Sweatcoin Isplata - Detaljno Uputstvo

Sweatcoin Isplata – Detaljno Uputstvo

Ja sam već isplatio svoje predjene korake sa Sweatcoin aplikacije na svoj novčanik. Možete i vi, u ovom postu saznajte kako funkcioniše Sweatcoin isplata na vaš kripto novčanik.

Sweatcoin je 13. Septembra 2022. godine lansirao svoju kriptovalutu SWEAT preko koje možete isplatiti svoje korake koje ste prešli. To ću vam upravo sada i objasniti.

Pokazaću vam sve u detalje sa slikama, tako da nećete imati nikakvih problema. Takodje ću vam objasniti šta je SWEAT kriptovaluta i šta je sve potrebno da biste isplatili.

Sta Je Sweatcoin?

Hajde prvo da vidimo sta je Sweatcoin i čemu služi.

Sweatcoin je aplikacija za telefon koja broji korake i pretvara ih u kriptovalutu Sweat. To znači da možete zaradjivati hodanjem uz pomoć aplikacije Sweatcoin.

Drugim rečima moglo bi se reći da je to način kako da rudarite kriptovalutu Sweat. Odnosno vi rudarite kada hodate, jer Sweatcoin vaše korake pretvara u kriptovalutu SWEAT.

Detaljnije o aplikaciji Sweatcoin i kako se koristi pročitajte ovde:

Dodatna Zarada Hodanjem – Opis Aplikacije Sweatcoin

Sta Je SWEAT?

SWEAT je kriptovaluta poput Bitcoina, Ethereuma, Dogecoin itd. Sa kriptovalutom SWEAT možete trgovati na kripto tržištu, možete je zameniti za USDT, BTC ili bilo koju drugu kriptovalutu.

Kriptovaluta SWEAT je na tržište izašla 13.9.2022. godine kao proizvod aplikacije Sweatcoin. Prve kriptomenjačnice na kojima se pojavio SWEAT su Kucoin i OKX.

Ako ništa ne znate o kriptovalutama, možete da pročitate ovaj članak koji sam napisao o Bitcoinu:

Sta je Bitcoin? – Prednosti i Mane (Bitcoin Novčanik i Cena)

Šta Vam Je Potrebno Za Sweatcoin Isplatu?

Za isplatu sa aplikacije Sweatcoin vam je potrebno sledeće.

1. Prvo vam je naravno potrebna aplikacija Sweatcoin, nju možete skinuti i instalirati odavde:

www.sweatco.in

2. Zatim vam je potreban SWEAT novčanik (Sweat Wallet) gde se sakuplja kriptovaluta Sweat koju generišete hodanjem. Sweat novčanik skinite i instalirajte odavde:

www.play.google.com/store/apps/sweatwallet

3. I potrebna vam je kriptomenjačnica Kucoin, gde ćete poslati vašu kriptovalutu Sweat sa vašeg novčanika. Ovo je adresa Kucoin menjačnice gde trebate napraviti nalog:

www.kucoin.com

Verifikujte vaš nalog na Kucoin pre nego što ga budete koristili.

Kada imate sve tri stvari koje sam naveo i imate Sweat u vašem novčaniku, tada možete izvršiti Sweatcoin isplatu što ću detaljno objasniti u nastavku.

Sweatcoin Isplata – Detaljno Uputstvo

Ukratko sve što treba da uradite je da pronadjete vašu SWEAT adresu (NEAR mreža) na Kucoin ili OKX kripto menjačnicama, zatim da pošaljete SWEAT sa vašeg Sweat novčanika na Kucoin ili OKX. Sledi detaljno objašnjenje kako se to radi.

Da biste videli koliko SWEAT koina imate za isplatu, udjite u vaš Sweat novčanik i odmah ćete videti gde piše “Available”, toliko novčića možete isplatiti, slika ispod:

Sweatcoin Isplata - Detaljno Uputstvo

Iznad “Available” možete videti koliko Sweat koina ste generisali do sada i oni se oslobadjaju svakoga dana.

Ako na “Available” imate novčiće to znači da ih možete poslati na Kucoin menjačnicu. Za to vam je potrebna vaša SWEAT adresa sa Kukoin menjačnice. Nju ćete pronaći ovako.

Udjite na vaš Kucoin nalog i kliknite na “Deposit”. U pretraživač ukucajte “sweat”, što će vam pronaći SWEAT kriptovalutu, kliknite na nju, slika:

Zatim će vas pitati da izaberete mrežu “Select Network”, odaberite “NEAR”. To će pokazati koja je vaša SWEAT adresa na koju ćete poslati vaše SWEAT koine, kopirajte adresu, slika:

Sweatcoin Isplata - Detaljno Uputstvo

Sada kada ste kopirali vašu Sweat adresu, idite na vaš Sweat novčanik i kliknite na “Transfer” pa na “Send”, slika:

Sweatcoin Isplata - Detaljno Uputstvo

Zatim u polje gde piše “username” zalepite adresu koju ste kopirali i kliknite na lupu da pretražite. Ako ste dobro kopirali vašu adresu napisaće vam zelenim slovima “We found a wallet with this name” i pojaviće se dugme za nastavak, kliknite na “Continue”, slika:

Sweatcoin Isplata - Detaljno Uputstvo

Tu upišite koliko SWEAT koina želite da pošaljete i kliknite na “Continue”, zatim prevucite klizač sa leva na desno kako je pokazano da biste potvrdili transakciju, slika:

Sweatcoin Isplata - Detaljno Uputstvo

I to je to, poslali ste vašu kriptovalutu SWEAT na vašu Kucoin menjačnicu. Kao što vidite Sweatcoin isplata je vrlo jednostavna, samo dok malo uvežbate ako vam je prvi put.

Samo par minuta je potrebno sa Sweat legne na vaš Kucoin nalog odakle možete da radite sa njim šta želite.

Na vašem Sweat novčaniku možete da pošaljete Sweat koine prijatelju ako želite ili može neko vama da pošalje. Samo u polju “username” upišete kome želite da pošaljete, pod uslovom da i on ima Sweat novčanik.

Zaključak

Sweatcoin je odlična aplikacija kojom možete zaraditi hodanjem, naravno ne očekujte da ćete ko zna koliko zaraditi, ipak je hodanje u pitanju.

Objasnio sam u ovom postu kako funkcioniše Sweatcoin isplata i šta vam je sve potrebno da biste isplatili koriptovalutu SWEAT.

Ako niste upoznati sa aplikacijom Sweatcoin i kako se njome može zaraditi, pročitajte ovaj članak:

Dodatna Zarada Hodanjem – Opis Aplikacije Sweatcoin

Ako imate neko pitanje, pišite ispod u komentarima.

Nemojte da hodate sami, pozovite prijatelja 🙂

Saša

Osnivač bloga www.tvojaonlinezarada.com

12 Replies to “Sweatcoin Isplata – Detaljno Uputstvo”

 1. Bok,
  Sve sam napravia kako treba, al mene sad zanima kako da ja isplaatim sebi na racun pare sa kucoina?
  Ne razumem
  Hvalaa

  1. Ćao, ja koristim binance kripto novčanik, a Kucoin sam napravio samo zbog Sweatcoina. Tako da ću sa Kucoina slati na binance i odatle ću isplaćivati. Isplatu sa Binance, samo ovde objasnio:
   BINANCE ISPLATA NOVCA NA 3 NAČINA – POGLEDAJTE VIDEO
   Kucoin je dosta sličan kao i Binance, tako da predpostavljam da i isplata slično funkcioniše, ali ja još nisam probao. Kao što rekoh Prebacivaću na Binance. A kada se SWEAT pojavi na Binance, tada ću prestati da koristim Kucoin.

 2. Sve je perfektno objasnjeno. Svaka cast.
  Za sve one koji su instalirali apk SWEAT wallet i krenuli u skupljanje SWEAT-a…
  Mislim da je bolje da se saceka sa isplatom npr da se skuplja par godina.. zbog samog algoritma koji ce vremenom davati sve manje i manje novcica, koji ce vredeti sve vise i vise..
  ja trenutno imam oko 9.000 sweat-a ali cu sacekati par godina… msm da ce mu cena bas skociti.. a ne isplati se podizati svaki mesec po 10-20$ zbog provizija i ostalo.. ovo je projekat na duze staze.. pozdrav svima 😉

 3. Pozdrav,
  instalirao sam aplikaciju Sweatcoin i Sweat Wallet, ali ne znam kako poslati SWEAT sa aplikacije u wallet?

 4. Pozdrav Saša,
  Možda sam nešto krivo napravio do sada, za ulogirati se u novčanik traži samo otisak prsta, a ništa ne prebacuje.
  Možete li mi pojasniti kako se ulogirati sa Switcoin nalogom?

  Hvala Vam

  1. Ovako, prvo moraš imati obe aplikacije instalirane na telefonu, Sweatcoin i Sweat Wallet. Zatim se prvo moraš ulogovati na Sweatcoin, pa tek onda pokreni Sweat Wallet aplikaciju i odmah će ti se pokazati prva opcija “Log in with SWEATCOIN”.

   1. Pozdrav. Čuli smo se ranije u vezi Sweatcoina.
    Sad sam video da više ne isplaćuju onih 1000 dol.
    Instalirao sam Kucoin ali ne mogu da se registrujem na njemu. Probao sam ali ne znam kako.
    Skupio sam do sad 13400 S. Instalirao sam i S Wallet

 5. Druze, pratio sam tvoje uputstvo za isplatu i prebacio 60 sweat niti se to na kucoinu igde vidi niti pojma nemam sta dalje a da uzmem pare.
  Jel moze jos detaljnije uputstvo prvi put se susrecem sa kripto valutama i tim menjacnicama i bukvalno nista ne znam o tom.
  Mozes i na mail da mi pises, hvala unapred.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *