Skrill Uplata i Isplata Novca – Detaljno Uputstvo

U ovom članku ćete videti kako možete uplatiti novac sa vaše kartice na Skrill i obrnuto, kako da sa Skrill-a isplatite novac na vašu karticu odnosno na vaš račun u banci. Što se tiče isplate možete pogledati i video koji sam snimio.

Ja Skrill koristim uglavnom da isplatim zaradu sa interneta, preko Skrill-a na svoj račun u banci. Ako ne znate šta je Skrill pročitajte ovaj članak gde sam opisao Skrill online novčanik i kako da se registrujete i verifikujete vaš nalog:

Skrill Iskustva – Šta Je Skrill? Kako Verifikovati Nalog

I za isplatu i za uplatu potreban vam je verifikovan Skrill nalog. Dakle prvo ću objasniti kako da uplatite novac na Skrill.

DISCLAIMER – ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

  • Ovaj blog je informativno-edukativno-zabavnog karaktera, ne treba ga shvatati kao finansijsko savetovanje.
  • Ja nisam finansijski savetnik.
  • Online tržište je RIZIČNO, učestvujete u njemu na sopstvenu odgovornost.

Kako Uplatiti Novac Na Skrill Novčaniku?

Da biste uplatili novac idite iz glavnog menija na “DEPOSIT”. Tu ćete videti opcije koje imate, u nekim zemljama ima više opcija.

Kao što vidite na slici ispod, kod mene je jedina opcija preko Visa ili Masterkartice “Credit or debit card”. Kliknemo na dugme “Deposit now”.

Skrill Uplata i Isplata Novca. Da biste uplatili novac idite iz glavnog menija na "DEPOSIT". Tu ćete videti opcije koje imate, u nekim zemljama ima više opcija. Kao što vidite na slici ispod, kod mene je jedina opcija preko Visa ili Masterkartice "Credit or debit card". Kliknemo na dugme "Deposit now".

Otvara nam se prozor gde možemo dodati našu karticu klikom na “Add card”, gde ćemo upisati podatke sa naše platne kartice, slika ispod.

Ako smo već dodali karticu, tada upišemo tri broja sa poledjine kartice i kliknemo na dugme “Next”.

Otvara nam se prozor gde možemo dodati našu karticu klikom na "Add card", gde ćemo upisati podatke sa naše platne kartice, slika ispod. Ako smo već dodali karticu, tada upišemo tri broja sa poledjine kartice i kliknemo na dugme "Next".

Zatim izaberemo valutu koju želimo da uplatimo, upišemo koliko želimo da uplatimo, čekiramo da se slažemo sa uslovima i kliknemo na dugme “Continue”, slika ispod.

Zatim izaberemo valutu koju želimo da uplatimo, upišemo koliko želimo da uplatimo, čekiramo da se slažemo sa uslovima i kliknemo na dugme "Continue", slika ispod.

Nadalje ćemo proveriti i potvrditi transakciju, uradićemo sigurnosnu proveru banke ako je aktivirana i tako ćemo izvršiti isplatu sa naše kartice na Skrill.

U nastavku pogledajte kako se isplaćuje novac sa Skrill-a.

Skrill Isplata Novca – Kako Da Pošaljete Novac Sa Skrill-a Na Vašu Karticu?

Da biste isplatili novac sa Skrill-a na vašu karticu idite iz glavnog menija na “WITHDRAW”. Izaberite opciju “Credit or debit card” i kliknite na “Withdraw now”. Tu dodajte vašu karticu ako je još niste dodali, selektujte je i kliknite na dugme “Next”.

Zatim izaberite balans i upišite sumu novca koju želite da isplatite, provizija je 7.5%. Zatim potvrdite na dugme “Confirm” i to je to, poslaćete novac na svoju karticu.

Pogledajte video gde sam izvršio isplatu i tako pokazao na konkretnom primeru kako se to radi:

Video 6:15

✅ Skrill recenzija, registracija i verifikacija: https://bit.ly/3wiqROs

Zaključak

Pokazao sam vam kako se vrši Skrill uplata novca i kako se vrši Skrill isplata novca. Kao što ste videli u videu za isplatu novca treba oko 20 minuta da novac legne na vaš račun.

Ja Skrill koristim za isplatu zarade sa interneta, a načine na koje zaradjujem novac od kuće preko interneta možete saznati u ovom postu:

Saznajte Tri Načina Za Odličnu Zaradu Preko Interneta Od Kuće

Nadam se da vam je ovaj post bio od koristi, ukoliko imate nekih pitanja, slobodno pišite ispod u komentarima.

Veliki pozdrav,

Saša

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *