sa kojim sam i pocela – tipa uplate depozita? ili da otvorim i tekuci i devizni racun u intezi (tamo ne primam redovna primanja vec preko aik banke) i da uplatim dinare na tekuci dinarski sa koga bi prebacila prvi depozit pa preko skrila onda mi nije jasno – posto su euro ili dolari kako dalje ide? koliko sam razumela koliko se prvi put uplati sa te
  prve kartice sa koje se uplati prvi depozit onda se sa nje moze podici samo koliki je depozit. i kako se verifikuje ta kartica?
  Nekako mi se ne ide preko kartice na kojoj imam redovna primanja zbog banke,
  Kako mi je i na koji nacin najbolje da uplatim prvi depozit i sa kog racuna (dinarski i devizni ) – gde nemam redovna primanja pa bih uplatila samostalno na karticu i odatle povlacila prvi depozit? Kada pitate u bilo kojoj banci oni Vas belo gledaju i nemaju pojma sta im pricate! i kad ste pisali o AdvCash da li onda dobijate karticu? Sta mi savetujete kao najbolje i najjednostavnije ?
  hvala Vam unapred na odgovoru

  1. Niste mi rekli na koju platformu zelite da uplatite novac? Zar ne moze direktno da se uplati karticom na tu platformu? Zasto da idete preko Skrill-a da vam uzima dodatnu proviziju ako mozete uplatiti direktno? Stvarno nije bitno da li vam je dinarski ili devizni racun, to se prilikom uplate i isplate automatski konvertuje. Ja koristim samo dinarski racun u OTP banci.

 6. Sasa, dobro vece… Imam sledeci problem i trazeci resenje dosao sam do Vase adrese… naime; ne mogu da prebacim zaradjeni novac saIQ platforme preko Skrilla na svoj bankovni racun… radio sam to vise puta… ali, sada je zapelo… ne sumnjam u prevaru vec, neznam sto trebam uraditi, kakav korak, na koju adresu da se obratim… ako znate- predlozite… Hvala

  1. Pozdrav Svetozare,
   Recite mi tacno gde je zapelo. Ne mozete da prebacite sa Iq Option na Skrill? Ili ne mozete da prebacite sa Skrill-a na vasu karticu?

 7. Evo ovako… ulog mi je na

  Evo ovako… Ulozio sam 200e na IQ Option, imam zaradjenih preko 2000e… prebacio sam dozvoljenih 200e bez provizije sa plarforme na bankovnu karticu… jos 1000e sam zelio i pokusao prebaciti sa platforme na Skrill… ali nece… trazeno mi je provera visa master cartice – to sam odradio i potvrdjena mi je verifikacija… dakle; nece sa IQ Platforme na Skrill… radio sam to ranije, imam pin i kod za Skrill… nude mi jedno obavestenje – Vasa sledeca FREE transakcija moze biti 1. februara… ali ja to smatram transakcijom bez provizije a za Skrill sam mislio i mislim da moze uvijek ako ima novca na plarformi…

  1. Aha dobro ako su tako napisali najbolje sacekajte 1vi februar pa onda. Trebalo bi da ima 3 besplatne transakcije ako nisu nesta menjali u uslovima. Prva transakcija uvek malo duze traje dok se sve ne proveri i uskladi.

   1. Samo da se zahvalim… i sacekam ovo jos malo… 2400e su na platformi – nijesam besposlen cekao… jos da vidim sto ce mi dati… Javljam…

 8. Postovani

  da li mogu da na kartici bude valuta dinari na debitnoj Visa kartici ili mastercardu (racun dinarski u kome cu ja uplatiti depozit da bi ga posle povukla za trgovanje, na tom racunu- odnosno kartici n nemam redovna primanja, otvoren je samo za trgovanje- preko redovnog dinarskog ne bih ako ne moram) i dinari da budu prebaceni na Advcash-u da bi mogla trgovati deonicama, a zaradu da prebacim na deviznu karticu da bih mogla podizati novac na bankomatu (sta je bolje da odaberem koju valutu dolare ili eure) , pri tome i dinarsku i deviznu karticu da povezem u banci (racuni preko kojih nemam redovna primanja, da li se oni povezuju u banci ili mora i na iq optionu.
  ? Zelela bih da novac primam preko devizne kartice- da li da konvertujem u dolare ili eure, u kojoj valuti da podizem, da li za depozit da bih uopste trgovala mogu da uplatim dinare da bi zapocela trgovanje a posle kod isplate na Advcash-u da konvertujem u eure ili dolare ? Sta mi savetujete? Hvala Vam puno na informacijama! Izvinite ako sam konfuzna ali sam pocetnik pa zeli da uradim a da ne pogresim! Pozdrav

  1. Na sva ova pitanja moj odgovor je moze sve. Mozete da radite sta god zelite, zaista te usluge su veoma napredne i dozvoljavaju svaku vrstu konverzije novca. Ja uvek radim sa dolarima na stranim platformama tako sam navikao. A uplacujem i isplacujem u dinarima na karticu. Imam i devizni racun u eurima ali ga za transakcije i ne koristim.
   Dakle sa online novcanika (bilo koji da je u pitanju) saljem dolare na svoju dinarsku karticu, to se automatski konvertuje i na kartici mi legnu dinari.

 9. Postovani
  Govorim o platformi iq option, a imam zabunu da li taj dinarski racun sa koga uplacujem depozit da bi mogla da trgujem na iq option, mora da ima stalna primanja?
  Ja imam dinarski racun sa kog imam stalna primanja, ali ne bih preko njega da trgujem i uplacujem depozit, vec bi otvorila dinarski, (uplatila odredjenu kolicinu dinari povremeno za trgovanje – kartica mastercard ili visa debit ) i onda bi mi on sluzio za trgovanje, dok ovaj sa koga imam primanja ne bih koristila. Odlucila sam se da otvorim Advcash po Vasim preporukama- pa bih zaradjeni novac prebacila na njega a onda na karticu deviznu viza ili master kard ( ona bi mi bila povezana sa onom dinarskom na kome ulazem depozit. Da li je to izvodljivo? ili moram da ulazem sa kartice sa redovnim primanjima na deviznu karticu ( koju jos nisam otvorila, jer bih htela da vidim sa koje kartice mogu da uplacujem depozit da bih je povezala sa deviznom karticom ( da li devizna treba da bude u istoj banci ili moze devizni da se otvori u drugoj banci. Ja imam dinarski mastercard u aik banci sa koga imam redovna primanja ali sam mislila da otvorim dinarski i devizni u banka intezi da sa njih uplacujem na dinarsku karticu depozit sa trgovanje povremeno i sa devizne kartice da dizem ili ako moram sa karticom gde primam redovna primanja da tu onda i otvorim devizni racun (to je onda aik bankja,vec sam rekla da ne bih ako ne moram da trgujem sa dinarskog gde imam redovna primanja) Sta mi savetujete? Oprostite na konfuznosti,ali malo me te procedure bune.Hvala Vam puno i na strpljenju i na odgovrima ! Pozdrav Sasa i hvala Vam za sve!!!!

  1. Racun koji koristite za trgovanje ne mora da ima stalna primanja i ne mora biti devizni. Ako koristite AdvCash, trenutno je tamo moguce koristiti samo Visa karticu, opet ne mora biti devizna. Mastercard su uklonili sa AdvCash novcanika ne znam zasto i nadam se da je samo privremeno.
   Ne znam o svim bankama koja kakvu politiku vodi, ja sam u OTP banci i nisam imao problema ni oko uplata ni oko isplata. Sve radim sa dinarskog racuna.

   1. Postovani Sasa
    Hvala na odgovoru!
    Znaci Vi dizete novac u dinarima kad prebacite preko advcash-a na karticu, dizete u dinarima? Posto nisam probala ADVcash jos uvek nisam znala da se moze odabrati ta opcja? Da li se moze imati i devizna i dinarska kartica na iq optionu zajedno pa da se novac zaradjen trgovanjem podize i na jednoj i na drugoj? Da li tu ima razlike u proviziji?
    Znaci depozit Vam je dinarski i podizete dinare kad zaradite, a u kojoj valuti trgujete?
    Sasa hvala Vam na svemu do sada. Ako budem imala jos neke nedoumice je li smem da Vas pitam?
    Veliki pozdrav

    1. Trgujem u dolarima, a zaradu saljem preko AdvCash na Binance i tamo ulazem u kriptovalute. Kada mi zatreba tada podizem sa Binance preko P2P opcije.

 10. Postovani Sasa

  da li moze sa racuna dinarskog da se uplati depozit dok ne stigne viza kartica (inace u otp banci ima samo mastercard, visa ima u drugim bankama ali se ceka od 7 do 10 dana) da li moram da cekam kartice da bih mogla trgovati ili mogu sa racuna da uplatim depozit i da cekam dok mi ne stigne kartica pa da tek onda mogu da podignem eventualno zaradjen novac. Kako Vi onda podizete ako ne moze mastercard? je li ima neki drugi nacin?
  hvala na odgovoru!
  pozdrav

 11. Postovani Sasa
  Jos jedno pitanje > da li karticom kojom uplacujem na iq optionu *(visa ili mastercard) depozit ,mogu posle preko adv casha da prebacim na tu istu karticu novac koji sam zaradila kad podizem ili moram da imam neku drugu karticu?
  hvala na odgovoru

  1. Zdravo Zana,
   Da mozete prebaciti na tu istu karticu. Samo da napomenem da na AdvCash moze samo Visa karticom. Masterkarticu su uklonili ne znam zasto, nadam se da je privremeno.

   1. Pozdrav Sasa,

    Samo da te pitam a i ostale, da li je neko probao da dobije Skrill karticu (i fizicki, ne virutelnu) na kucnu adresu, koliko kosta izrada kartice i koliko traje dok se ne dostavi? Cuo sam da onda nema provizije jer njome placas kao i bilo kom drugom MasterCard karticom po prodavnicama, benzinskim pumpama i trznim centrima. A za podizanje sa bankomata je provizija 2.5%

    1. Pozdrav Pedja,
     Ja lično nisam poručivao karticu, a i Skrill sam prestao da koristim zbog velikih provizija. Sada koristim AdvCash jer su manje provizije i nekako mi bolje radi.

     1. hvala na brzom odgovoru , a kako se vrsi transfer novca sa AdvCash na realan racun tj Visa karticu i kolika je tu provizija? posto vidim da je na Skrill-u 7.5% (bas previse).

 12. Pozz Sasa da li moze da se prebaci novac sa Exodusa na Advcash? Msm crypto je Exodusu a zelim da dodjem do realnog novca? Ovo posle sa Advcash-om mi je jasno

 13. Cao, ako moze jedno pitanje. Ne uspevama da sa visa kartice uplatim depozit na skrill radi verifikacije. Ne znam u cemu je problem, pise failed. Pokusao sam 2 evra da prebacim. Ako moze pomoc, inace mi je potreban skrill za povlacenje sredstava. Hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *