Binance verifikacija naloga

Binance Registracija i Verifikacija – Uputstvo Za Pocetnike

Pogledajte detaljno uputstvo sa slikama, kako da se registrujete na Binance platformi, kako da verifikujete svoj Binance nalog, kako da pristupite svom novčaniku za kriptovalute i kako da kupite Bitcoin ili bilo koju drugu kriptovalutu.

Sledi Binance registracija naloga uputstvo, Binance verifikacija naloga uputstvo, i kako kupiti Bitcoin na Binance platformi uputstvo.

Ukratko O Binance

Binance je broj 1 novčanik za sve kriptovalute naravno uključujući i Bitcoin. To je jedan od najboljih i najsigurnijih novčanika za čuvanje i trgovanje kriptovalutama, tako da je vaš Bitcoin tamo u potpunosti bezbedan.

Ako želite da saznate više o Binance novčaniku, možete pročitati ovaj članak u kome sam detaljno opisao Binance novčanik, šta je to i koliko je bezbedan:

Binance – Opis Binance Platforme (Kakva Su Iskustva)

Sledi uputstvo kako da besplatno kreirate svoj Binance novčanik.

Kako da Besplatno Kreirate i Verifikujete Nalog Na Binance?

Prvo što vam je potrebno to je link odnosno web adresa Binance platforme. Kliknite ispod na web adresu koja vas vodi na Binance platformu kako biste započeli proces registracije:

Web Adresa Binance Platforme je:

www.binance.com

U prozoru koji vam se otvorio upišite svoju email adresu, kreirajte šifru i kliknite na žuto dugme “Create Account”, pogledajte sliku:

Binance registracija naloga uputstvo, Binance verifikacija naloga uputstvo, kako kupiti Bitcoin na Binance uputstvo, uzivajte.

Nakon što kliknete na “Create Account” iskočiće vam sigurnosni prozor gde trebate da povučete delić od puzzle na odgovarajuće mesto. Kada to uradite Binance će vam poslati poruku na vašu email adresu sa kodom koji trebate upisati radi verifikacije vaše email adrese.

Idite na vaš email da vidite kod i upišite ga. To je to što se tiče kreiranja naloga, kreirali ste vaš nalog na Binance i sledeći korak je da ga verifikujete.

Verifikacija naloga je obavezna. U suprotnom nećete moći da kupite nijednu kriptovalutu.

Proces Verifikacije Vašeg Binance Naloga

U gornjem desnom uglu primetićete žuto dugme “Verify”, kliknite na njega kako biste započeli proces verifikacije, pogledajte sliku:

Verifikacija Binance Naloga. U gornjem desnom uglu primetićete žuto dugme "Verify", kliknite na njega kako bi ste započeli proces verifikacije, pogledajte sliku:

Zatim izaberite vašu državu i kliknite na žuto dugme “Start Now”, vidi sliku:

Verifikacija Binance Naloga. Zatim izaberite vašu državu i kliknite na žuto dugme "Start Now", vidi sliku:

Otvoriće vam se prozor gde trebate upisati vaše ime u polju “First Name”, vaše prezime u polju “Last Name”, vaše srednje ime u polju “Middle Name” (srednje ime ne morate upisivati) i u polju “Date of Birth” upišite ili izaberite vaš datum rodjenja. Kada sve to upišete kliknite na žuto dugme “Continue”, poglrdajte sliku:

Binance verifikacija. Otvoriće vam se prozor gde trebate upisati vaše ime u polju "First Name", vaše prezime u polju "Last Name", vaše srednje ime u polju "Middle Name" (srednje ime ne morate upisivati) i u polju "Date of Birth" upišite ili izaberite vaš datum rodjenja. Kada sve to upišete kliknite na žuto dugme "Continue", poglrdajte sliku:

Zatim vam se otvara prozor gde trebate upisati vašu adresu, ulicu i broj u polju “Residental Address”, poštanski kod u polju “Postal Code” i grad u polju “City”. Nakon toga kliknite na žuto dugme “Continue, pogledajte sliku:

Binance verifikacija. Zatim vam se otvara prozor gde trebate upisati vašu adresu, ulicu i broj u polju "Residental Address", poštanski kod u polju "Postal Code" i grad u polju "City". Nakon toga kliknite na žuto dugme "Continue, pogledajte sliku:

Zatim vam se otvara prozor u kome trebate izabrate sa kojim ličnim dokumentom želite da verifikujete nalog. Ako želite koristiti ličnu kartu, kliknite na “Goverment-Issued ID Card”, ako ćete koristiti pasoš tada kliknite na “Passport”, a ako ćete koristiti vozačku dozvolu tada izaberite “Driver’s Licence”.

Izaberite onaj dokumenat koji vam je pisan latinicom i kliknite na žuto dugme “Continue”, pogledajte sliku:

Binance verifikacija. Zatim vam se otvara prozor u kome trebate izabrate sa kojim ličnim dokumentom želite da verifikujete nalog. Ako želite koristiti ličnu kartu, kliknite na "Goverment-Issued ID Card", ako ćete koristiti pasoš tada kliknite na "Passport", a ako ćete koristiti vozačku dozvolu tada izaberite "Driver's Licence".

Zatim vam se otvara prozor gde vam objašnjavaju da trebate slikati ceo dokumenat da se vide sve stranice, da slika bude čitka, da nije mutna, da podloga na koju slikate dokumenat ne bude šarena, da ne doradjujete sliku itd. Da biste slikali dokumenat kliknite na ikonicu fotoaparata, pogledajte sliku ispod.

NAPOMNA: Ako budete imali problema sa slikanjem preko web stranice, u tom slučaju skinite Binance aplikaciju na vašem telefonu pa slikanje odradite preko aplikacije, bolje su uskladjene kamere.

Binance verifikacija. Zatim vam se otvara prozor gde vam objašnjavaju da trebate slikati ceo dokumenat da se vide sve stranice, da slika bude čitka, da nije mutna, da podloga na koju slikate dokumenat ne bude šarena, da ne doradjujete sliku itd. Da biste slikali dokumenat kliknite na ikonicu fotoaparata, pogledajte sliku:

Zatražiće vam odobrenje za korišćenje kamere, kada odobrite pokrenuće se vaša kamera, slikajte dokumenat i pritisnite da nastavite. Zatim će zatražiti da slikate vaše lice, opet kliknite da slikate, napravite jedan selfi i nastavite dalje. Sada će zatražiti da opet da slika vaše lice, ali sada trebate postaviti vaše lice u okvir koji vam je dat i da mrdate glavom kao što su vam pokazali, levo-desno, gore-dole.

I to je to, završili ste proces verifikacije i sada morate sačekati na odobrenje. Kada pregledaju ako je sve uredu i sve se lepo vidi odobriće vam, a ako nešta ne valja napisaće vam da odradite proces ponovo. O ishodu obavestiće vas putem vaše email adrese.

Nakon odobrene verifikacije moći ćete da kupite koje god kriptovalute želite uključujući i Bitcoin, Ethereum, Litecoin itd. Takodje ćete moći da trejdujete kriptovalutama ili da vršite razne transakcije, plaćanja itd.

Verifikacija Telefonskog Broja

U jednom trenutku Binance će vam zatražiti da osigurate vaš nalog vašim brojem telefona ili preko google autentifikatora. Izaberite opciju putem broja telefona. Svaki naredni put kada se ulogujete na Binance poslaće vam SMS sa brojem za potvrdu, tako je vaš nalog osiguran od lopova. Dakle kliknite na “Phone Verification”, vidi sliku:

kliknite na Phone Verification

Unesite vaš broj telefona i kliknite na “Send Code”, stići će vam poruka na telefon sa brojem koji ćete upisati odmah pored Send Code dugmeta. Zatim ispod kliknite na “Click to get code”, to će poslati broj na vaš email, otvorite vaš email da vidite taj broj i ukucajte ga odmah pored dugmeta Click to get code, sačekajte malo da se provera izvrši.

Kako Kupiti Bitcoin Na Binance?

Ovde ću opisati proces kupovine Bitcoina, a isti je proces i za kupovinu bilo koje druge kriptovalute, samo umesto Bitcoina izaberite kripto po želji.

Da bi ste kupili Bitcoin na Binance idite na “Buy Crypto” i iz padajućeg menija izaberite “Credit/Debit Card”. To vam je za kupovinu preko Visa ili Mastercard, vidi sliku:

Da bi ste kupili Bitcoin na Binance idite na “Buy Crypto” i iz padajućeg menija izaberite “Credit/Debit Card”. To vam je za kupovinu preko Visa ili Mastercard

Otvoriće vam se prozor gde trebate uneti za koliko dolara hoćete da kupite Bitcoine. Obratite pažnju da vam bude odabrana valuta u dolarima ili kojom valutom želite da platite, a ispod da obavezno budu odabrani Bitcoini, vidi sliku:

Obratite pažnju da vam bude odabrana valuta u dolarima ili kojom valutom želite da platite, a ispod da obavezno budu odabrani Bitcoini

Kada ste uneli sumu kliknite na “Continue”. U narednom prozoru kliknite na žuto dugme “Add new card” pa opet continue. Sada unesite podatke vaše kartice pa “Next”, tu unesite adresu i kliknite na “Add Card”. U narednom prozoru proverite i potvrdite klikom na “Confirm”. Ako imate neku proceduru sa vašom bankom odradite je i to je to, kupili ste Bitcoine :).

Moraćete malo sačekati, može potrajati i do 4 sata, ja sam čekao 30 minuta da mi legne Bitcoin nakon što su mi skinuli novac sa računa, zato bez brige, kriptovalute su preopterecene i zato ume malo da potraje.

Par Reči Za Kraj

Ja lično kupujem Bitcoin kao i mnoge druge kriptovalute na Binance platformi. Kriptovalute koristim za zaradu kao i za transakcije na drugim platformama, tako da sve funkcioniše bez problema. Ali ako se dogodi da se vaša transakcija slučajno izgubi, bez brige, pišite supportu i oni će vam to srediti.

U posebnom članku sam opisao kako se trguje na Binance platformi, tako da ako vas zanima kako da izvršite trgovinu, pročitajte ovde:

Kako Trgovati Kriptovalutama Na Binance – Vodič Za Početnike

A ako želite da zaradjujete na Binance, preporučujem da aktivirate Grid Bota koji će danonoćno trgovati umesto vas i zaradjivaće vam novac i dok spavate. Detalje o tome pročitajte ovde:

Šta Je Grid Bot? – Kako Besplatno Aktivirati Grid Bota

Da li znate ko je misteriozni tvorac Bitcoin-a? A da li znate da je cena Bitcoina u februaru 2011-te godine bila samo 1$, a u aprilu 2021-ve cena mu je bila preko 60.000$? Više o Bitcoinu saznajte ovom članku:

Šta Je Bitcoin? – Prednosti i Mane (Bitcoin Novčanik i Cena)

Da li znate da Binance ima preko 15 miliona korisnika i da dnevni obim trgovanja kriptovalutama na Binance platformi prelazi preko 2 milijarde dolara? Detaljnije o Binance novčaniku saznajte ovde:

Binance – Opis Binance Platforme (Kakva Su Iskustva)

Nadam se da vam je ovo uputstvo bilo od koristi, ako jeste podelite ga sa prijateljima. Ako vam je potrebna pomoć slobodno mi ostavite komentar ispod u odeljku za komentare, odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Veliki Pozdrav,

Saša

23 Replies to “Binance Registracija i Verifikacija – Uputstvo Za Pocetnike”

 1. Pozdrav može li se preko Binance trgovati samo u dolarima ili može i euro, kako funkcioniše kupovina karticom i povrat sredstava sa binanca na bankovni račun sa obzirom da se trguje iz Srbije postoje li neke poteškoće? Hvala vam unapred

  1. Pozdrav Mile,

   Na Binance se NE trguje fiat novcem (dolari, euri…) već se trguje kriptovalutama.
   Kupovina karticom funkcioniše baš onako kako sam opisao u tekstu, izaberete kriptovalutu koju želite da kupite i transakcija se završi za minut.
   Povrat sredstava sa Binance platforme zavisi od toga u kojoj zemlji živite, jer ne važe isti uslovi za sve zemlje, detaljnije o tome pročitajte ovde:
   https://tvojaonlinezarada.com/binance-isplata-novca/

   1. Saša molim te, čekam verifikaciju, da li bi se mogli čuti da mi pomogneš preko Whatsupa ili Vibera da konfiguriram Grid Bot

 2. Saša, kada hoću da verifikuje nalog, uopšte mi ne nudi Personal Verficiation, nego mi piše ovako Entity Verification I još 4 stavke… Ne znam šta je to, mnogo sam se iznervira la, a pratila sam tvoja uputstva. Please, 😣 help!

  1. Pozdrav Aleksandra, idi u Fiat and Spot, nadji Dogecoin i klikni na Deposit. Tu izaberi mrežu koja mora da se poklopi sa mrežom preko koje ćeš slati sa te aplikacije. Kada izabereš mrežu klikni na “Get Address”. Pokazaće ti se adresa koju kopiraš i na tu adresu pošalješ Dogecoin sa te aplikacije.

 3. Koji je minimalan iznos u evrima ili dolarima kojima ćemo kupiti kriptio valutu za novčanik za trgovanje na grid botu
  p. s
  Da li je grid bot još uvek sigurica, tj sajt koji isplacuje

  1. Zdravo Jelena,
   Minimalni iznos za kupovinu kriptovaluta je 15 dolara.
   Da Grid Bot isplaćuje, to nije sajt to je prosto strategija trgovanja za kriptovalute, a platforma na kojoj se koristi je Binance. Odnosno ja koristim Binance, a može se koristiti i na drugim sajtovima koji pružaju usligu trgovanja kriptovalutama.

 4. Kako da trgujem pomocu binance ako na računu mastercard imam 1900 dinara, a registraciju pokušavam preko broj telefona.

 5. Koji način kupovine kriptovaluta na Binance-u je sa najmanjom ukupnom provizijom, direkto sa kartice, npr. mastercard (rsd-usd-btc) ili preko AdvCash-a (Mastercard-AdvCash-BTC ). S tim što bi pre svega ovoga keš u EUR morao da razmenim u RSD, pa uplata na račun, pa sa Mastercard na Binance. Kako bi najbolje i najsigurnije izveo kupovinu Bitcoina sa kešom. Pozdrav i hvala.

 6. Pozdrav Sasa.
  Da li mogu da verifikujem nalog na Binance sa licnom kartom ili vozackom dozvolom, iako na njima ne pise adresa stanovanja?

 7. Molim Vas, slijedim Vaša uputstva ali nikako ne mogu da verifikujem Binance račun. Da nije to zbog toga što Crna Gora nije legalizovala taj oblik trgovanja ?

 8. Sale!!!Postovanje!!!
  Tesko zivim,pa bih odvojio 50 e za robota!!!Sada je skoro 2024,pa mi kazi,jeli sve i dalje radii,ili ima promena da obratim paznju!!!
  Ziveo nam!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *