Kangaroo Treasure - Uplata i Isplata Preko USDT

Kangaroo Treasure – Uplata i Isplata Preko USDT

Kako uplatiti USDT na Kangaroo Treasure aplikaciji za zaradu? Pogledajte detaljno uputstvo sa slikama kako uplatiti i kako isplatiti USDT preko Binance kripto novčanika.

Ako ste član Kangaroo Treasure kompanije, a niste iz Srbije, tada ćete morati uplatu i isplatu vršiti u USDT. To je kriptovaluta koja je po vrednosti ekvivalentna američkom dolaru. To je stabilni koin koji ne menja svoju vrednost u odnosu na dolar.

Takodje ovaj način isplate važi i za one koji su iz Srbije ali trenutno žive u inostranstvu i nemaju mogućnosti uplate preko banaka iz Srbije.

A ako niste član Kangaroo Treasure kompanije i zanima vas šta je to i kako da se učlanite, pročitajte ovo detaljno uputstvo za registraciju i verifikaciju naoga:

Kangaroo Treasure Srbija – Detaljno Uputstvo Za Početnike

Ja sam Aleksandar Knežević i ja uplatu i isplatu vršim preko USDT, tako da ću vam u nastavku objasniti kako se to radi, a ako imate nekih dodatnih pitanja, pišite ispod posta u komentarima. Za početak da vidimo šta vam je potrebno.

Šta Vam Je Potrebno Da Bi Izvršili Uplatu Preko USDT?

Pošto je USDT kriptovaluta, to znači da vam je potrban kripto novčanik. Ja koristim Binance kripto novčanik, tako da ću ovo uputstvo uraditi za Binance. A vi ako već imate neki drugi kripto novčanik možete njega koristiti.

Ako nemate kripto novčanik, preporučujem da kreirate nalog na Binance i njega da koristite. Ja ga koristim već dugo vremena, zadovoljan sam, provizije su definitivno najmanje, a evo ostavljam vam i detaljno uputstvo kako se kreira i verifikuje nalog na Binance:

Binance Registracija i Verifikacija – Uputstvo Za Pocetnike

Takodje vam je potreban nalog na Kangaroo Treasure, ako ga nemate gore iznad vam je uputstvo.

Pre nego da krenete sa uplatom budite sigurni da ste uneli svoje lične podatke kao i vašu USDT TRC 20 adresu na Kangaroo Treasure sajtu.

Vaše lične podatke popunjavate kada na vašem Kangaroo Treasure nalogu kliknete na 3 crtice pa na “Lični Podaci”. Slika:

Kangaroo Treasure Srbija - Detaljno Uputstvo Za Početnike

Kada upisujete broj svog žiro računa nemojte stavljati ni crtice ni razmake. Takodje upišite svoju USDT adresu koju ćete pronaći na vašem Binance nalogu.

Kako Da Pronadjete Vašu USDT TRC 20 Adresu?

Ulogujte se na vaš Binance novčanik i idite iz glavnog menija na “Wallet” pa na “Fiat and Spot”. Tu je vaš novčanik to sam već objasnio.

Tamo gde je vaš USDT coin, sa desne strane kliknite na Deposit. Slika:

Kangaroo Treasure - Uplata i Isplata Preko USDT

Otvara vam se prozor gde u prvom polju Coin izaberete USDT. U drugom polju Network izaberete mrežu “TRX Tron (TRC 20)”. I ispod će vam se pokazati vaša USDT TRC 20 adresa, što sam označio na slici ispod:

Kangaroo Treasure - Uplata i Isplata Preko USDT

Ako vam je prvi put, neće vam se odmah pokazati adresa, trebate kliknuti da je kreirate na dugme “Get Address”. Kopirajte tu adresu i zalepite je u vašim ličnim podacima na Kangaroo Treasure sajtu.

Kada vam je Binance nalog spreman i verifikovan, i upisali ste svoje lične podatke na Kangaroo Treasure sajtu zajedno sa vašom USDT adresom, tada možete izvršiti uplatu na Kangaroo Treasure preko USDT. ALi prvo morate kupiti USDT na Binance platformi, da biste ga poslali na Kangaroo Treasure.

Kangaroo Treasure Uplata Preko USDT (Tether)

1 USDT = 1 USD (Američki Dolar)

USDT je stabilni coin koji ne menja svoju vrednost u odnosu na Američki dolar, odnos je 1:1. USDT se drugačije naziva Tether, tako da nemojte to da vas zbuni.

Minimalna uplata na Kangaroo Treasure je 20 USDT. Ali vodite računa da imate nešto više od 20 USDT zato što ćete platiti proviziju za slanje.

Ako želite uplatiti minimum od 20 USDT, vodite računa da kupite bar 25 USDT na Binance, kako biste imali za provizije. Sada ću vam objasniti kako da kupite USDT na Binance.

Kako Da Kupite USDT na Binance?

Kada se ulogujete na vaš Binance nalog i iz glavnog menija kliknite na “Buy Crypto” i iz padajućeg menija odaberite “Credit/Debit Card” kako biste platili karticom. Slika:

Kangaroo Treasure - Uplata i Isplata Preko USDT

Otvara vam se ovaj prozor gde u prvom polju izaberite USD, a u drugom USDT. Zatim u drugom polju gde je USDT upišite koliko USDT želite da kupite. Ako ćete minimum tada stavite 25. I na kraju kliknite na dugme “Continue”.

Zatim izaberite vašu karticu i ispratite dalje korake kako biste završili proceduru. Ako vam je prvi put tada ćete prvo upisati podatke sa vaše kartice klikom na “Add Card”.

Radi lakšeg snalaženja na Binance platformi možete pogledati ovaj video u kome je objašnjena cela platforma i kako se kupuju kriptovalute:

VIDEO:

Video 1:10

Čak i ako ste kupili neku drugu kriptovalutu, to nije problem, lako je možete konvertovati u USDT, što je takodje pokazano u videu.

Obavezno pogledajte ceo video jer u njemu je objašnjeno i kako se šalje kriptovaluta sa Binance platforme što će vam trebati da pošaljete USDT sa Binance na Kangaroo Treasure. A to ću vam i objasniti ovde u nastavku teksta.

Kada ste uspešno kupili USDT, on se nalazi u vašem “Fiat and Spot” novčaniku. Proverićete tako što ćete kliknuti iz glavnog menija na “Wallet” pa na “Fiat and Spot”. Slika:

Kangaroo Treasure - Uplata i Isplata Preko USDT

Kao što vidite na slici ja imam 311 USDT na svom Binance novčaniku što je jednako na 311 dolara.

Kada imate USDT u svom Binance novčaniku sledeći korak je da ga pošaljete na Kangaroo Tresure.

Kako Da Uplatite USDT na Kangaroo Treasure?

Dakle kada ste sigurni da se USDT nalazi na vašem Binance nalogu, proverili ste u “Fiat and Spot” i tamo je, tada možete nastaviti dalje.

Pre uplate budite sigurni da ste

Prvo trebate da kopirate USDT adresu sa Kangaroo Treasure sajta.

Sa početne stranice na vašem Kangaroo Treasure sajta kliknite na “Napunite”. Slika:

Kangaroo Treasure Srbija - Detaljno Uputstvo Za Početnike

Zatim upišite koliko USDT želite da uplatite, čekirajte “USDT TRC 20” i kliknite na “Napunite”. Slika:

Kangaroo Treasure - Uplata i Isplata Preko USDT

Zatim u polju gde piše “Primite Broj” kliknite na dugme “Kopija”. Tako ste kopirali njihovu USDT TRC 20 adresu. Slika:

Kangaroo Treasure - Uplata i Isplata Preko USDT

Kada ja kopiram njihovu adresu, izglaeda ovako:

TXaR5EE4pEwcyLSh2TkCzZ61926MVoxG3K

Ali vi za svaki slučaj kopirajte sa svog naloga da možda nisu promenili u medjuvremenu.

Kada ste kopirali njihovu USDT adresu, sada idite na vaš Binance nalog, iz glavnog menija na “Wallet” pa “Fiat and Spot”. Zatim gde vam je USDT coin sada sa desne strane kliknite na “Withdraw”. Slika:

Kangaroo Treasure - Uplata i Isplata Preko USDT

U narednom prozoru u prvom polju Coin izaberite USDT, a u drugom polju “Adrress” zalepite adresu koju ste kopirali sa Kangaroo Treasure sajta. U trećem polju Network izaberite mrežu “TRX Tron (TRC 20)”, u četvrtom polju “Amount” upišite koliko želite da uplatite + provizija koja se nalazi ispod gde sam označio “0.8 USDT network fee included”, vidi sliku:

Kangaroo Treasure - Uplata i Isplata Preko USDT

PAŽNJA: OBAVEZNO DODAJTE PROVIZIJU NA SUMU KOJU ŠALJETE

Na slici vidimo da je provizija 0.8 USDT, što sam ja dodao na sumu od 300 USDT i tako sam upisao 300.8 USDT (300 + 0.8 = 300.8). Tako ću poslati tačno 300 USDT.

Prošle godine je provizija bila 1 USDT, a sada su smanjili na 0.8 USDT. Dakle to može da se promeni zato obavezno sami proverite.

Dakle ako želite da uplatite 20 USDT, upisaćete 20.8 u polju “Amount”. Ako želite da uplatite 5000 USDT, upisaćete 5000.8 itd. To je po trenutnoj proviziji od 0.8 ako se u medjuvremenu ne promeni što ćete proveriti tamo gde je prikazano na slici gore.

Nakon što ste tačno upisali sve podatke kliknite na dugme “Withdraw”. Zatim imate još par klikova, prvo proverite i nastavite dalje, pa će vam Binance poslati kod na telefon koji trebate upisati, poslaće vam i kod na email.

To je sigurnosna provera, gde Binance potvrdjuje da ste to stvarno vi, da se ne desi da neko drugi pokušava da pošalje novac sa vašeg naloga. To je odlična stvar na Binance jer tako štite vaš nalog od lopova.

Ako ste sve uradili kako treba, to znači da ste sada poslali vaš USDT sa Binance na Kangaroo Treasure.

Sledeći korak je da pošaljete dokaz transakcije Kangaroo Treasure podršci.

Kako Poslati Dokaz Uplate Kangaroo Treasure Podršci?

To se radi tako što slikate transakciju i sliku pošaljete podršci. Ovako.

Da biste pronašli transakciju na vašem Binance nalogu idite na “Wallet” pa na “Transaction History”. Tu u polju “Type” promenite i stavite na “Withdraw”. Kada to učinite pokazaće vam se transakcija koju ste napravili. Slika:

Kangaroo Treasure - Uplata i Isplata Preko USDT

Kliknite na transakciju i pokazaé vam se njeni detalji. To trebate slikati (napraviti Screenshot) i ispratiti podršci Kangaroo Treasura na uvid. Ovako izgleda ta slika:

Kangaroo Treasure - Uplata i Isplata Preko USDT

Pre nego što slikate sliku, obratite pažnju na status, treba da piše “Compleated”. Ako piše bilo šta drugo, sačekajte, to znači da sredstva još nisu poslata. Sačekajte par minuta dok ne napiše Compleated.

Sliku nemojte doradjivati, pošaljite je onakvu kakva jeste.

Možda imate neki program za Screenshot, ako nemate možete ovako. Na tastaturi kliknete na dugme “Prt Scr” to je Print Screen, zatim otvorite “Paint”, tu zalepite sliku i snimite je u vašem računaru.

Sada kada ste napravili sliku vaše transakcije idite na Kangaroo Treasure sa početne strane kliknite na “Napuni”, zatim upišite iznos dopune, čekirajte “USDT TRC 20” i kliknite dugme “Napunite”. Isto kao kad smo kopirali adresu, samo što ćemo sada postaviti sliku.

Skrolujte naniže, kliknite na plus prikazan na slici ispod, pronadjite sliku vaše transakcije, kliknite na Open i na kraju kliknite na dugme “Odrediti”. Slika:

Kangaroo Treasure - Uplata i Isplata Preko USDT

To je to 🙂 Time ste završili ceo proces uplate preko USDT.

Sada vam preostaje da sačekate da podrška pregleda i odobri. Biće u toku dana, obično bude za dvadesetak minuta, ali ako je vikend možda ćete morati sačekati do ponedeljka.

Ako je sve uredu iznos će biti vidljiv na vašem balansu. Ako nije sve uredu podrška će vam napisati šta ne valja. To možete videti kada kliknete na tri crtice, pa na “Detalji o dopunama”.

Isplata – Kako Da Isplatite USDT sa Kangaroo Trearure

Za razliku od uplate, isplata je veoma laka i završava se u par klika.

Da biste isplatili USDT prvo budite sigurni da ste popunili vaše lične podatke na Kangaroo Treasure platformi i da ste dodali vašu USDT TRC 20 adresu. To sam objasnio na početku ovog članka.

Ako vam je to završeno, idite iz glavnog menija na “Povlačenje”. Slika:

Kangaroo Treasure Srbija - Detaljno Uputstvo Za Početnike

Zatim unesite koliko USDT želite da povučete, čekirajte polje “USDT TRC 20” i kliknite na dugme “Povlačenje”. Sika:

Kangaroo Treasure - Uplata i Isplata Preko USDT

To je to 🙂 kao što rekoh veoma je brzo i lako, očekujte da vam USDT legne na vaš kripto novčanik u roku od 48h ne računajući vikend.

A zatim ako vam treba uputstvo kako da taj USDT sa Binance isplatite na vaš račun u banci, tada poglrdajte ovo uputstvo:

Binance Isplata Novca Na 3 Načina – Pogledajte Video

Dakle ako ste u Srbiji tada uopšte ne morate koristiti USDT ako ne želite, sve možete preko vašeg računa u banci. Ja isplaćujem na Binance zato što ulažem u kriptovalute jer verujem da će im cena u budućnosti biti u porastu.

Zaključak

Evo, ovo vam je bilo veoma detaljno uputstvo sa slikama, kako da izvršite uplatu na Kangaroo Treasure preko USDT i obrnuto, kako da isplatite USDT sa Kangaroo Treasure na vaš kripto novčanik.

Ja sam Aleksandar Knežević, član sam Kangaroo Treasure platforme i prezadovoljan sam zaradom. Uplate i isplate vršim upravo preko USDT i mog Binance naloga.

Ostavljam vam korisne postove koji vam mogu poslužiti radi lakšeg snalaženja:

Detaljno uputstvo za registraciju i verifikaciju na Kangaroo Treasure:

Kangaroo Treasure Srbija – Detaljno Uputstvo Za Početnike

Kako da kreirate i verifikujete nalog na Binance:

Binance Registracija i Verifikacija – Uputstvo Za Pocetnike

Kako da isplatite novac sa Binance na vaš račun u banci:

Binance Isplata Novca Na 3 Načina – Pogledajte Video

Ako imate nekih pitanja slobodno pišite ispod u komentarima.

Pozdrav za sada,

Aleksandar Knežević

Leave a Reply

Your email address will not be published.