Meridian Expanse Mania

EXPANSE MANIA – Svakog dana do čarobne doze POKLONA!

Ako želiš savršenu zabavu učestvuj u promociji Expanse Mania u Meridianu – poklon spinovi te čekaju svakodnevno sve do kraja februara.

Ukoliko uživaš u magičnim poklonima i ne možeš odoleti čarobnom svetu bonusa imamo pravu stvar za tebe! U toku je ekskluzivna promocija Expanse Mania koja se održava samo u Meridianu.

Pridružite se i vi neodoljivoj akciji koja će trajati sve do kraja februara. Svakog dana tokom drugog meseca vas očekuje turnir koji se održava na tri slot igre: Book of Egypt, Pirates Power i Maya’s Treasure. Vaš zadatak je da uživate u navedenim igrama.

Postavite svoje uloge na 20 DINARA po spinu ili više od toga i svakim spinom ćete osvojiti 10 poena kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Svakog dana se nagrađuje 20 najbolje plasiranih igrača, dok pobednik ove avanture osvaja fenomenalnih 400 POKLON SPINOVA na super popularnoj slot igri Wild White Whale koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Ne propustite šansu, preuzmite nestvarnu dozu besplatnih spinova tokom februara u Meridianu.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Novoregistrovane igrače u Meridianu očekuje specijalan BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i otkrijete svet čarobne zabave.

Odmah nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Neodoljiva avantura počinje i pre nego što uplatite novac na svoj korisnički nalog!

Srdačan pozdrav,

Saša

Osnivač bloga www.tvojaonlinezarada.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *