Me može se prebaciti novac sa Payeer-a na karticu, morte novac prebaciti prvo na PayPal. Sledi detaljno uputstvo kako prebaciti novac sa Payeera na PayPal.

Kako Prebaciti Novac Sa Payeer na PayPal – Uputstvo

Payeer nema mogućnosti prebacivanja novca direktno na karticu, pa je zato rešenje prebaciti novac prvo na PayPal, pa sa PayPal-a na karticu. Sledi detaljno uputstvo kako prebaciti novac sa Payeera na PayPal.

Da biste prebacili novac sa Payeer-a na Paypal potreban vam je BestChange sajt. Preko te menjačnice možete na isti način prebacivati novac i na druge platne procesore. Možete prebaciti i sa Perfect Money na PayPal ili sa AdvCash na PayPal, može i sa Bitcoin novčanika i još puno mogućnosti imate.

Možete i kombinovati, ne morate da šaljete na PayPal možete na bilo koji drugi procesor, kada napravite nalog videćete koje sve mogućnosti ima i jednostavna je za korišćenje sa prostim interfejsom.

Šta je BestChange?

BestChange je sajt na kome pronalazite najbolje menjačnice koje daju najpovoljnije ponudeza transfer novca putem interneta.

Imate skoro sve moguće opcije za razmenu izmedju raznih online novčanika kao što su: PerfectMoney, Payeer, Advanced Cash, Skrill, Neteller, PayPal, Visa/Mastercard, a možete i isplatiti kriptovalute sa bilo kog novčanika.

Detaljno uputstvo kako se šta je i kako se koristi BestChange monitor menjačnica pročitajte ovde:

Šta Je BestChange? – Kako Pronaći Najbolju Menjačnicu?

Tu ćete pronaći i video snimak na kome sam objasnio detaljno kako se koristi BestChange sajt.

Par Reči Za Kraj

Dakle na BestChange ćete pronaći opciju kako prebaciti novac sa Payeera na PayPal ali vi možete iskoristiti taj sajt i za prebacivanje novca između drugih platnih procesora koji vama trebaju, samo izaberete odgovarajući sa spiska i nastavljate istu proceduru.

Ako vam trebaju više detalja o Payeer-u pročitajte ovaj članak:

Payeer – Uputstvo Za Registraciju, Verifikaciju i Depzit

Ako vas zanimaju načini za online zaradu, mogu da vam preporučim nekoliko na kojima ja radim, više detalja saznajte ovde:

Posao Od Kuće – Kako Da Se Sami Zaposlite

Ako vam je ovaj post bio od pomoći, podelite ga sa prijateljima ili pišite u komentarima. Takođe pišite u komentarima ako imate neko pitanje ili predlog.

Veliki pozdrav,

Saša

2 Replies to “Kako Prebaciti Novac Sa Payeer na PayPal – Uputstvo”

  1. Pozdrav Saša! Hvala za info u ovom članku o prebacivanju novca sa payeer-a na paypal. Imam jedno pitanje. Kada se registrujemo na smart-pays da li u personal area umesto broja pasoša mogu uneti registarski broj lične karte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *