Dodatna Zarada Hodanjem - Opis Aplikacije Sweatcoin

Dodatna Zarada Hodanjem – Opis Aplikacije Sweatcoin

Aplikacija Sweatcoin vam pruža mogućnost da zaradite hodanjem. Kome treba dodatna zarada, a puno hoda ili bi želeo da započne da se više kreće eto sjajne prilike. Opisaću vam iz ličnog iskustva kako funkcioniše, kolika je zarada, kako se vrši isplata itd.

Odmah da vam kažem da od kako koristim aplikaciju Sweatcoin zančajno sam povećao svoju fizičku aktivnost, što je jedan ogroman benefit što se tiče samog zdravlja. Sama pomisao da što više zaradiš te tera da si u pokretu kako bi aplikacija odbrojavala korake i generisala novac.

Ispostavilo se da je Sweatcoin odličan stimulans kako da povećate svoje kretanje, što je veoma zdravo, naročito u današnje vreme kada puno vremena provodimo ispred televizora, kompjutera i telefona.

Ovde  Saznaj 3 Najbolja Načina Za Zaradu Preko Interneta

U nastavku vam opisujem detaljno aplikaciju Sweatcoin.

Kako Funkcionise Sweatcoin? – Hodaj i Zaradi

Dodatna Zarada Hodanjem - Opis Aplikacije Sweatcoin

Verovatno znate da postoje aplikacije za telefon koje vam broje korake i mere predjenu razdaljinu, takodje postoje i satovi/narukvice koji to rade. Siguran sam da ste već koristili ili ste videli kako neko koristi.

Sweatcoin je jedna vrsta aplikacije za zaradu, koja vam broji korake i nudi mogućnost da te korake unovčite. Upravo ta mogućnost je uticala na mnoge ljude da se “pokrenu”, čak su i svetski mediji pisali o tome.

Sweatcoin web adresa:

www.sweatco.in

Naime, hodajući Sweatcoin aplikacija generiše kriptovalutu – SWEAT, koju možete isplatiti. Aplikacija Sweatcoin generiše 1 SWEAT za svakih 1035 koraka koje predjete.

Vrednost SWEAT koina se menja kao i svaka kriptovaluta. U momentu kada ovo pišem vrednost SWEAT-a je 0.05$, dakle potrebno je 20 za 1 dolar. Znači 1$ = 20 SWEAT = 20700 koraka. To će reći da bi ste zaradili 1 dolar sa Sweatcoinom potrebno je da predjete 20700 koraka.

Medjutim aplikacija nudi još načina na koje možete dobiti Sweatcoine, sa kojima ću vas upoznati u nastavku teksta.

Ovde Napravi Sweatcoin Nalog i Počni Da Hodaš Za Novac

Takodje vrednost SWEAT-a se menja, dostizao je i vrednost od 0.1$ što je duplo više, pa bi vam u tom slučaju trebalo duplo manje koraka 10350 za 1$. Trenutnu vrednost SWEAT-a možete videti na Kucoin kripto menjačnici, evo linka:

www.kucoin.com

Kada udjete na sajt, kliknite na “Markets” i pretražite “sweat”, što će vam pokazati SWEAT kriptovalutu i njenu trenutnu vrednost.

Kako Možete Zaraditi Dodatne Sweatcoine?

U igri su još tri načina za dobijanje Sweatcoina:

1. Dnevne Nagrade

Sweatcoin Dodatna Zarada

To je izvlačenje na kome imate pravo na tri pokušaja dnevno. Sa svakim pokušajem možete osvojiti od 0.1 do 1000 Sweatciona. Klikom na “Claim” odgledate kratku reklamu ne dužu od 30 sekundi, zatim vam se zavrti spin gde osvojite nekoliko Sweatcoina.

Prvi pokušaj je odmah otključan. Da bi ste otključali drugi pokušaj morate završiti prvi. Treći pokušaj se otključava nakon uradjenog drugog pokušaja.

Uglavnom dobijate ispod 10 Sweatcoina po pokušaju, veće sume se retko dobijaju ali se mogu dobiti. Ja sam najviše osvojio 50 Sweatcoina. Napišite ispod posta u komentarima koliko ste vi najviše osvojili.

2. Dnevni Dupli Koraci – 2 x ????

Sweatcoin dodatna zarada

Svakoga dana imate mogućnost da uključite 20 minuta boost, odnosno tih 20 minuta vam se koraci broje duplo i samim time duplo vam se generišu Sweatcoini.

Kada krenete u šetnju ili kada ste sigurni da ćete hodati 20 minuta bez prestanka, tada uključite taj dvadesetominutni boost i ako napravite recimo 2000 koraka, uračunaće vam se 4000 koraka.

Napomena: Svaki telefon ima uključenu opciju čuvara baterije koji ne dozvoljava aplikacijama da rade u pozadini, odnosno kada je ekran zaključan. To znači da ćete morati da manuelno dozvolite Sweatcoinu da radi u pozadini inače neće odbrojavati sve vaše korake. To se radi u podešavanjima baterije, a imate instrukcije na aplikaciji kada je instalirate.

3. Preporuči Aplikaciju Prijateljima – Nemoj da Hodaš Sam

Sweatcoin dodatna zarada

To je referral program gde dobijaš Sweatcoine tako što aplikaciju preporučuješ drugim ljudima, prijateljima naprimer.

Svako ima svoj link koga može da pošalje prijatelju preko poruke, da bi se vaš prijatelj registrovao klikom na link. Za svaku registraciju preko vašeg linka dobijate 5 Sweatcoina.

Na slici vidite kako izgleda moj link, tu se nalazi i vaš link kada instalirate aplikaciju i registrujete se. Samo pritisnete na dugme Copy da bi ste ga kopirali i zatim zalepite u poruci ili na Fejsbuku gde god želite.

Kako Mozete da Potrošite Sweatcoine?

Naravno najbolji način jeste da ih unovčite. Glavna ideja zašto uopšte i koristimo ovu aplikaciju jeste da zaradimo. Ali postoje i druge mogućnosti koje se nalaze unutar aplikacije.

U njihovoj online prodavnici možete kupovati Sweatcoinima, postoje razne dnevne ponude koje će vam se prikazivati na aplikaciji. Možete kupiti neke proizvode, rance, parfeme… ili možete ostvariti neke dodatne popuste.

Takodje imate dnevne aukcije na kojima možete učestvovati Sweatcoinima umesto novcem.

I možete darivati Sweatcoine u dobrotvorne svrhe, za decu, za beskućnike, za životinje, za šume, prirodu i td. ima ih puno da ne nabrajam sve.

Vrste Naloga?

Sweatcoin dodatna zarada

Sweatcoin ima 2 vrste naloga, koje birate na osnovu toga koliko uobičajeno koraka predjete dnevno.

 1. Free Nalog
 2. Premium 2x Nalog

Kada se registrujete vi ste automatski na “Free” odnosno besplatnom nalogu i tako možete ostati zauvek “Free forever” 🙂

Premium nalog se naplaćuje 359 rsd mesečno ili 1399 rsd godišnje. Sa premium nalogom koraci vam se broje duplo. Recimo ako napravite 1000 koraka uračunaće vam se 2000 koraka.

Ako ste premium član i ako hodate 20000 koraka dnevno, to znači da će vam se uračunati 40000 koraka dnevno, a to je oko 2$ trenutno, a može biti i više u budućnosti.

Znači meni će trebati dve godine i dva meseca da sakupim 1000$ olalaaa 🙂 Kao što rekoh najveći benefit ove aplikacije je to što je jedino ona uspela da poveća moju fizičku aktivnost, tako da sam prezadovoljan, a sad zdravo odoh u šetnju 🙂

Kako Se Isplaćuje Novac?

SWEAT - Sweatcoin dodatna zarada

Sweatcoin je 13.9.2022. godine lansirao svoju kriptovalutu SWEAT preko koje se sada isplaćuju naši predjeni koraci. Dakle kada hodate sa uključenom aplikacijom Sweatcoin koja broji vaše korake, vi na taj način generišrte kriptovalutu SWEAT.

Zato ne oklevajte već se odmah registrujte, instalirajte aplikaciju Sweatcoin i započnite da sakupljate Sweatcoine hodajući.

Detaljno uputstvo kako da isplatite SWEAT na vaš kripto novčanik pogledajte ovde:

Sweatcoin Isplata – Detaljno Uputstvo

Sve sam lepo opisao tako da neće biti problema. Ako ste upoznati sa kriptovalutama tada vam je sve već poznato. Ako niste tada će vam sve biti novo, ali uvek mora da postoji prvi put.

Kako da Počnete? – Swaetcoin Registracija

Sve što vam treba je da instalirate aplikaciju na svom telefonu i da kreirate svoj nalog.

Da bi ste instalirali aplikaciju kliknite ovde:

>>INSTALIRAJ SWEATCOIN OVDE<<

Nakon instalacije otvorite aplikaciju i ispratite korake kako da napravite nalog, unesite tražene podatke.

Kada napravite nalog, videćete na početnom ekranu uputstva kako da podesite Sweatcoin da radi u pozadini i kada je ekran zaklučan. To obavezno podesite, nalazi se u podešavanjima baterije.

Napomena: Dešava se da na nekim telefonima aplikacija ne radi dobro, uprkos svim podešavanjima koje uradite na telefonu. Prema dosadašnjim iskustvima, najviše problema imaju Huawei telefoni, mada i ja imam Huawei i radi mi odlično.

Ja sam lično imao tih problema koji su nestali kada je izašla nova verzija/nadogradnja aplikacije. U komentarima vidim da puno ljudi ima tih problema tako da eto čisto da vas obavestim da se i to dešava.

Takodje instalirajte SWEAT novčanik, evo linka:

www.play.google.com/store/apps/sweatwallet

Vaši Sweatcoini koje budete generisali koracima će se automatski pretvarati u SWEAT kriptovalutu na vašem novčaniku.

Zaključak

Mislim da sam pokrio sve bitne stvari u vezi Sweatcoin Aplikacije, objasnio sam kako funkcioniše iz mog ličnog iskustva.

Pre su isplaćivali preko PayPala, ali sada kada su lansirali svoju kriptovalutu SWEAT, sada isplate idu preko nje.

Vaše Sweatcoine koje zaradite koracima automatski se pretvaraju u SWEAT kriptovalutu. Moj savet vam je da ih ne trošite za sada, jer mislim da će u budućnosti imati mnogo veću cenu.

Ako imate nekih pitanja, ostavite komentar ispod, odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Takodje podelite ovaj post sa prijateljima, neka se i oni malo pokrenu 🙂

Saznaj Ostale Načine Kako Ja Zaradjujem

“Mene zanimaju samo koraci koje sam u svom životu činio kako bih dospio sebi samome.” – Mudre Misli

Želim vam prijatnu šetnju 🙂

Saša

20 Replies to “Dodatna Zarada Hodanjem – Opis Aplikacije Sweatcoin”

 1. Ovako.. Aplikacija se od ovog posta dosta promenila i Update-ovala..
  1000$ nagrada vise ne postoji. Inace sam je osvojio i zaista su mi uplatili 1000$ 19.avgusta 2021.
  ali sam za to svaki dan od pocetka januara prelazio po 25km (inace, u septembu sam platio oko 1500din da mi se sweatcoini dupliraju za svaki predjeni km tako da sam sa oko 25km dobijao po 50coina, 1500din je za god dana)
  Sada moze da se plati oko 4.000din za god dana (ili mozda malo vise, zaboravio sam) i svaki predjeni km se duplira bez limita (pa ako predjete i 100km dnevno mozete dobiti i 200coina dnevno).. to je Premium Account..
  sto se tice udruzivanja coina-a to nije moguce jer sitnim slovima je pisalo da je potrebno da se coini osvoje licno za dve godine (drugim recima ako ti je potrebno 2 i nesto godina, neces moci da uzmes nagradu od 1000$ sve i da ona jos postoji)..
  Da zakljucim…
  Aplikacija zaista isplacuje i zaista ima interesantne mogucnosti i razne vaucere i pogodnosti.. nije lose imati je, da radi u pozadini.. meni niko nije verovao da cu osvojiti 1000$ i da ce mi uplatiti.. ali ako neko ne veruje u to.. slobodno neka mi posalje mail na like.inkognito@gmail.com. Poslacu vam screenshot uplate i evidenciju koju sam vodio koliko sam coina dobijao dnevno od 01.01.2021. pa sve do kraja jula.. dok sam je vodio.. (interesantna tabela ko zeli da hoce i vodi evidenciju)..
  pozdrav

  1. Bravo Predraze,
   Cestitam ti na trudu i na osvojenih 1000$, svaka cast.
   Reci mi od kada to ne isplacuju vise tu nagradu i da li ima neka druga umesto nje? Imas li neki link gde bih mogao to da procitam?
   Jos jednom BRAVO!!!

   1. Mislim da je to od Septembra 2021.. cini mi se da sam ja jedan od poslednjih koji je to podigao.. inace nema ni ostalih nagrada (zakrivljeni Samsung TV, Put u Pariz i vecera na Ajfelevoj kuli za dvoje, besplatnih 1000km avionom..)…
    Sve sto se moze kupiti poenima nalazi se u aplikaciji u skroz donjem levom uglu..
    Procitao sam negde da se radi na tome da se novcici zaradjeni hodanjem (Sweatcoini) u nekoj buducnosti mogu zameniti za kriptovalute.. ali nemoj me drzati za sigurno.. i kad to bude bilo, ako bude bilo, prvo ce raditi u Engleskoj..

    1. Uredu, hvala na informaciji, stavio sam napomenu u postu da je došlo do izmena i da više ne isplaćuju 1000$. Potrebno je da osvežite stranicu kako bi se update pokazao.

  2. Samo da se dopunim..
   Upravo sam kupio premium za 1400 za godinu dana, verujem da se popust do kraja 2021. godine.. (sa 4.300 na 1.400din za godinu dana), preporuka ako neko zeli..
   pozdrav.. 😀

  3. Da promenili su način isplate, više se ne isplaćuje 1000$ na PayPal, doradio sam post tako da se to više ne spominje. Od 13.9.2022 se isplaćuje preko kriptovalute SWEAT koju su lansirali. Ovde sam detaljno opisao kako se isplaćuje:
   Sweatcoin Isplata – Detaljno Uputstvo
   Ja mislim da je tako bolje, jer je sada isplata odmah dostupna, ne mora da se čeka da se sakupe 20000 Sweatcoina, što je moglo da traje i nekoliko godina.

 2. Pozdrav odnedavno sam instalirao sweatcoin aplikaciju interesuje me kako se obavlja kupovina i dali moze da se prekine kupovina i da se obrise ako sam nesto greškom izabrao i želim sweatcoine nazad jer na nekim proizvodima ne piše cena tek kada se izabere pokaže cenu.Unapred hvala

  1. Pozdrav Danijele, ja nisam kupovao preko ove aplikacije, sakupljam Sweatcoine da ih unovčim kada ih pretvore u kriptovalutu. Koliko sam gledao proizvode koji se mogu kupiti, obrati pažnju jer su uglavnom u pitanju vaučeri za popust tog proizvoda.

 3. Zdravo, pre par dana sam instalirala aplikaciju. Trenutno imam oko 20 sweatcoina i zanima me više oko samog zaradjivanja. Da li postoji mogućnost da se čujemo preko neke društvene mreže jer mi nije sve baš najjasnije?

  1. Zdravo Isidora,
   Sakupljaj Sweatcoine za sada, a u Septembru kada krene njihova kriptovaluta “Sweat” tada ćemo videti kako se može isplatiti, koji su načini za isplatu. Sweatcoine koje sakupljamo, pretvoriće u kriptovalutu Sweat i videćemo kolika će joj biti vrednost i tada ćemo znati kako se može isplatiti. MOje fejsbuk profil je https://www.facebook.com/sasaandgaga možeš mi pisati na fejsbuku, a možeš i ovde.

 4. Pozdrav,
  Ja imam telefon Huawei PPA – LX2, Android, 10Q. Instalirala sam aplikaciju koja me je oduševila,preko APKPure, jer je u AppGalery nema. Međutim, imam priblem koji ne mogu da rešim. Aplikacija neće da se uloguje preko Google naloga – prijavljuje neku grešku, a neće ni da mi pošalje aktivacion kod, kada ukucam broj telefona. Pokušavala sam iznova i iznova, ali ne vredi. Ne znam šta da radim. Molim te,ako možeš, pomozi mi. I da. Jednom sam uspela da uđem, ni sama ne znam kako, ali je onda problem bila baterija… A kada sam kupovala tel. rekli su mi miže bukvalno sve iz Google, a nije tako. Hvala puno, Verica iz Kikinde

  1. Pozdrav Verica,
   Huawei definitivno zeza za mnoge aplikacije sa googla, i ja ga imam. Meni mail ne otvara kako treba, desava se da uopste ne mogu da procitam mail. Ali Sweatcoin aplikacija mi radi bez problema. Ono sto bih ja probao jeste da deinstaliras aplikaciju, restartujes telefon i ponovo instaliras. Probaj tako.

   1. Probala sam, ne vredi neće. Piše da mi je poslao kod, a ne stiže mi SMS. Kada hoću preko Google, izbacuje mi grešku. Aaaaaa….

    1. Ne znam da li je do telefona ili se nešta zabagovalo. Sledeće što bih ja probao jeste da resetujem telefon na fabrička podešavanja i da probam ponovo.

 5. Nemam mogucnost da otvorim nalog. Posto mi je telefon Huawey p40 lite i nemam google play instalirao sam dodatak za google play ali kada pokusavam da se ulogujem ne moze da nadje google nalog a preko broja telefona nece da posalje sms tj nikako da mi stigne dali iko moze nekako da pomogne hvala u napred

  1. Pozdrav, ja mislim da je problem do telefona, jer je Huawei prekinuo saradnju sa Google. Tako da Google aplikacije uopšte ne rade dobro na Huawei telefonima. Znam da kada odete u radnju da kupite telefon, oni vam kažu da sve lepo radi, ali iz iskustva znam da nije tako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *