meridian putovanje u solun

ZABAVA KOJA NE POZNAJE GRANICE! Zaigraj poker – čeka te putovanje u Solun!

Meridian te vodi na Grčki poker spektakl! Pokaži svoje umeće, spremi pasoš i otputuj na Thessaloniki Series 3 poker turnir!

Ono što Meridian svakako izdvaja u odnosu na konkurenciju jesu poker turniri koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pred vama su kvalifikacije koje vam mogu doneti putovanje u Solun!

Kvalifikacije pod nazivom Solun Series 3 Qualifier Event se održavaju i narednog vikenda, 1. oktobra. Main Event će se održati u Solunu u periodu od 12. do 16. oktobra.

S toga pokažite svoje umeće i spremite pasoše! Čeka vas zabava sa fondom nagrada preko 200.000 EVRA!

Provešćete 5 noći u luksuznom hotelu Hyatt Regency u Solunu, a pored noćenja uplaćen vam je i doručak! O prevozu od aerodroma do mesta gde se održava takmičenje ne morate da brinete, jer je i on uključen u aranžman.

U baru u okviru mesta gde se održava takmičenje ćete uživati uz koktel dobrodošlice. Takođe će vam biti obezbeđeno 20 EVRA promo novca za trošenje na turniru, kao i 500 EVRA za džeparac i putne troškove.

Nema razloga za čekanje! Posetite Meridian i učestvujte na takmičenju koje će vas oduševiti.

Ako još uvek nemate korisnički nalog u Meridianu, vreme je da se REGISTRUJETE! Odmah nakon REGISTRACIJE vas čeka 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti kako za sportske tikete tako i za slot igre.

Sve detalje o Meridian kladionici možete pročitati ovde:

Meridian Kladionica – Sve Što Trebate Znati

Srdačan pozdrav,

Saša

Osnivač bloga www.tvojaonlinezarada.com

I YouTube kanala www.youtube.com/@SasaTvojaOnlineZarada

3 Replies to “ZABAVA KOJA NE POZNAJE GRANICE! Zaigraj poker – čeka te putovanje u Solun!”

  1. Da nisam zaposlen takmičio bih se ali mi ne bi dali dane odmora da otputujem pa zavidim svim igračima koji odu na turnir u Grčku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *