Kupovina Lajkova i Pratilaca – Čuvajte Se Lažnih Profila

Želite da kupite prave pratioce za vaš profil? Ali budite oprezni, kupovina lajkova i pratilaca može da vam našteti ako su lažni. Saznajte kako i gde da kupite prave i koliko su oni važni za vaše poslovanje.

Jedna od prvih stvari koje uradimo ujutro je da proverimo svoj društveni feed. U zavisnosti od odabranog otrova, to može biti Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Snapchat, Linkedin itd.

Na kojoj god platformi da se nalazimo, jedna od prvih kontrolnih tačaka su „Obaveštenja“. “Da li se nekome dopalo nešto moje?”, “Da li je neko komentarisao moju objavu?”, “Da li imam nove pratioce?” itd. To je navika u koju se brzo uvučemo.

Saznajte da li je kupovina lajkova i pratilaca dobra za vas profil? i gde da kupite prave lajkove.

Koliko Su Važni Lajkovi i Pratioci?

Ono što je započelo kao način da se ljudi druže sa svojim prijateljima na mreži, pretvorilo se u mesto gde brendovi mogu da vode smislene razgovore i pretvaraju te razgovore u pratioce i kupce.

Svet marketinga se, zaista, brzo menja. U jednom trenutku bi samo postojanje naloga na društvenim mrežama bilo sasvim u redu, ali danas preduzeća moraju da brinu više. Ključno među njima je kako povećati popularnost svojih brendova.

Dobijanje velikog broja „Lajkova“ zaista je jedan od načina da se to postigne.

Šta Lajkovi Znače Tinejdžerima?

Kada su tinejdžeri u pitanju značajno se ističe jedan citat:

„Lajkovi su u mojim godinama uvek pokazatelj društvenog položaja“, kaže anonimni 17-godišnji ispitanik u anketi. „Kao neko ko se uznemiri i povremeno bori sa samopoštovanjem, količina lajkova na mojim objavama može biti izuzetno uzbudljiva ili depresivna.”

Ne bih tu ništa više dodao, sam citat govori da su lajkovi tinejdžerima od ogromnog značaja.

Zašto su lajkovi i pratioci dobri za posao?

Postoji ogroman naglasak na broju pratioca i lajkova na društvenim mrežama koje imate. Na osnovu ove cifre mogu se doneti ključne odluke – od investitora koji odlučuju hoće li podržati vaš startup, do brendova koji biraju uticajne osobe sa kojima će raditi.

Ako ste novi u marketingu na društvenim mrežama, možda ćete se zapitati zašto su lajkovi važni. Kao vlasnik preduzeća koji koristi društvene mreže za marketing, važno je da shvatite vrednost koju ima „Like“.

Lajkovi su izraz afiniteta!

Recimo da se kompanija A i kompanija B bave informatikom. Isti skup usluga, na udaljenosti od nekoliko milja, slični modeli cena.

Ipak, kompanija A ima 5.000 lajkova na svojoj Facebook stranici, dok kompanija B ima 1.000.

Potencijalnim kupcima, koji na mreži traže kompaniju sa kojom će poslovati, ova sviđanja mogu se smatrati opštim pokazateljem, koji proizilazi iz vrhunskih usluga ili odličnog korisničkog iskustva.

S tim u vezi, veći broj sviđanja može biti odlučujući faktor za klijente koji pokušavaju da biraju između vas i vaših konkurenata. Lajkovi na društvenim mrežama mogu vas učiniti vidljivijim, dati vam kredibilitet, pa čak i doprineti vašim SEO naporima.

Sve što nam treba je VIŠE lajkova. Kupovina lajkova i pratilaca, pravih! NO BOTS

Svako ko se bavi vašim postovima i deli vaš sadržaj – čak i ako još uvek nije kupac – čini vam veliku uslugu. Svaka mala akcija i reakcija u vezi sa vašim sadržajem, u kombinaciji sa drugima, doprinose mnoštvu informacija koje društvene platforme koriste za određivanje ukupnog dosega svega što objavite.

Veće angažovanje = Veća izloženost

Imajte na umu i da, iako svi koji vole vaše postove možda još uvek nisu kupci, očigledno pronalaze vrednost u onome što imate da kažete. Kada su spremni za kupovinu, vaše stalno prisustvo u njihovom feedu vesti čini mnogo verovatnije da će vaše preduzeće dobiti prodaju.

Sve je u algoritmu. Društvene mreže prate ponašanje korisnika kako bi smislile algoritme koji određuju koliku će izloženost post dobiti.

Istinsko angažovanje korisnika rezultira povećanom svešću o brendu. Odanost pratioca se dešava sa odličnim sadržajem. Odličan sadržaj generiše lajkove!

Šta Su Botovi i Lažni Lajkovi?

Botovi su lažni i neaktivni nalozi koje je kreirao kompjuterski program. Botovi se odnose na čin dopuštanja automatizovanom alatu da lajkuje i komentariše vaše objave. Ti botovi se mogu koristiti za ostavljanje lažnih komentara, za lajkanje slika, za dobijanje lažnih pratioca itd.

Prodaja i kupovina lažnih lajkova i pratilaca postali su unosan biznis, jer se prodaju po veoma niskim cenama. Sve kompanije koje vam mogu obezbediti hiljade pratioca u veoma kratkom roku, za par sati ili par dana, znajte da su ti pratioci ustvari botovi (lažni nalozi koje je kreirao program).

Te kompanije vam to neće priznati I tvrdiće da su nalozi pravi, ali očigledno je da se radi o botovima, jer 10000 lajka za par sati nije moguće sa pravim nalozima.

Da li je dobra ideja za vaše poslovanje kupiti lažne lajkove i pratioce?

Korišćenje ovih botova imaće negativan efekat na vaš nalog, jer platforme društvenih mreža vide da to radite i kazniće vas.

Zabrinjavajući deo je – i dalje je tako lako kupiti lažne pratioce i koristiti botove za stvaranje lažnog angažmana na vašim profilima na društvenim mrežama. Da li vredi? Koji su rizici? Da li platforme društvenih medija čine nešto da to zaustave?

Lažne pratioce nije briga za vaše poslovanje. Lažni pratioci su robotski ili neaktivni nalozi, tako da zaista nisu zainteresovani za vaše poslovanje. Takođe su poznati kao pratioci duhovi ili zombi pratioci.

Lažni pratioci mogu nestati sutra. Sve društvene mreže su dobro upoznate sa problemom lažnih pratioca. U 2015. godini Instagram je izvršio čistku i mnoge poznate ličnosti i blogeri izgubili su hiljade pratioca preko noći, pošto su lažni i neaktivni nalozi izbrisani.

Justin Biber, Lady Gaga i mnogi poznati brendovi, svi su postali žrtve ovoga. Posramljujuće i ponižavajuće!

Da Li Se Mogu Kupiti Pravi Lajkovi?

Da, moguće je, ali je potrebno više vremena za njihovo generisanje i skuplji su.

Pravi pratioci i lajkovi se generišu na prirodan način kroz reklamiranje i google kampanje. Recimo za 10000 pravih pratioca na bilo kojoj društvenoj mreži, biće potrebno 15-ak dana i koštaće vas oko 400$.

Za 10000 pravih lajkova na bilo kojoj društvenoj mreži biće potrebno oko 10 dana i koštaće vas oko 300$.

Možete kupiti i video preglede na YouTube-u i oni koštaju koliko i lajkovi, takodje i pregledi na vašem sajtu.

Društvene mreže na kojima možete kupiti lajkove su: TikTok, Instagram, Facebook, Youtube, Pinterest, Twitch, Twitter, Telegram, Likee, SoundCloud.

Zaključak

Videli smo koliko i kako su važni lajkovi za nas i naše poslovanje. Kupovina lajkova i pratilaca jeste najlakši način da se do njih dođe. ali pazite se botova, jesu jeftiniji ali će vas zato skupo koštati 🙂

Najbolji način da generišete lajkove jeste da kreirate kvalitetan i zanimljiv sadržaj na vašem profilu koji će izazvati reakciju vaših fanova.

Nije na odmet i da kupite nešto lajkova ali ne preterujte i vodite računa da budu pravi.

Ako imate puno pratioca na svojoj društvenoj mreži, znajte da možete zaradjivati lep novac. Evo pročitajte ovaj post o načinima zarade na internetu:

Posao Od Kuće – Kako Da Se Sami Zaposlite

Za kraj recite mi kako vi dolazite do lajkova, koje metode koristite? Ostavite mi komentar ispod, takođe ako imate nekih pitanja ili bi ste nešta dodali, biće mi drago da odgovorim. Ako vam se sviđa ovaj članak podelite ga sa prijateljima.

Ako vas interesuje kako možete da postanete bloger, da započnete da se bavite blogingom i koji su benefiti od toga, pozivam vas da pročitate ovaj članak:

Moje Wealthy Affiliate Iskustvo – Kakva Je Kompanija

“Sve što nam treba je VIŠE lajkova”

Ćao, Ćao!

Saša

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *