Bitcoin Kurs - Trenutna Cena Bitcoina (Kursna Lista)

Bitcoin Kurs – Trenutna Cena Bitcoina (Kursna Lista)

Trenutna cena Bitcoin-a u RSD i USD, bitcoin kurs u realnom vremenu (uživo). Saznajte više o vrednosti BTC-a, bitkoin kriptovaluti, kripto trgovanju i još mnogo toga.

U ovom članku možete pronaći najnoviju cenu Bitcoin-a (BTC-USDT), kako da kupite Bitcoin, kako da zaradite Bitcoinom, koje su najsigurnije i najpopularnije platforme za ulaganje u Bitcoin.

Bitcoin Kurs

Da biste videli koji je trenutni Bitcoin kurs odnosno trenutnu cenu Bitcoina u odnosu na američki dolar, klikni na Vidi Trenutni Kurs Bitcoina.

Vidi Trenutni Kurs Bitcoina u USD

Da biste videli trenutnu cenu Bitcoina u odnosu na Srpski dinar, kliknite ispod:

Vidi Trenutni Kurs Bitcoina u RSD

U nastavku pročitajte šta sve možete raditi Bitkoinom i kako.

Kako Kupiti ili Prodati Bitcoin?

Najbolje i najsigurnije mesto za kupovinu i čuvanje Bitcoina je Binance menjačnica. To je svetska menjačnica gde možete raditi bukvalno sve sa kriptovalutama: kupovina, prodaja, trgovina, rudarenje, čuvanje, štednja i još puno toga.

Sve detalje o Binance online menjačnici pročitajte ovde:

Binance – Opis Binance Platforme i Kakva Su Iskustva

Da biste kupili Bitcoin ili bilo koju drugu kriptovalutu, prvo je potrebno da verifikujete svoj nalog na Binance, a zatim iz glavnog menija kliknite na “Buy Crypto” i iz padajućeg menija izaberite “Credit/Debit Card”.

Bitcoin Kurs - Trenutna Cena Bitcoina (Kursna Lista)

Zatim izaberite šta želite da kupite, upišite koliko i ispratite dalje korake kako biste završili kupovinu.

Ovde imate i detaljno uputstvo kako se sve radi, možete pogledati:

Binance Registracija i Verifikacija – Uputstvo Za Početnike

Ako se slabo snalazite sa Engleskim jezikom i želeli biste neku domaću menjačnicu, tada vam mogu preporučiti ECD menjačnicu.Pročitajte detaljan opis ECD menjačnice, kako se koristi i kakva su iskustva:

ECD Iskustva – Šta Je ECD i Kako Funkcioniše (Bonus 500 RSD)

ECD je prva Srpska kripto menjačnica osnovana 2012. godine u Beogradu. Ja je koristim već duže vreme i mogu reći da sam veoma zadovoljan uslugom koju pružaju.

Kako Zaraditi Bitcoinom?

Postoje ljudi koji su postali milioneri zahvaljujući Bitcoinu i ostalim kriptovalutama. Bitcoinom se može zaraditi na puno načina, trgovinom, rudarenjem, štednjom itd.

Rekao bih da se najviše može zaraditi trgovinom ali su za to potrebne izvesne veštine i znanje. Jednostavnim rečima zarada trgovinom funkcioniše na način da kupujete Bitcoin kada mu cena padne, a prodajete ga kada mu cena poraste, na taj način ostvarujete profit.

To je moguće zato što cena Bitcoina i ostalim kriptovaluta svakoga dana varira, šta više varira svake sekunde. Dijagram kretanja cene u realnom vremenu možete videti na Binance platformi.

A ovako izgleda dijagram cene Bitcoina:

Bitcoin Kurs - Trenutna Cena Bitcoina (Kursna Lista)

Zeleni štapići predstavljaju rast cene, a crveni pad cene. Kao što vidite crveni i zeleni štapići su izmešani, što znači da Bitcoin kurs stalno varira gore-dole i to stvara odličnu podlogu za profit trgovanjem kriptovalutama.

Postoje i Botovi koji trguju umesto vas, jedan od njih je Grid Bot na Binance platformi, a detaljnije o Grid Botu pročitajte ovde:

Šta Je Grid Bot? – Kako Besplatno Aktivirati Grid Bota

Neki ljudikupuju Bitcoin i čuvaju ga dugi niz godina ne bi li zaradili na porastu cene. Drugi rudare Bitcoin ili neku drugu kriptovalutu.

Treći stavljaju kriptovalute na štednju. Na Binance platformi možete staviti kriptovalute na štednju. To znači da ćete svoju kriptovalutu pozajmiti platformi na korišćenje, a zauzvrat ćete dobijati odredjeni procenat kao naknadu.

Drugi Načini Za Zaradu Na Internetu

Ja živim samo od zarade preko interneta. Sećam se da sam se baš namučio u početku, kada sam počeo da tražim načine kako da zaradim od kuće preko interneta. Uopšte nije bilo lako, internet je prepun lažnih obećanja…

Ali bio sam uporan i ostvario sam svoj cilj da samostalno i dugoročno zaradjujem online. Ono što je iz ove priče dobro za vas, jeste da sam izdvojio tri najbolja načina za zaradu koja mi donose najveći profit i opisao sam ih u ovom članku:

Kako Zaraditi Novac Preko Interneta – 3 Najbolja Načina

Pročitajte članak i siguran sam da će vam se bar jedan od njih dopasti. Nisam ih samo nabrojao, već sam detaljno objasnio za svaki posebno kako se počinje i šta i kako se radi.

Zaključak

Videli ste gde možete pratiti Bitcoin kurs u dinarima i dolarima u realnom vremenu. Bitcoin cena se menja svake sekunde tako da razmislite kako to možete iskoristiti u svoju korist.

Pokazao sam vam kako i gde možete kupiti bitcoin kao i kako ga prodati. Ako ste dobri u trgovanju, tada možete lepo iskoristiti volatilnost kriptovaluta i zaradjivati.

Najbolja platforma za rad sa kriptovalutama je Binance, tako da obavezno pročitajte ovaj tekst o Binance kripto menjačnici:

Binance Registracija i Verifikacija – Uputstvo Za Početnike

Sa druge strane ako vas interesuje domaća kripto menjačnicu, tada je ECD ono što tražite. Sve detalje o ECD menjačnici saznajte ovde:

ECD Iskustva – Šta Je ECD i Kako Funkcioniše (Bonus 500 RSD)

I na kraju ako imate neko pitanje, pišite mi ispod u odeljku za komentare.

Lep pozdrav,

Saša

Osnivač bloga www.tvojaonlinezarada.com

2 Replies to “Bitcoin Kurs – Trenutna Cena Bitcoina (Kursna Lista)”

 1. Zdravo, pokusavam da uplatim novac na svoj nalog na binance ali kaze da ne podrzava uplatu iz Srbije. Da li postoji neki drugi nacin da se to uradi?

  1. Zdravo, postoji preko P2P opcije, ovde sam objasnio kako to funkcionise:
   https://tvojaonlinezarada.com/binance-isplata-novca/
   Pronaci ces i video. Govori se o isplati, ali je i uplata isto funkcionise.
   Pre nego sto predjes na P2P, pokusaj opet da uplatis karticom tako sto ces kupiti neku kriptovalutu, naprimer USDT. Kao valutu placanja stavi USD, bez obzira sto ti je kartica u dinarima. Jer kod mene radi.
   U ovom clanku sam objasnio u podnaslovu kako kupiti Bitcoin na Binance, moze ti pomoci:
   https://tvojaonlinezarada.com/binance-registracija-i-verifikacija-naloga/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *