Payoneer Iskustva – Kako Slati Novac Sa Amazona Na Payoneer

Želite da radite za Amazon Affiliate program ali ne znate kako da isplatite zaradu na vaš račun? Niste jedini, primetio sam da taj problem imaju mnogi, i to ne samo kod nas, već i iz raznih drugih delova sveta. Zato sam odlučio da vam pomognem tako što ću napisati ovo objašnjenje.

Ako ste iz zemalja poput Sjedinjenih Američkih Država ili Velike Britanije, tada možete da primite isplatu sa Amazona direktno na vaš račun u banci. Ali ako ste iz nekih zemalja poput Srbije u kojima direktni depozit nije dostupan, podeliću sa vama kako da povežete vaš Payoneer. Payoneer iskustva pokazuju da je moguće iako ga nema na spisku kao način isplate na Amazonu, a pokazaću vam kako.

Payoneer iskustva - Kako povezati Payoneer sa Amazonom i kako isplatiti zaradu sa Amazona na Payoneer

Primetili ste da na Amazonu, kao način isplate imate tri ponuđene opcije:

  1. Pay me by direct deposit
  2. Pay me by Amazon.com gift card
  3. Pay me by chek

Kada želite da dodate svoju banku biranjem prve opcije, tu nastaje problem, zato što Srbije nema na spisku kao ni mnogih drugih zemalja sa Balkana. Tu stupa na snagu Payoneer kao naš spasitelj. Ja sam ovu metodu testirao i isprobao, tako da je možete koristiti bez ikakvih problema.

Sta Je Payoneer? – Po Čemu Se Razlikuje Od Ostalih Platnih Procesora

Ako niste upoznati sa Payoneer-om, dozvolite mi da vam brzo objasnim. Payoneer je usluga poput PayPal-a koja se može koristiti za slanje i primanje uplata. Odnosno to je vaš lični online novčanik koji služi za transakcije novca putem interneta. To je način da primate uplate iz inostranstva.

Ono po čemu se Payoneer razlikuje od ostalih platnih procesora, jeste da se on ponaša kao da imate račun u banci u Americi ili Velikoj Britaniji. Payoner vam daje (ABA) Routing broj, Žiro Račun banke i Ime Banke što vam je potrebno za primanje isplate sa Amazona ili neke druge kompanije iz Amerike.

Ako nemate nalog na Payoneer, možete da ga otvorite sa linka ispod. I zapamtite, takođe ćete dobiti bonus od 50 USD nakon što izvršite transakciju od 100 USD pomoću Payoneer-a. Čak i ako preko Amazona primite proviziju od 100 dolara ili više, dobićete bonus od 50 dolara. Prilično cool, ha?

Otvorite Besplatni Payoneer Nalog

U nastavku pročitajte kako povezati Payoneer sa Amazonom i kako isplatiti zaradu sa Amazona na Payoneer.

Kako Isplatiti Zaradu Sa Amazona Na Payoneer?

Kada se vaš nalog aktivira ili ako već imate aktivan Payoneer nalog, ulogujte se i iz glavnog menija pređite preko taba “Receive” gde će vam se otvoriti padajući meni iz koga kliknete na “Global Payment Service”. Pogledajte sliku:

Payoneer iskustva - Kada se vaš nalog aktivira ili ako već imate aktivan Payoneer nalog, ulogujte se i iz glavnog menija pređite preko taba “Receive” gde će vam se otvoriti padajući meni iz koga kliknete na “Global Payment Service”.

Kada kliknete na Global Payment Service, otvoriće vam se vaše banke iz Amerike i Velike Britanije. Skrolujte malo naniže i videćete “Approved Accounts” gde se nalaze USA i UK bankovni podaci. Kliknite na USA, da bi ste videli podatke banke iz Amerike. Vidi sliku:

Payoneer iskustva - Kada kliknete na Global Payment Service, otvoriće vam se vaše banke iz Amerike i Velike Britanije. Skrolujte malo naniže i videćete “Approved Accounts” gde se nalaze USA i UK bankovni podaci

Tu imate podatke koji su vam potrebni za Amazon: Ime banke, žiro račun banke i (ABA) Routing Number. Ovako to izgleda kao na slici ispod:

Payoneer iskustva - tu imate podatke koji su vam potrebni za Amazon: Ime banke, žiro račun banke i (ABA) Routing Number

Sada se prijavite na vaš afiiliate nalog na Amazon i kliknite na “Account Settings > Change Payment Method“ i ovde treba da unesete detalje svog američkog računa iz Payoneer-a.

Izaberite opciju „Pay me by direct deposit“ i za lokaciju banke (Bank Location) stavite United States i unesite detalje sa Payoneera. Možete pogledati donju sliku:

Payeer iskustva - Sada se prijavite na vaš afiiliate nalog na Amazon i kliknite na “Account Settings > Change Payment Method“ i ovde treba da unesete detalje svog američkog računa iz Payoneer-a

Kliknite na Submit i to je to. Morate biti sigurni da ste popunili sva polja tačno. Ja sam propustio da popunim jedan broj i zbog toga mi je plaćanje bilo odloženo. Ne želite da napravite istu grešku kao ja.

Payeer iskustva - Izaberite opciju „Pay me by direct deposit“ i za lokaciju banke (Bank Location) stavite United States i unesite detalje sa Payoneera

Nadam se da sam u ovom članku pomogao onima koji zarađuju novac od Amazon Affiliate programa i nisu mogli da pronađu način da prime novac u svojoj zemlji. Payoneer iskustva su pozitivna, nećete imati problema, ni ja ih nisam imao.

Ako vas interesuje šta je Affiliate Marketing i kako da radite za Amazon pročitajte ovaj članak:

Šta Je Affiliate Marketing? – Kako Započeti i Zaraditi

Kao način kako da se bavite Affiliate marketingom i promocijom proizvaoda preporučujem da kreirate svoj Blog. Kako da kreirate svoj blog i kako da od njega zarađujete pročitajte u ovom članku:

Moje Wealthy Affiliate Iskustvo – Kakva Je Kompanija

Ako i dalje imate bilo kakvih pitanja u vezi sa konfigurisanjem podataka o isplati u SAD-u, slobodno mi pišite ispod u komentarima.

Sve najbolje,

Saša

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *