Čuli ste za SFI kompaniju i interesuje vas kako SFI funkcioniše, kakva je zarada i da li je SFI prevara. Saznajte detalje o SFI iz mog ličnog iskustva.

SFI Iskustva – Kakva Je Kompanija

Čuli ste za SFI (Strong Future International) kompaniju i interesuje vas kakva su SFI iskustva, kako SFI funkcioniše i da li je SFI prevara. U ovom postu vam iz ličnog iskustva govorim detalje o SFI kompaniji, načinima zarade u SFI, da li je potrebno ulaganje novca, da li vredi postati član itd.

SFI je postao jako popularan kako kod nas tako i širom sveta. Puno vas se interesuje šta je SFI i kako funkcioniše. Pa hajde da krenemo redom.

Ako ste član SFI kompanije možete da ostavite vaš link ispod u komentarima, neko vam se može pridružiti. Ali uz link obavezno i neki opis ili neko objašnjenje, bilo da to bude nešto o vama ili o kompaniji.

Odmah na početku da vam iskreno kažem, ja sam odustao od SFI iz prostog razloga zato što je preteško ostvariti zaradu. Postoje mnogo lakši načini i mnogo bolje platforme za online zaradu od kuće. Detaljnije o platformama gde ja zaradjujem saznajte ovde:

Online Poslovi Od Kuće – Kako Sam Ja Uspeo

Sta je SFI I Kako Funkcionise?

SFI je skraćeno od Strong Future International što je ime same kompanije. SFI je kompanija koja nudi online posao u oblasti Mrežnog marketinga i Affiliate marketinga. Osnovana je 1998-me godine, što znači da postoji već duže od 20 godina.

Nema nikakvih uslova koje morate ispunjavati da bi ste postali član kompanije. Bilo ko i iz bilo koje zemlje sveta može da se učlani jednostavno posetom njihovog vebsajta i popunjavanjem formulara za registraciju.

PODACI SFI KOMPANIJE:

  • Ime: SFI (Strong Future International)
  • Websajt: www.sfimg.com
  • Adresa: Linkoln, Nebraska
  • Vlasnik: Gery Carson

U sklopu SFI kompanije je i velika TripleClicks online prodavnica preko koje se SFI finansira. Vlasnik TripleClicksa je takodje Gery Carson.

SFI je skraćeno od Strong Future International što je ime same kompanije. SFI je kompanija koja nudi online posao u oblasti Mrežnog marketinga i Affiliate marketinga. Osnovana je 1998-me godine, što znači da postoji već duže od 20 godina.

Kompanija SFI je član Better Business Bureau, akreditovane organizacije za ocenu kvaliteta kompanija (SFI je ocenjena ocenom A+ od strane Better Business Bureau). SFI i TripleClicks imaju Sertifikat Geotrust-a, jedne od najpoznatijih Kompanija za zaštitu podataka i sajtova, tako da možete biti potpuno sigurni da su Vaši lični podaci kao i podaci sa računa i kartica osigurani.

Kako SFI Funkcioniše?

SFI je osmišljen kako bi svako ko ima računar i internet vezu, mogao da se pridruži kompaniji, postane njen affiliate (partner) i ostvari svoju zaradu.

Jedini uslov koji morate ispunjavati je vaša starosna dob, tj. morate biti punoletni kako bi ste se pridružili SFI kompaniji. Svaka punoletna osoba iz bilo koje zemlje može postati punopravni član (affiliate) jednostavnim i besplatnim popunjavanjem SFI formulara za registraciju.

Kada se učlanite u SFI kompaniju dobijate mentora (sponzora) koji vas obučava i pomaže vam šta i kako da radite.

SFI se finansira prodajom fizičkih i digitalnih proizvoda u svojoj velikoj on-line prodavnici TripleClicks. SFI se NE finansira od članarina niti na bilo koji način naplaćuje članstvo, konkretna prodaja iz TripleClicksa je izvor novca i profita. A kupovinom u Triplecliksu vi  kao član dobijate poene sa kojima podižete vaš status karijere.

Klikni Ovde i Saznaj Moju Broj 1 Preporuku Za Online Zaradu

Kako se Zaradjuje u SFI Kompaniji?

U SFI bićete u mogućnosti da steknete pravo internet marketing znanje i da konkretno zaradite. Obezbedjena je obimna podrška u vidu kurseva, video materijala, facebook grupa, webinara. Naravno registracija u SFI program je apsolutno besplatna. Nema nikakvih skrivenih troškova niti bilo kakve obaveze nekakvog naknadnog plaćanja!

Limit za zaradu ne postoji odnosno limit ste sami vi. Koliko ste spremni da naučite o internet marketingu, koliko ste spremni da radite o tome odlučujete samo vi.

Ono što je izuzetno u SFI je višestruka mogućnost zarade. Podeljena je po interesnim oblastima tako da sami možete da odaberete način posla i zarade koji vam najviše odgovara i prema čemu imate sklonosti.

Načini Zarade u SFI:

1) Mrežni Marketing – Ovo je jedan od najpopularnijih načina zarade u SFI. Zato što vi zaradjujete tako što pomažete drugima da zarade. I to je sjajno. Funkcioniše tako što vršite promociju samog SFI online posla putem oglasa. Zainteresovane ljude učlanjujete u kompaniju i pokazaćete im kako da tu zaradjuju.

Odnosno bićete njihov mentor i pružićete im podršku naročito u početku kada je najteže. Na taj način gradite svoj tim ljudi i ostvarujete svoju pasivnu zaradu. Zaradu od svog tima ostvarujete po više osnova koje ćete obraditi detaljnije sa svojim sponzorom ako se odlučite da postanete član kompanije.

2) Affiliate Marketing  to je zarada od prodaje raznih proizvoda (fizičkih i digitalnih) i usluga iz TripleClicks online prodavnice. Dakle imate celu online prodavnicu na raspolaganju kao svoju, i šta god da prodate iz te prodavnice zaradićete procenat od 15% do 50%.

Za svaki proizvod iz Tripleclicks online prodavnice imate poseban lični link i kada neko preko vašeg linka izvrši kupovinu, vi ćete zaraditi procenat. Nemate nikakvih obaveza oko isporuke, skladištenja i naplate proizvoda, to sve obavlja kompanija, a vaše je samo da vršite promociju.

3) Rewardical Program – To je program lojalnosti koji služi za nagradjivanje. Po ovom programu svi članovi SFI kompanije dobijaju Rewardical Tokene za razne aktivnosti. Dobijaju se pri kupovini ili prodaji na TripleCliksu, pri igranju aukcija, pri igranju igrica itd.

Rewardical Tokeni su virtuelni žetoni koji se sakupljaju na vašem SFI nalogu dok ih ne zamenite za novac. Pored novca mogu se zameniti i za bitcoine, direktne članove i još nekih stvari.

4) Localvantia Program – Ovo je program u kome vi možete učlaniti u Rewardical program neku vašu obližnju radnju, bilo da je to prodavnica ili neka zanatska radnja ili neki ugostiteljski objekat ili bilo šta. Za svaku prodaju izvršenu u tim radnjama vi dobijate Rewardical Tokene.

5) ECA Program – sktraćeno od E-Commerce Associates, a koristi se i naziv RECA – Rewardical E-Commerce Associates. ECA ili RECA je program u kome vi možete učlaniti neku online prodavnicu u Rewardical program. Možete i svoju ako je imate.

Tako ta online prodavnica postaje deo Triplecliks online prodavnice, prodavnica unutar prodavnice. Na taj način dobijate Rewardical Tokene za svaku prodaju koja bude izvršena u toj prodavnici preko Rewardical programa.

6) Aukcije – Postoji sistem Aukcija unutar kompanije koje mogu igrati svi koji su članovi SFI kompanije ili TripleCliksa. Saradnici vrlo rado igraju aukcije zbog sporednih nagrada koje dobijaju.

7) Igrice – Kompanija ima svoje igrice na kojima se takodje dobijaju nagrade. Članovi mogu da vrše promociju i tih igrica kao i Aukcija.

8) Flexxity program – to je program preko koga možete ponuditi svoje usluge na internetu. Ako imate bilo kojih veština, neki domaći proizvodi, šivenje, kuvanje, čišćenje, prevodjenje, izrada nečega fizičkog ili digitalnog, apsolutno bilo koju uslugu možete ponuditi drugima preko ovog programa i zaraditi novac i Rewardicale.

Da Li Je Potrebno Ulaganje Novca U SFI Posao?

Da li je potrebno ulaganje

Pitanje koje čini mi se najčešće bude postavljeno od strane novih članova.

A odgovor je i DA i NE.

Zašto NE?

Zato što ne postoji nikakva članarina ili bilo kakva novčana obaveza prema kompaniji. Postati i ostati član kompanije ništa ne košta. Možete zaradjivati na bilo koji od ponudjenih načina za zaradu potpuno besplatno.

Čim postanete član, dobijate svoju online kancelariju, sve potrebne materijale za promociju, kompletnu obuku i podršku od strane vašeg mentora, vaših upline lidera kao i cele SFI zajednice.

Znači imate mogućnost da se iznutra upoznate sa poslom i dobijete potreban trening i to sve besplatno. Međutim da bi ste mogli išta postići ipak je potrebno ulagati svakoga meseca.

Zašto DA?

Investiranjem u vaš biznis znatno ubrzavate vaš uspeh. Postoje karijerni statusi za koje morate ispuniti odredjene uslove, a sa kojima zaradjujete više novca i dobijate razne druge benefite.

Za postizanje prvog EA karijernog statusa je potrebno da investirate oko 19$ ili da izvršite prodaju u Triplecliksu. Naravno niste u nikakvoj obavezi, ali ukoliko ste ozbiljni u izgradnji svog online biznisa, razmislićete o tome tek kada postanete član i kada se upoznate sa benefitima i načinom poslovanja.

Ali iskreno da vam kažem, ako biste već investirali vaš novac u neki biznis, ne bih vam preporučio da to bude SFI kompanija.

Moja Preporuka – Da li Vredi Postati Član SFI Kompanije?

Ja sam bio član kompanije odnosno affiliate ili saradnik ali moja SFI iskustva nisu tako sjajna. Učlanio sam se tako što sam naišao na oglas jedne gospodje koja je nudila online posao. Proguglao sam malo i naišao sam na razne komentare o SFI, i dobre i loše.

Ipak sam se odlučio da dam šansu ovom poslu i da ga proučim. Međutim nakon izvesnog vremena uvideo sam da pasivna zarada o kojoj tamo govore i nije tako pasivna i preteško se dolazi do nje. Znam ja da se za svaki posao mora uložiti puno truda, ali postoje lakši načini da se dodje do pasivne zarade.

Od SFI sam odustao, tako da je očigledan odgovor na pitanje “Da li vredi uložiti vreme i novac u SFI biznis?”. Odgovor je NE.

Ovde pročitajte koji su to lakši načini za ostvarivanje pasivne zarade:

Posao Od Kuće – Kako Da Se Sami Zaposlite

Zašto Pasivna Zarada u SFI i Nije Tako Pasivna?

Zato što kada izgradite svoj tim od koga imate tu pasivnu zaradu, vi ni tada ne možete da se opustite i da zaradjujete, već morate stalno da bodrite i motivišete svoj tim, jer ljudima lako pada motivacija kada vide koliko je teško zaraditi u SFI i kada vide da već mesecima rade, a ništa nisu zaradili.

Iz tog razloga vam ne bih preporučio da gubite vreme i novac u SFI kompaniji. I zato predlažem da pročitate sledeće postove o online poslovima koji su po meni mnogo bolje rešenje od SFI. Ostavljam vam 3 članka o poslovima gde ja zaradjujem i preporučujem da izaberete onaj koji vam najviše odgovara:

1. Moje Wealthy Affiliate Iskustvo – Kakva Je Kompanija


2. IQ Option Iskustva – Osnovni Podaci (Da Li Je Prevara)


3. Šta Je Grid Trading? Strategija Za Trgovanje Kriptovalutama

Nadam se da vam je ovaj post bio od koristi. Ako imate nekih dodatnih pitanja, slobodno mi pišite u komentarima ispod, odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Srdačan pozdrav,

Saša

2 Replies to “SFI Iskustva – Kakva Je Kompanija”

  1. ZARADI OD KUĆE !!!

    https://www.sfi4.com/22165650/FREE

    SFI ompanija prodaje preko interneta svoje proizvode i usluge, a ima i razne druge stvari u ponudi. Zadatak onog ko se bavi ovim poslom jeste da se bavi marketingom, reklamira je i tako podstiče prodaju kompaniji. Postavljaju se oglasi, objave na društvene mreže, oglasnike, sajtove za oglašavanje, blog, forum, radi se u timu, a kada malo napredujete obučavate svoj tim – nove ljude i pomažete im da rade sa Vama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *