KAKO SKINUTI VIDEO SA YOUTUBE, KAKO SKINUTI PESME SA YOUTUBE

Kako Skinuti Video Sa Youtube – Brzo i Lako (VIDEO)

Ja skidam video sa Youtube za nekoliko sekundi, bilo da je to samo muzika, ceo spot ili bilo šta drugo. Možete i vi ako ispratite ove korake. Pokazaću vam korak po korak kako skinuti video sa youtube na jednostavan i brz način. Možete pogledati i video.

Ja sam Saša, moj posao je na internetu, zaradjujem na internetu, pišem blog, snimam video tutorijale na youtube, pa mi često zatreba da skinem neki video sa youtube, kako zbog posla, tako i iz privatnih razloga kada skidam neke pesme za USB.

Pa da vam pokažem jednostavan i brz način gde ne morate instalirati nikakvu aplikaciju. Jer što manje aplikacija instalirate na vašem uredjaju, to će vaš uredjaj bolje raditi.

Kako Skinuti Video Sa Youtube – Korak Po Korak

Evo jednostavnih koraka kako skinuti video sa youtube ili kako skinuti muziku sa youtube svejedno:

1. Pronadjite video na youtube koji želite da skinete i kopirajte link videa, evo slike:

KAKO SKINUTI VIDEO SA YOUTUBE, KAKO SKINUTI PESME SA YOUTUBE

2. Idite na ovaj sajt i u polju zalepite link koji ste kopirali i kliknite na START:

https://en.onlinevideoconverter.pro/38/youtube-video-downloader

Evo slike:

KAKO SKINUTI VIDEO SA YOUTUBE, KAKO SKINUTI PESME SA YOUTUBE

Ako želite skinuti video format tada ništa drugo ne dirajte, a ako želite skinuti samo audio, odnosno muziku bez slike, tada kliknite na strelicu iznad dugmeta START i izaberite “mp3” format.

3. Vidite koju rezoluciju slike želite i kliknite pored na DOWNLOAD, tako ćete skinuti video ili muziku na vaš kompjuter. Što je veća rezolucija to je kvalitet slike bolji ali je i veća veličina fajla. Evo slike:

KAKO SKINUTI VIDEO SA YOUTUBE, KAKO SKINUTI PESME SA YOUTUBE

To je to, vidite koliko je lako i brzo. Vaš video se nalazi u “Downloads” folderu u vašem kompjuteru, tako je automatski podešeno.

Kako Zaraditi Na Internetu – Brzo i Jednostavno

Kao što sam već spomenuo moj posao je na internetu, ja zaradjujem za život na internetu tako da puno koristim youtube.

Možete i vi zaradjivati na internetu ako želite, nije baš tako brzo i jednostavno kao skidanje videa sa youtuba, ali nije ni teško ako ispratite korake koje ću vam pokazati.

Vi se sada nalazite na mom blogu www.tvojaonlinezarada.com gde pišem o načinima zarade na internetu, problemima i prevarama, ukratko pomažem ljudima da se što lakše snadju.

Već nekoliko godina se bavim internet poslovima tako da sam nailazio na svašta i imam velikog iskustva. Načina za zaradu na internetu ima puno, a ja sam u ovom postu izdvojio 3 načina koja su mi donela najviše novca, pa preporučujem da pročitate:

Kako Zaraditi Novac Preko Interneta – 3 Najbolja Načina

U tom postu sam sve lepo opisao, tako da ako pratite korake možete promeniti svoj život kao što sam ja moj.

Novi Način Zarade

Evo još jednog načina zarade kojeg sam naknadno dodao, radi se o automatizovanoj platformi koja pokreće Grid Robote koji trguju kriptovalutama i donose profit. Detaljnije pročitajte u ovom članku:

TradeForFive Iskustva – Novi Način Zarade

Zaključak

Pokazao sam vam detaljno korak po korak sa slikama i video snimkom kako skinuti video sa youtube i kako skinuti pesme sa youtube.

Mislim da je sve jasno, a ako nije, pišite ispod u komentarima i razjasnićemo 🙂

Takodje preporučujem da pročitate post o tome kako ja zaradjujem na internetu.

Ovde Saznaj Kako Ja Zaradjujem Na Internetu – 3 Najbolja Načina

Želim vam da skinete najbolje pesme sa youtuba i da vam život bude veseo 🙂

Pozdrav,

Saša

Osnivač bloga www.tvojaonlinezarada.com

2 Replies to “Kako Skinuti Video Sa Youtube – Brzo i Lako (VIDEO)”

  1. Kako skinuti titlove za film koji se nalazi na YouTube.Lako je ako postoje već filmovi sa zalijepljenim titlovima i onda kad skinem samo prebacim na Stick.Malo je to komplikovano za mene

    1. Zdravo Izabela,
      Kada pustite video, u donjem desnom uglu kliknite na podesavanja (Setings), zatim na “Subtitles”, ako su vam titlovi ukljuceni tada kliknite na “Auto Translate” i izaberite jezik titlova. Ako vam titlovi nisu ukljuceni tada kliknite na “English”, zatim ponovo na “Setings” pa na “Subtitles” pa na “Auto translate” i tu izaberite jezik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *