Wealthy Affiliate Registracija i Trening – Detaljno Uputstvo

Pozdrav, ja sam Saša, član sam Wealthy Affiliate platforme, obožavam platformu zato što mi je omogućila sigurnu i dugoročnu zaradu preko interneta i u ovom postu želim da vam objasnim kako da se pravilno registrujete i kako da krenete sa treningom na platformi.

Zašto da krenete sa treningom? Pa zato što je upravo trening taj koji će vas naučiti kako da konačno započnete zaradjivati online, i to je ono što trebate raditi na Wealthy Affiliate platformi, da pratite trening i da radite to čemu vas trening uči.

Zato prelazimo odmah na stvar, a ako ne znate šta je Wealthy Affiliate predlažem da prvo pročitate ovaj post:

Moje Wealthy Affiliate Iskustvo – Kakva Je Kompanija

Wealthy Affiliate Registracija – Ništa Lakše

Stvarno ništa lakše zato što vam je potrebno par sekundi da postanete član. Potrebno je da odete na njihovu stranicu za registraciju i popunite tražene podatke. Wealthy Affiliate registracija se zavrsava u par koraka.

Kliknite na dugme za registraciju ispod i popunite formular, vaše Ime i Prezime, vašu email adresu, upišite neku šifru i zapamtite je i upišite korisničko ime po vašoj želji:

Registruj se ovde

Kliknite na zeleno dugme i popunite tražene podatke.

Ovako to izgleda kao na slici ispod:

Detaljno uputstvo za pocetnike kako da se registrujete na Wealthy Affiliate i kako da zapocnete sa treningom

Kada popunite tražene podatke kliknite na zeleno dugme “Create Your Free Account Now!” i to je to, postali ste član WA zajednice. Naravno želim da vam čestitam na tome, jer ste zaista doneli ispravnu odluku i nećete se pokajati.

Ja ću biti vaš mentor, tako da me obavezno kontaktirajte za sve što vam je nejasno ili vam je potrebna asistencija. Nakon uspešne registracije ja ću vam poslati poruku koju možete pronaći na vašem WA profilu kada skrolujete naniže.

A takodje i vi meni napišite poruku na moj email, čisto da mi se javite da stupimo u kontakt, a možete mi i postaviti neko pitanje šta vas interesuje.

Moj Email: posaobezstresa@gmail.com

Sledeći vaš korak je da krenete sa treningom, zato idemo pravo na WA trening.

Gde Se Nalazi Trening Na WA Platformi? – Kako Započeti

Wealthy Affiliate treningu pristupate iz glavnog menija na WA stranici. Ulogujte se na vaš WA nalog i na samom početku stranice primetićete glavni meni i na njemu tab “Training”, pogledajte sliku:

Gde se nalazi Wealthy Affiliate trening, detaljno uputstvo

Kada kliknete na “Training” otvoriće vam se prozor odakle ćete pristupati vašem treningu svakoga dana, kada god poželite, nastavljate tamo gde ste stali.

Primetićete da postoje dva treninga:

 1. Online Entrepreneur Certification
 2. Affiliate Bootcamp

Ne morate ispratiti oba treninga, dovoljan je jedan, a objasniću vam koji da izaberete, odnosno objasniću koji vas čemu uči.

1. Online Entrepreneur Certification trening vas vodi kroz proces kreiranja biznisa iz bilo koje oblasti (niše) koju vi sami izaberete. Trening se sastoji iz 5 levela, svaki level sa po 10 lekcija, ukupno 50 lekcija.

2. Affiliate Bootcamp trening vas vodi kroz proces kreiranja biznisa iz oblasti (niše) koja je vezana za promociju same Wealthy Affiliate platforme. Trening se sastoji iz 7 levela, svaki sa po 10 lekcija, ukupno 70 lekcija.

Znači ako želite da promovišete Wealthy Affiliate na svom blogu, kao ja, tada pohadjate “Affiliate Bootcamp” trening. A ako želite da pišete o nečemu drugom i da promovišete neke druge proizvode ili usluge tada pohadjate onaj prvi “Online Entrepreneur Certification” trening.

Kada izaberete koji ćete kliknete na njega i kliknete na prvi level gde će vas odvesti na prvu lekciju treninga. Prvi level odnosno prvih 10 lekcija je besplatno na oba treninga. Nakon toga ako se odlučite da nastavite dalje i da otključate sve lekcije potrebno je da uplatite premium članstvo.

Srećno i Držim Vam Palčeve Za Uspeh!

Ja sam ispratio “Affiliate Bootcamp” trening, zato što sam se odlučio da se bavim promocijom Wealthy Affiliate platforme na svom blogu i iz tog treninga je proizašao upravo ovaj blog koga upravo čitate i na kome ja svakodnevno radim.

Wealthy Affiliate ima svoj Affiliate Marketing program sa kojim ćete se detaljnije upoznati pohadjanjem “Affiliate Bootcamp” treninga.

Vi možete isto, a možete se i baviti promocijom bilo kog drugog biznisa ili bilo kojih drugih proizvoda iz bilo koje online prodavnice, naravno pod uslovom da taj biznis ili prodavnica nudi Affiliate Marketing program. I u tom slučaju odabraćete “Online Entrepreneur Certification” trening.

Šta god da odaberete, ja sam tu da vam pomognem i asistiram, naročito u početku kada je najteže, zato me obavezno kontaktirajte na moju email adresu.

Moj email: posaobezstresa@gmail.com

I eto, preostaje vam samo da se stegnete, da se skoncentrišete na pisanje, jer će pisanje postova na vašem blogu biti vaš glavni posao, delite informacije i savete ljudima iz vaše odabrane niše i bićete nagradjeni za to.

Dugme za registraciju na WA je ispod, slobodno krenite i istražite platformu, to vas ništa ne košta, a može da vam bude od presudnog značaja.

Registruj se ovde

Detaljno o WA platformi, kako funkcioniše i šta nudi možete pročitati u ovom postu:

Moje Wealthy Affiliate Iskustvo – Kakva Je Kompanija

Ako vam je bilo šta nejasno slobodno mi možete ostaviti komentar ispod, odgovoriću ubrzo.

Lepo je prepustiti svoj život sudbini, ali je još lepše kada usmerite vašu sudbinu u željenom pravcu…

Samo hrabro,

Saša

4 Replies to “Wealthy Affiliate Registracija i Trening – Detaljno Uputstvo”

 1. Pozdrav Saša, da li ovo može da se obavlja preko telefona ili mora na računaru ? Da li to premijum članstvo mora da se plaća sve vreme dok se radi?

  1. Pozdrav Miki,
   Može preko telefona, ali preporučujem da se pravljenje sajta ipak radi preko računara, jer je mnogo preglednije i lakše. Da, premium mora da se plaća jer je to hosting usluga za tvoj blog. Možeš imati više sajta sa premium članstvom.

  1. Zdravo Marina,
   Da, mogu se napraviti vise sajtova odnosno blogova. Sad ne znam kako zamisljate blog, on ne predstavlja samo jednu stranicu. Blog se ponasa tako da svaki tekst koji objavite, ponasa se kao posebna stranica. Evo dacu vam primer nekoliko tekstova koji su na jednom blogu odnosno na ovom gde se sad nalazite:
   1. https://tvojaonlinezarada.com/kako-zaraditi-novac-preko-interneta-3-najbolja-nacina/
   2. https://tvojaonlinezarada.com/advcash-recenzija/
   3. https://tvojaonlinezarada.com/sta-je-affiliate-marketing/
   I tako dalje ima ih puno, mozete ih pogledati u Sadrzaju iz glavnog menija. Svaki tekst ili post se posebno rangira na Google, svaki za sebe.
   Takodje ne reklamirate sajt, vec vam sajt odnosno blog sluzi da reklamirate nesta na njemu, da delite svoje iskustvo, da dajete informacije citaocima itd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *