Iq Option Registracija, Verifikacija i Depozit - Detaljno Uputstvo

Iq Option Registracija, Verifikacija i Depozit – Detaljno Uputstvo

Ovde ću detaljno objasniti kako se registrovati na Iq Option platformu za online trgovanje, kako izvršiti depozit i kako verifikovati Iq Option nalog. A ako ne znate šta je Iq Option i zanimaju vas svi detalji platforme, tada pročitajte ovaj post:

Iq Option Iskustva – Osnovni Podaci (Da Li Je Prevara)

Slike koje postavljam u ovom uputstvu su sa računara. Postupak je potpuno isti i ako ste na telefonu, jedino je raspored malo drugačiji. Pa da krenemo od registracije.

DISCLAIMER – ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

 • Ovaj blog je informativno-edukativno-zabavnog karaktera, ne treba ga shvatati kao finansijsko savetovanje.
 • Ja nisam finansijski savetnik.
 • Online tržište je RIZIČNO, učestvujete u njemu na sopstvenu odgovornost.

1. Kako Se Registrovati Na Iq Option? – Verifikacija Email Adrese

Registracija je laka, registrovaćete se za manje od minut. Da biste se registrovali na Iq Option, prvo idite na njihovu stranicu za registraciju, kliknite na ovaj link:

www.iqoption.com

Upozorenje o Riziku: Vaš kapital je pod rizikom.

Otvoriće vam se prozor na kome trebate klinuti na narandžasto dugme “GET STARTED FOR FREE” ili “SIGN UP”, pogledajte sliku dole.

Iq Option Registracija, Verifikacija i Depozit - Detaljno Uputstvo

U narednom prozoru trebate uneti vaše detalje, obavezno koristite vaše prave detalje zato što ćete morati kasnije da ih verifikujete vašim ličnim dokumentom.

U tražena polja upišite vašu e-mail adresu, pa smislite šifru sa najmanje 6 karaktera, odaberite vašu zemlju i čekirajte polje da se slažete sa uslovima korišćenja. Zatim proverite da li ste sve dobro upisali i kliknite na dugme “SIGN UP”. Pogledajte sliku ispod.

Takodje imate i opcije da se registrujete sa vašim Google nalogom ili Fejsbuk profilom, te opcije se nalaze ispod dugmeta “SIGN UP”.

Iq Option Registracija, Verifikacija i Depozit - Detaljno Uputstvo

Sada ste napravili nalog na Iq Option i prvo što trebate uraditi je da verifikujete vašu e-mail adresu. Nakon registracije, Iq Option će vam poslati poruku na vaš e-mail. Da biste verifikovali vaš e-mail, otvorite tu poruku i kliknite na link za verifikaciju “CONFIRM REGISTRATION”.

Time ste završili vašu registraciju i verifikaciju e-mail adrese, možete se ulogovati i trgovati na vašem demo računu klikom na “TRADE NOW”

Popunjavanje Ličnih Podataka i Depozit – Real Account

Dok vežbate na demo nalogu nećete morati vršiti verifikaciju ličnog dokumenta. Ali kada uplatite novac, tada ćete morati verifikovati vaš nalog da ste to stvarno vi.

Vaši lični podaci se neće koristiti ni u kakve druge svrhe osim za verifikaciju vašeg identiteta, to je zakonska procedura i bez toga Iq Option ne bi imao licencu za rad, svi korisnici moraju biti identifikovani.

Udjite na vaš Iq Option nalog i kliknite na “Verification”, pogledajte sliku:

Iq Option Registracija, Verifikacija i Depozit - Detaljno Uputstvo

Otvoriće vam se obrazac u kome trebate uneti vaše podatke. Opet ponavljam unesite vaše tačne podatke jer ćete ih morati verifikovati. Upišite vaše ime, prezime, pol, datum rođenja, državljanstvo, grad, poštanski broj i vašu adresu stanovanja po ličnom dokumentu.

Nemojte čekirati kvadratić ispod osim ako niste građanin SAD-a. Pogledajte sliku:

Iq Option Registracija, Verifikacija i Depozit - Detaljno Uputstvo

Kada ste uneli sve podatke, proverite da li je sve tačno napisano i kliknite na dugme “Save & Continue”. Ako je sve u redu dobićete potvrdu da ste uspešno popunili vaše detalje i kliknite na “Continue”.

Otvoriće vam se prozor odakle možete ići na platformu za trgovanje ili da izvršite depozit. Kliknite na “Deposit” da biste dodali novac na vaš račun za trgovanje.

Iq Option Registracija, Verifikacija i Depozit - Detaljno Uputstvo

Zatim sa leve strane odaberite na koji od ponudjenih načina želite da izvršite depozit, ako ćete karticom, tada odaberite Visa/Mastercard. Sa desne strane u polje “Deposit Amount” upišite koliko novca želite da dodate (minimum 10$) i u polje “Currency” izaberite valutu kojom želite da izvršite uplatu.

Čekirajte da prihvatate uslove korišćenja i kliknite na dugme “Proceed to Payment”.

Iq Option Registracija, Verifikacija i Depozit - Detaljno Uputstvo

Otvara vam se prozor gde trebate uneti podatke sa vaše kartice, broj kartice, datum isteka kartice, ime vlasnika kartice i CVC broj koji se nalazi na poleđini kartice (tri broja).

Iq Option Registracija, Verifikacija i Depozit - Detaljno Uputstvo

Zatim kliknite na dugme “Proceed to Payment”, potvrdite uplatu sa vašom bankom ako vam traži i to je to, deponovali ste novac i sada možete koristiti vaš pravi nalog za trgovanje na Iq Option.

Verifikacija Vašeg Iq Option Naloga – Broj Telefona i Lični Dokumenat

Da biste zaštitili vaš nalog od lopova i da biste bezbedno trgovali na vašem pravom nalogu (Real Account) obavezno izvršite verifikaciju. To podrazumeva verifikaciju vašeg ličnog dokumenta (lična karta ili vozačka dozvola ili pasoš), kao i verifikaciju vašeg broja telefona.

Slikajte vaš dokumenat kojim planirate da izvršite verifikaciju. Slikajte ga lepo da slika nije mutna, sva slova vidljiva za čitanje i da se vidi ceo dokumenat (sve ivice da budu vidljive).

Na početnoj strani vašeg Iq Option naloga opet kliknite na “Verification” kao kod popunjavanja ličnih podataka.

Sada će vam se otvoriti prozor za verifikaciju vašeg broja telefona, slika:

Iq Option Registracija, Verifikacija i Depozit - Detaljno Uputstvo

U polju upišite vaš broj telefona i kliknite na dugme “Get a code”. Otvoriće vam se naredni prozor gde trebate upisati kod koji su vam poslali porukom na vaš broj telefona. Upišite kod iz poruke i kliknite na dugme “Continue”.

Ako je kod dobar i upisan pre isteka vremena dobićete potvrdu da ste uspešno verifikovali vaš broj telefona, kliknite na “Continue”.

Iq Option Registracija, Verifikacija i Depozit - Detaljno Uputstvo

Otvara vam se sledeći korak verifikacije vašeg ličnog dokumenta, kliknite na dugme “Upload Document”.

Iq Option Registracija, Verifikacija i Depozit - Detaljno Uputstvo

Zatim izaberite državu, čekirajte kojim dokumentom želite izvršiti verifikaciju i kliknite “Continue”.

Iq Option Registracija, Verifikacija i Depozit - Detaljno Uputstvo

Zatim kliknite na “Choose File”, i odaberite sliku vašeg dokumenta, zatim kliknite na “Complete”.

I to je to dobićete potvrdu da ste uspešno završili verifikaciju. Administratori će proveriti dokumenat i prihvatiće ako je sve uredu.

Iq Option Registracija, Verifikacija i Depozit - Detaljno Uputstvo

Nadalje možete trgovati vašim pravim računom sa pravim novcem, a u svakom trenutku možete birati izmedju Pravog i Demo naloga ukoliko želite da proverite neku strategiju.

Zaključak

Nadam se da vam je ovo uputstvo od koristi, pokrio sam sve korake registracije, verifikacije i depozita. Kao što vidite Iq Option registracija je laka, ali vodite računa da tačno upišete podatke i obavezno proverite pre potvrde.

Ja sam član Iq option platforme već duže vreme, veoma sam zadovoljan uslugama koje nude, platforma je laka za korišćenje i zbog toga je jedna od najpopularnijih u svetu. Možete pogledati ovaj video za početak:

Video 20:49

Ostavljam vam oficijalni link Iq Option platforme:

www.iqoption.com

A takodje vam ostavljam link članka u kome sam detaljno opisao celu platformu, kako se koristi, koje usluge pruža. Ovde pročitajte detaljan opis platforme:

Iq Option Iskustva – Osnovni Podaci (Da Li Je Prevara)

Ako imate nekih pitanja, pišite ispod u komentarima i podelite ovo uputstvo nekome kome smatrate da će biti od koristi.

Opšte upozorenje o riziku: Finansijski proizvodi koje nudi kompanija nose visok nivo rizika i mogu dovesti do gubitka svih vaših sredstava. Nikada ne bi trebalo da ulažete novac koji ne možete priuštiti da izgubite.

Želim vam sve najbolje i srećno!

Saša

Osnivač bloga www.tvojaonlinezarada.com

9 Replies to “Iq Option Registracija, Verifikacija i Depozit – Detaljno Uputstvo”

 1. Sasa

  Nije hteo da mi registruje depozit sa master card / pojavljuje mi se ( An error occurred while processing the payment
  3DS check failed, do not continue transaction!)

  Da li ne prihvata mastercard ili mozda zato sto mi se na poledjini kartice ne vide jasno tri zadnja broja? da li moram prvo registrovati depozit a onda uraditi verifikaciju iq option (broj telefona i licni dokument) ili to mogu da uradim i ranije. Pravi racun ili real racun nije aktivan sve dok na njemu nema depozit sa kartice unet ? neke mi stvari tu nisu jasne?!
  hvala na odgovoru

  1. Zdravo Eva,
   Prvo morate uraditi depozit, a posle toga verifikaciju naloga na Iq Option. Real nalog se aktivira automatski kada izvrsite depozit. Ne znam zasto vam je izbacilo gresku prilikom uplate. Moguce da je do banke, u kojoj ste banci? Sacekajte pa probajte opet sutradan. Tri broja sa poledjine moraju biti tacno upisani.

 2. Pozdrav Sasa. Da li Iq option koristi mp4 ili mp5? I da li si mozda cuo za platformu Binomo i ako jesi, jel imas neke informacije o njima, koliko su sigurni… Hvala

 3. Pozdrav Saša,
  pratim vaše članke i mogu reći da dosta toga sam naučio i još učim.Moje pitanje za tebe je,Registrovao sam se preko neke brokerske firme iz Engleske za trgovanje na berzi ime joj je Web treider WT,da li si upoznat ko su i da li da nastavim da trgujem preko njih.Uplatio sam depozit 250 eura i kažu da za skoro mesec dana sam zaradio oko 78.000 evra,da li je to neka prevara ili doista može toliko da se zaradi.Unapred ti hvala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *